Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.395
Cevap
470
Favori
1.644.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shagg

    Bende fark ettim. Hatta mobil ile resimleri yüklemiştim. Hemen kontrol ediyorum.
    Şimdiye kadar kullandığım en iyi saundbar jbl 5.1 keyifle kullanmaya devam ediyorum.yamaha 5600 daha üst segment yükaek fiyatıyla ulaşılması çok zor hayırlı olsun keyifle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tema59

    Resimler mobilede gözükmüyor pc ilemi bakmak gerekiyr
    evet, PC ile bakınca fotolar görününmekte.
  • Değerli arkadaşlar,
    İnanın uzun süredir ses sistemleri ile amatör olarak ilgileniyorum. şunu söyleyebilirim ki bu kısa SOUNDBAR serüvenimde çok keyif aldığım zamanlar oldu.

    LG SK10 malesef beni mutlu etmedi. Çok cılız bir ses üretiyor gibi. tabi zevkler ve renkler meselesi. Benim için kötü olan başkası için süper olabilir.

    JBL Bar 5.1 ise bu iş için mükemmel sayılır. tam bir 5.1 aslında. kablosuz rear sürücüler çok iyi iş yapıyor. Sub ise canavar gibi. Özellikle Dolby ses kaynağı sunduğunuz anda cihaz bambaşka bir boyuta geçiyor.

    YAMAHA YSP-5600 ise özellikle Surround seslerde çok başarılı. Konuşma sahneleri kusursuz. Kısacası dialoglar hemen yanınızda olup bitiveriyor. Dolby Atmos 'su şaşırtıcı şekilde üretiyor. bi anda tavantan bir ses yansıyor ve şaşırıyorsunuz.

    Kısacası YAMAHA 5600 pahalı ancak hakkını veriyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.

    JBL ise tam bir ses üreteci. Bence en inovatif soundbar olma özelliğini taşıyor ve parasının karşılığını fazlası ile veriyor.




  • Piyasada hiç Samsung MS650 yok galiba.

    Bunun dışında tavsiye edeceğiniz subwoofer olmayan bir model var mı?
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Ms750/751 gelmiş hepaiburadaya. 650'nin üst modeli. 5 hoparlöre sahip olanı.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Cok fiyat farki var arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shagg S kullanıcısına yanıt
    Guclu sistmler kullanmaniz fiyat performans ürünleri konusunda tahlilelrinize etkiler ki normali de budur zaten. 15.000tl'lik bir sistemden sonra ya da 13.sm subwooferdan sonra kulağın 7-8 inç sublari beğenmemesi de doğal sonuç. Sizin değerlendirmeleriniz üst seviye soundbar arayanlar için bu sayfalarda güzel bir referans olacaktır.

    Fiyat performans seviyesi sounbarlar 3500TL'den sonra artık performans noktasına dönüyor. Lg ve samsung sounbarlar fiyat performansı iyi olan cihazlar. Genelde incelemelerde verilen puanlar da benzer fiyat aralığındaki cihazları karşılaştırma yönünde oluyor. Jbl fiyat olarak hep performans yönünde oldu ama kur artışı olmadan önce uygun fiyata alan arkadaşlar vardı. Ben sanırım 9. Soundbara ev eklentilerine verdiğim para ile bir tane oldukça performanslı bir cihaz alabilirdim. Son saoundbari da lg sk10y olan bir kullanıcı olarak lg denerken sizi etkileyen en önemli unsurun subwoofer olduğunu düşünüyorum. Altta uzayıp giden bir dip.ses bulamadığınız için sesler cansız geliyor olabilir. Baş üstünde 55w ses verebilen bir cihazın ise bileşen kalitesi turkiye fiyatlari ile birleşince rakipsiz oluyor.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşım,
    Çok güzel bir yorum.
    Teşekkür ederim.
    Çok haklısın. Nitekim LG için subwoofer benim için çok zayıf kaldığı doğru idi. Tabi ki bu sistemi asla "kötü" yapmıyor. Aksine hele ki Meridian gibi Dünya devi bir Hi-End firması mükemmeli sunmakta. Zira SK10 ile SK9 arasında bu net biçimde anlaşılmakta.
    Dediğiniz gibi, AVR li , Klipsch ve Definitive gibi sistem sonrası özellikle daha derin bass ve tiz gibi detaylar bekleniyor sanırım.
    Değerli katkılarıniz için çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shagg S kullanıcısına yanıt
    SK10Y’yi cıkız bulmak pek doğru bir tabir olmamış hocam. Üstelik rear hoparlörler olmadan denediyseniz karşılaştırma noktasında sizi objektiflikten uzaklaştırabilir. SK serisinde (9 ve 10) doğru tavan ayarı yapmak, center ve rear sesleri ayarlamak çok önemli. Eğer odanıza uygun kalibrasyonu yaparsanız kendinizi o ortamda buluyorsunuz. Şahsen Prag’daki deneyim merkezinde yaklaşık 4-5 ayrı soundbar denedim. Ancak apartman koşullarında en kullanılabilir olanı ve Atmos etkisini en doğru vereni kesinlikle SK serisiydi (9 ve 10). Sizin belirttiğiniz ürünler standart ev kullanıcısından ziyade, hobisi izolasyonlu sinema odasında film izlemek olan üst seviye kullanıcılara hitap ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 24 Mart 2019; 22:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Neredeyse tümüyle haklısınız. Ufak farklar olsa da söyledikleriniz geneli itibariyle doğru üstadım.
    Tabi ki, Dolby Atmos için çok iyi bir kalibrasyon gerekli ve ayrıca bu deneyim büyük elektro market binalarında yasanir ise yanlış yorumlamalar olabiliyor.
    Benimkisi ise bazı çok küçük noktada ayrılıyor aslında.
    Şunu söylemeliyim ki ben de SK10 almak için gittiğim yerde JBL'i test etme fırsatı buldum.
    Her ikisinin de ayrıldığı noktalar var tabi ki.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shagg S kullanıcısına yanıt
    Kesinlike fark olacaktır hocam. Hatta çok büyük bir fark olacaktır. Ancak iki ürünün segmenti ve kullanılabilirlik alanı çok farklı. Şahsen müstakil bir evde otursam bu soundbarların yüzüne bile bakmam. Ancak günümüzün apartman dairelerinde bize en iyi ses deneyimini, kimseyi rahatsız etmeden sunabilecek en iyi alternatif de şüphesiz bu ürünler. Üstüne bir de kur ve vergi farkları da eklenince aralarında f/p ürünleri daha çok ön plana çıkıyor maalesef.

    Yorumlarınız ve katkılarınız için kendi adıma teşekkür ederim.

    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki MS650 segmentinde başka tavsiyesi olan var mı?

    Teşhir satan çakal esnafı sevindirmek istemiyorum.

    1.250 TL sivarı Subwoofersız bir soundbar arıyorum.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Sağolun ancak benim hw-ms651’e uyumlu değilmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MS650 ve MS6501 arasında curve olması dışında ne fark var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the wade

    Peki MS650 segmentinde başka tavsiyesi olan var mı?

    Teşhir satan çakal esnafı sevindirmek istemiyorum.

    1.250 TL sivarı Subwoofersız bir soundbar arıyorum.
    Amazon.de'den Canton DM55 bakın.
  • Lg Sk5r 4.1 modelini aldım iki gün önce. Arka wireless hoparlörlü model. İlk gün hdmi kabloyla denediğimde sanki surround daha iyiydi ama bugün kabloyu çıkartıp bluetooth ile tv ye bağlayınca surround neredeyse kayboldu. Hdmi şart mı kaliteli çevresel ses için. Deneyimi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Desteklemeyebilir. Sonuçta hdmi kablo dijital olarak hızlı şekilde bilgileri taşıyabiliyor. Wi-fi ile samsung surround çalıştırabiliyor mesela ancak bluetooth biraz daha basit bir bağlantı kalıyor.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Bunların içinde tek gerçek 5.1.2 sürücüye sahip olan ve 7.1.2'ye yukseltilebilen model lg sk10y. Ayrıca dolby atmos desteği önemli. Ancak denemeyen kullanıcıya göre temiz bir 5.1 ses veren soundbar lg'de daha iyi iş çıkarabilir. Bunun nedeni koreli firmaların özellikle ses ürünlerinde rekabetçi fiyatlarla çıkardıkları ilk ürünlerin oldukça başarısız olmasıydı. Düşünün bir yanda yılların markası sony, surroundun mucidi philips bir yanda onların 1/3 fiyatına lg, samsung modelleri. Ancak bu pazardaki rekabete kalite ile cevap veren koreli firmalar ortaklik ya da satinalimlarla bu alanlarda oldukça ilerlediler. Örneğin samsung harman kardonu satinaldi. Jbl de bu cati altında. Hatta samsung telefonlar akg markasını kullanıyor kulaklık olarak. Lg'nin de bir zamanlar sonos ile ortaklık yaptığı söylentisi vardı mesela las950m modelinde. Sk serisinde ise ünlü ingiliz markası meridian ile ortaklık yaptığı model sk10y. Bir-çok sitede oldukça başarılı bulunan bu modelin devamında ortaklığın yeni serilerde devam edeceği söyleniyor. Yanı lg de artık kalitesi ile ön planda ve özellikle ülkemizdeki satis fiyatı ile yurtdışından daha uygun fiyata alınıyor.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.