Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.381
Cevap
470
Favori
1.643.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Degil aslinda, benimkinden yeni ve 55 inch. O nedenle bunu kullanmak istiyorum. HDMI larin hicbirinde ARC yazmiyor ama menulerde ARC aktif et gibi bir secenek var, onu da aktif ettim ama ses alamadim. Belki HDMI kablodandir ya da belki sadece bir tanesi aktif oluyordur ama hangisi oluyor belli degil. Denemeye devam ediyorum, bu arada sorunu acaba soundbar ile cozebilir miyim diye HDMI coklayicilara baktim, Siz anladigim kadariyla coklayici degil de acma kapama anahtari olanlardan bahsediyorsunuz. Diger coklayicilarin calismayacagini tahmin etmistim ben ama anahtarli olanlarddan emin degildim.
  • KaT35 K kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla HDMI protokolünde cihazlar seri bağlanıyorlar; paralel bağlantıya izin verilmiyor. HDMI çoklayıcıları USB HUB'lar gibi düşünmeyin. Aynı anda tek bir cihaz aktif olabiliyor ve bu yüzden girişler arasında her defasında seçim yapmak zorundasınız. Bunu sağlayan cihazlar da HDMI Switch'ler.
  • siyau kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam, TVden problemi cozemezsem, HDMI switch mantikli gibi gorunuyor.
  • Peki hocam swa8500 ler 5.1 deneyimi yasatiyor mu? Siparis ettim ama kullanan herkes cok memnun yabanci siteler dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaT35 K kullanıcısına yanıt
    marka model ne?
  • Değerli arkadaşlar merhabalar,
    Dün Bose sistemi teslim aldım.
    Şuana kadar sadece soundbar ve bass module aktif olarak kullanabildim. Surroundlar için ayak bekliyorum.
    Bildiğiniz gibi cihaz DD ve DTS destekliyor. Ayrıca cihazın bir ekranı yok. Herşey Bose app üzerinden görüntülenebiliyor. Bu biraz sıkıcı aslında. Ses seviyesi, codec vb durumlar bar üzerinde yok 😕
    Halen de seviyesini en yüksek konuma almadım. Bu sebep ile bozulma vs varmı yada yapar mı bilmiyorum.
    Ancak şunu söylemek istiyorum ki ses detayları daha sesi 0'dan açtığınız ilk anda herşeyi ile kulağınızda oluyor. Bu gayet iyi.
    Benim TV'm Toshiba ve Netflix üzerinden DD vs codecleri alabiliyorum. Bunu optik ile yapıyorum. İlk fırsatta yüksek ses ile deneyeceğim bir film deneyimimi paylaşırım.
    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagg -- 29 Eylül 2019; 22:0:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shagg S kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin. Surroundsuz zaten bir lzlenim olusturur, digeri biraz sesin efektle birlesmesi. Lg sk serisinde arka hoparlorler cihazin ses karekterini de degistirdigi icin bu kadar ilgi uyandirdi surroundlar. Sizde mubtemelen boyle bir sey olmayacak. Bose'nin parlak tizlerine eslik eden tok punch baslari kolay kolay baska markaya baktirmaz.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, o kadar çok bilgi var ki herkesin eline sağlık... biraz kafamı netlestirmeye ihtiyacim var, 55" LG UB830v tv kullaniyorum. 4k destekli bir tv ancak atmos destegi yok. Arc hdmi girisi mevcut. LG SK10Y almaya karar verdim. Spk8 leri de alacagim.

    Evde iphone da kullanan yok. Herkes android telefona sahip. Netflix ve spotify i yogun kullanyoruz. Ayrica evde google asistan mevcut. Aydinlatma vs.

    Bunlari yazdimnvunku urun tercihini etkileyebilir. Bilgili bir kullanici sayilmam ses sitemlerinde... Atmos yayin yok sanirim tv de. Sadece download edersek yada netflixte limitli sayida icerik var. Bu durumda sectigim soundbar dogru mu ? Spk8 ve sk10y ile neleri iyi dinlerim ?

    Mevcuttaki onkyo tx-sr307 amfi ve 5+1 sistemi artik kullanmayacagim icin dogru tercihi yapmam lazim. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar. Bugun swa sipariş verdiğim yer stokta yok diye para iadesi yapcak. Siz tek wam ile olmaz demişsiniz çift wam ile aynı sesi elde edebilirmiyim. yani sağ ve sol olarak ayrı effect verebiliyormı? yoksa sadece arkadan sesmi gelmiş olacak amacım dediğim gibi surraund ses elde etmek.
  • nrcnft N kullanıcısına yanıt
    Wamla surround ses alirsiniz. Hem de cok kaliteli sekilde. Sorun ise wam bulmak. Ben sansliyim zamaninda 1500 ve 3500 serilerine sahip oldum.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    1500 1 tane n11 de teşhir var. 6500 buldum bir tane 2. el o bataryalıymış priz sorunuda olmayacak ama batarya ilerde sorun çıkarmasından korkmasam direk alıp geçecem. 2 saatten fazla gittiğini söylüyor satıcı
  • nrcnft N kullanıcısına yanıt
    Wam 3500'de varmis teshir ama fiyatlar cok cok yukselmis. Isin garibi bilmeyen almaz. Buldugunuz 1500 o dukkanda ciftti. Bir tanesi alinmis demek ki ancak cok uzun suredir satista.

    Wam serisi ses kalitesinden baglanti seceneklerine kadar cok iyi bir seriydi ama her zaman oldugu gibi samsungun devam sorunu var. Birseyi cok iyi yapiyor sonrasinda piyasada devam etmiyor. 6500'u cok onermem. Devami olmayan serinin pil gibi sarf malzemesini bulmak zor hem de 3 senedir kullanildigina gore performansi da dusmustur mecburen.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane wam 1500 aldim bu sabah elimde olcak. O dukkana mj attim 2 taneymis hafif dis yuzeyi deformeliymis tekinin ikisini 700 e aldim 2 yil garantili gelecek... Bakalim yarin nolcak insallah sorunsuz gelir. Swa dansa bunlari almak cok daha mantikli kullanim alani genis ve 2. Elde kolay satilir daha sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merabalar. HW m550 serisi wam1500 ile eşleşmiyor mu ?
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    hocam bu wamları hwm550 ye nasıl bağlıcaz ?
  • nrcnft N kullanıcısına yanıt
    Samsung multiroom uygulamasi indirip, once hoparlorleri bulfiracaksiniz. Program yonlendirir. Hoparlorler kurulduktan sonra, soundbar olarak da 550'yi programa tanitacaksiniz. Sonrasinda programda aoundbar sekmesinin yanindaki uc noktya basip surround sececeksiniz. Yine program yonlendirecek.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    bütün gün uğraştım hoparlörler tamam kolayca buluyor ama soundbar bulunmuyor... wifi olması gerekiyor sound barda ama yok. samsung destekte olmyacağını söyledi.
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    uygulamada bana SPK ADD tuşuna basmamı söylüyor. Ama m550 de öyle bir tuş da yokki
  • nrcnft N kullanıcısına yanıt
    Konuyu takip ediyorum olmaması çok can sıkıcı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tane wam 1500 buldum aldım saundbarın wifi li olması lazım wamlar multıroom ile bağlanıyor çoook güzel ses veriyor hayran kaldım. soundbardan daha güzel ses veriyor inanın... o yüzden iade etmedim kullancam. HW M650 SERİSİ bir sound bar alacam sırf bunun için. Aklıma wifili olan bir tek o geliyor. m550 nin sesi daha çok hoşuma gitsede wam1500 ler için bu yola gireceğim. Dolayısıyla ankara içi m550 garantili cihazımda satılık ilgilenen buyursun.
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.