Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
33.405
Cevap
470
Favori
1.644.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi forumlar arkadaşlar. Soundbar alacağım ama karar veremiyorum. TV im 55" LG Oled B8
    Sadece film izleyeceğim, müzik dinlemek gibi bir tutkum yok. Filmlerde ki ses desteğini karşılaması benim için yeterli.

    1- Sony HT-ZF9 3.049 TL + Sony SAZ9R 1.500 TL

    Audio özellikleri; Dolby atmos, Dolby TrueHD, DTS:X desteği var- 3.1 kanal desteği arka hoparlör ile 5.1 desteği (Tüm güncel seslerin decode özelliği var)
    Video özellikleri; 4K, HDR10, HLG ve Dolby Vision aktarım desteği

    2- LG SK10Y 2.834 TL + LG SPK8-S 1.000 TL (yaklaşık fiyat)

    Audio özellikleri; Dolby atmos, Dolby TrueHD, DTS:X yok - 5.1.2 kanal desteği arka hoparlör ile 7.1.2 desteği
    Video özellikleri; 4K, HDR10, HLG aktarım desteği var Dolby Vision yok

    LG Soundbar <--> LG TV uyumluluğu ve LG TK10 TV Perfect Fit montaj aparatı sayesinde tv+soundbar görüntüsünün daha şık olması.

    Bir çok sitede yorumları okudum şöyle bir düşünce oluştu bende; sony ht-zf9 sinema efektlerinde lg sk10y modeline göre daha iyi olduğunu, müzikte ise LG bu modelde meridian tech. ile çalıştığı için daha iyi olduğunu söyleyen bir çok yorum var.

    Bu yorumlara göre Sony almaya karar vereceğim ama yinede sizlere sormak istedim. Yukarıda ki bilgilere ve deneyimlerinize göre siz hangisini tercih ederdiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colossol -- 25 Ocak 2019; 22:25:23 >




  • ayancıklı A kullanıcısına yanıt
    Koreli markalar pazara göre fiyat belirliyor. Sonuçta lg serisi soundbarlar yurtdışındaki fiyatlardan ucuza satılırken kampanyalarla en ucuz avrupa ülkesi biz oluyoruz. Jbl, ve daha üst sınıf markalar malını kur üzerinden sattigi için fiyatları yükselişte. Samsung usd seviye cihaz getirmeyi belki bu yüzden bıraktı.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam,
    Sk5r kullaniyorum,ps4 pro ile normal kullanımdaki yüksek sesi alamiyorum,normal filmlerde 15 level acikkken ps4 20-25 getirmek zorunda kaliyorum.Bunun bir sebebi varmi,ps4 farkli bir ayarmi var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin sony xf9000, lg sk9, lg sk10 modellerini test ettim..
    Hiç öyle üst kalite yayın demo vs uğraşmadım.. son ses demo yayın açınca zaten hepsi birbirisinin aynısı..benim amacım evde sesi bangır bangır açmadan en temiz diyalogları ve efektleri duymak..
    yıllarca bose kullandım ama geçen ay istifasını verdi..

    Kullandığım tv sony nin 2012 model bi tv si..büyük ihtimal değiştirmeyi düşünmüyorum önümüzde ki 2 sene..

    Soundbar da sony olsun isterim takım olsunlar ama ilginç geldi ki açtığım yayınlarda bariz lg çok daha iyi ses verdi.. sony de dialoglar hep arka planda ve boğuktu..

    Lg sk9 modeli şu an vatanda 2000 tl..yurt dışında bile 500-550 dolar olduğunu gördüm..

    Denediğim yer mediamrkttı. Ortam sessizdi.. sony cidden çok şaşırttı..

    Ne karar versem bilemedim.. vatanda ki fiyatta çok iyi şu an..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • met1907 M kullanıcısına yanıt
    Size bir taktik.. vatanda 2700.. yakınımzda vatan yok veya orası teşhirdir vs demeyin..
    Gidin elinde sıfır ürün olan medidamrkte .. vatanda ki sayfayı gösterin.. size büyük ihtimal vatanda ki fiyattan verecekler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam hoparlör ayaklarınız elinize ulaştı mı? Memnun musunuz? Benim de SPK8-S kitim geldi ve hoparlör ayakları alacağım. Sizin ve başka kullanan arkadaşlar varsa önerilerinizi ve yaşanan deneyimleri dinlemekten memnuniyet duyarım.

    Saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EKONOMIST E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun sonunda sizinkiside gelmiş hoperlör ayağından memnun kaldım. Fiyatına göre iyi tek sorun oda sorun olarak görmemek lazım içinden çıkan vidalar kolonlara uymuyor evde birsürü vida vardı onlardan ekleme yaparak uygun vidalar ile montajı yapıldı. Kolların ayarlanır olması benim için önemli olduğu için bu model tam bana göreydi. Ben kabloları borunun içinden geçirirken biraz zorlandım ama ipucu vereyim iç içe geçen boruları söküp her borudan ayrı ayrı geçirirseniz hemen montajı tamamlanıyor. Tavsiye ederim ayak kısmı cam güzel yapmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 5+1 ev sinemimi elden cıkarıp sound bar almak istiyorum.kafamı karıştıran 3 model var.tam randıman almak için hangisini tercih etmeli. LGSK10Y Mİ SONY HTZF9 MU PHİLİPS SKYQUKE B8 Mİ en pahalı b8 var.1 ay içinde alıcam.
  • Lg sk10y modelini almayı düşünüyorum.Ayrıca kullanmakta olduğum apple tv 4k cihazında da dolby atmos mevcut.Bu ikisini uyumlu olarak kullanabilir miyim.?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar. Samsung soundbar'ına sahibim. Ürünün sitesinde HW8500 kodlu bir ürünle uyumlu olduğu yazıyor. Wireless bir şekilde arka hoparlörler, surround ses için. Bu ürünü Türkiye'de bulamadım. Türkiye'de böyle bir ürün var.
    https://www.samsung.com/ie/audio-video/wireless-receiver-swa-5000/

    Ne yapıyor bu tam olarak ? Ekstra hoparlör bağlamamızı sağlar mı ? Veya bizim ekstra hoparlör bağlama gibi bir şansımız olur mu ?
  • avrupa ve abd forumlarinda sk9y ve sony z9f modeli arasinda kalmis insanlar..ayni fiyat orada ikiside..
    ama bizde birisi 2000 birisi 3500 tl..

    televizyonum sony ..lg yi test ettim cok begendim ama markaya bir antipatim mevcut..ne yapsam bilemedim :)
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Arada kalan yok, bende forumlarda dolaşıyorum sk9y bariz üstün olduğu yazıyorki zaten aynı kulvarda bile değiller birisi 5.1 diğer 3.1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    avrupa ve abd forumlarinda sk9y ve sony z9f modeli arasinda kalmis insanlar..ayni fiyat orada ikiside..
    ama bizde birisi 2000 birisi 3500 tl..

    televizyonum sony ..lg yi test ettim cok begendim ama markaya bir antipatim mevcut..ne yapsam bilemedim :)
    Bende aynı marka antipatisindeyim
  • Soundbarlarda eski devirler geçti. Eğer koreli markaların k3ndi başlarına ut seviye soundbar tasarladığını düşünüyorsanız en az 4 senedir bunlar çoktan değişti. Lg las950 ya da diğer ismi ile hs9 inceleyin, bakın kaç sene önce neler yapmış. Samsung harman kardon ile işbirliğinde şaşırdığı ürünler geliştiriyor. Ülkemizde olmasa da samsung hw n950 modelini inceleyin. Maddi durumum iyi güzel olsa da bendeki cihaz kimsede olmasın diyenler için yukarıya doğru fiyatları artan eskinin dev markalar var. Bunların bir kısmı tabi ki samsung dan, lg den çok daha kaliteli olabilir ama fiyat performans denildiğinde dengeler değişir.

    Lg'ye tekrar dönersek. Eğer 1.60m uzunluğunda yani 65 inç tv ile aynı boyutta soundbar ayıracak yeriniz varsa gittigidiyorda teknosa fırsatı varken 2.800TL'ye sk10y'yi tercih olarak değerlendirin. Sk10'da başlayan meridian ortaklığı lg'nin de artık bu piyasada çok daha güçlü ve saygın olma yolunda attığı adımı gösteriyor. Hayır sk9y istiyorum diyen için de sorun yok. 2.000tl'ye düşen fiyatı ile fiyat/performans konusunda ben buradayım diyor. Her iki model aynı sbwooferi kullanıyor. Ayrıca meşakatli şekilde de olsa sk8 hoparlöre sahip olarak surround bir sistem kurmak da ek avantaj. Yine de sony diyenler için sony'yi kötüleyecek halimiz yok. Rüştünü ispatlamış markadır. Ses karakteri hoşuna giden için tercih edilir tabi ki.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • scoutm kullanıcısına yanıt
    lg markasi oldum olasi samsung ile beraber tamamen pazarlama uzerine kurulu firmalar olarak geliyor..bi elektro markete girseniz herkes ya lg ya samsung..

    dun gittim tek tek denedim..ve almayi dusundugum xf9000 den cok daha iyi ses verdi sk9y..
  • Soundbariniz hangi seri? N serisi ise farklı, ms serisi için farklı bir kit kullanılıyor. Sizin linkini verdiğiniz cihaz turkiyede tek satılmadı. O cihazla beraber kablolu bağlanabilen hoparlörleri ile beraber satıldı. Arkadan sesleri alabilmeniz için surround etkisini alabilmeniz için önemli bir detaydır. Ms serisi kullanıyorsanız, konuda bir arkadaşımız 4 -5 mesaj üstte link vermişti set halinde satıyor. Belki ayrı satarsa konuşabilirsiniz.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg sk9y de woofer baglanti kopmasi,sistmie kullanirken anlik kopmalar vs bir suru sorun yazan mevcut yurt disi forumlarinda..sizin deneyimleriniz nasil arkadaslar?
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. HW M360 isimli ürün. Dün arkadaşın ilanına denk geldim sahibindenden. Malesef benimkiyle uyumlu değil. Tek alabileceğim yer Amazon var Amerika merkezli olanı. Ordanda daha önce hiç alışveriş yapmadım. Duruma göre bakacağım. Yine böyle ikinci elleri takip etmekte fayda var. Tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    xf9000 türkiyede yok sanırım.ayrıca subwoofer içindeymis yanında ek subwooferin verdiği sesi verebilirmi oda soru işareti
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.