Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.405
Cevap
470
Favori
1.644.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sundugunuz seçenekler için teşekkür ederim.

    Bu markayı duymamistim. Siz yollayinca baktım cihaz icin güzel şeyler yazılmış ama teknik özelliklerini görecek bir site bulamadim.

    Açıkçası ben subbuferin ayri olmasını yer sıkıntısı nedeniyle istememiştim. Eminim güzel cihazdır. Usa ve canada piyasasında sanırım bu aletler. Ama ben satın almış olduğum cihazın benim isteklerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünmekteyim.

    Artık siparişi verdim mal yola çıkmış geliyor. Ama bir şekilde gümrük vs gibi bir durum yasarsam o zaman belki yolladiginiz bu cihazlara daha sıcak bakabilirim. Ama şuan için eğer Xiaomi elime ulaşırsa artık tekrardan bakma.gibi bir şansım olmaz. Ben Xiaomi nin bir çok urununu zevkle kullanmaktayım. Telefonu hariç geri kalan herseyini kullanırım. Teknolojik ürünleri uygun fiyata sağlayan bir firma. Hatta bende küçük hoparlörü var is ondan çıktı aslında. Küçük hoparlörden memnundum. Sonra bunu görünce hiç bakmadım bile direk verdim siparişi geçtim. Çünkü bende yarattığı algı kullandığı teknoloji + malzeme kalitesine yetişebilecek bir marka.olmayacagi kanisiydi. Vizio dediğim gibi duymadığım bir marka. Hoş biz tr de ne kadar marka.biliyoruz o ayrı.

    Hayirlisi olsun diyorum artık 😊 Fazla da ustelememek lazım.😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • okoroglu kullanıcısına yanıt
    Xiaomi hayırlı olsun, önemli olan keyif alabilmek.

    Önerim olan ilk seçenekteki VIZIO SB3220n-F6 dikkat ederseniz 2018 model ve DTS: virtual X var ve subwoofer yok 2.0 bir ürün ve amazon.com gönderimi yani kargosu bedava olabilir veya 70$ cıvarına satılan yine sub olmayan DTS destekli modeli VIZIO SB2820n-E0 var. VISIO parasının karşılığını veren bir ürün olarak lanse ediliyor. Yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgiye göre derinliği olan güçlü kristal netlikte ses veren güzel bir marka ve yakında 5.1.4 Dolby Atmos'lu yeni bir modelini de piyasaya çıkarıyormuş.

    Bu yukarda ki modellerinden başka all-in one dediği içinde dahili çift Subwoofer'lı VIZIO 36” boyutunda 2.1 Soundbar SB362An-F6 modelide DTS Virtual: X desteğiyle ve 140$ gibi fiyatıyla dikkatimi çekti...@okoroglu
    https://www.vizio.com/home-theater-system/sb362anf6.html


    https://www.vizio.com/sound-bar-audio-overview
    https://www.vizio.com/dolby-atmos



    müzik 02:50, dolby yetenekleri 07:14 ve 10:24 ten itibaren






    tanıtımda kullanılan müzik




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 26 Haziran 2018; 3:8:29 >




  • Merhaba,

    Malesef kargo ücretleri 45-50 dolar üstüne koyuluyor.

    Free shipping olan yok.

    İlk yolladiginiz modeli almak istediğimde 89 dolarlık alet direk 140 a çıktı 😊



    Ayrica eğer tercih edecek olsaydım all in öne olan modelini almak isterdim. 139 dolar diyor ama kendi sitesinde. Amazonda bu model satışta değil. Satışta olsa 50 dolarda kargo koyarlar 190 dolardan aşağı gelmez. Ben Xiaomi ile mutluluğu yasayim en güzeli. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir takip ettiğim LG SJ4 model soundbarı en sonunda aldım ve dün kurulumunu yaptım. Keşke almasaydım, iade edeceğim. Çin'den 100 liraya aldığım bluetooth hoparlörün en fazla 2 tık üstünde. Subwoofer bas vurmasa televizyon sesinden çok farkı kalmıyor. Her türlü seçeneği, ayarı yaptım ama tatmin olamadım. Optik kablo, hdmi ve bluetooth bağlantılarında denedim. En iyi verimi optikte aldım ama iade etmezsem pişman olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okoroglu kullanıcısına yanıt
    Vizio için fiyat + nakliye amazon.com da sadece prime üyeler içinmiş prime üyelik ise aylık ~13$ ve istediğiniz zaman ayrılabiliyormuşsunuz (çokta detaylı incelemedim) ...Sizin aldığınız ürün Xiaomi kargo ile ne kadar tutuyor?


    amazon prime
    https://www.amazon.com/amazonprime?_encoding=UTF8&ref_=nav_logo_prime_join



    Vizio 2002 yılında Amerika'nın California eyaletinde kurulmuş ve günümüze gelene kadar iddiasına göre Amerika'nın HDTV ve soundbar sistemlerinde 1 numara olmayı başarmış.
    https://www.vizio.com/about


    Dahili çift subwoofer içeren 36” 2.1 SB362An-F6 modeli 139.99$ 'lık bir MSRP ile geliyor ve 2018 model ürünü olduğundan sanırım henüz yeni yaygınlaşıyor zaten kullanıcı dönüşlerine de bakmak lazım. Benim açımdan surround başarımı önemli yani DTS: virtual X dediği özellikle ilgilimi çekiyor dahili subwooferları da yeterli ise ev hatta oda ortamında çok iyi olacaktır zira 1000-1500$ civarında para vermekten kurtarabilen pratik bir çalışmaya benziyor. Diğer paylaşımında bulunduğum örnek modellerinden de edindiğim şahsi fikrime göre ses derinliği kalitesi fiyatına göre ikna edici.@okoroglu

    https://www.vizio.com/news/cat/news/post/vizio-announces-availability-of-all-new-36-21-sound-bar-with-built-in-dual-subwoofers/

    https://www.vizio.com/news/cat/news/post/vizios-all-new-2018-home-theater-sound-systems-with-dolby-atmos-bring-immersive-cinematic-audio-to-your-living-room/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 26 Haziran 2018; 15:18:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    Uzun süredir takip ettiğim LG SJ4 model soundbarı en sonunda aldım ve dün kurulumunu yaptım. Keşke almasaydım, iade edeceğim. Çin'den 100 liraya aldığım bluetooth hoparlörün en fazla 2 tık üstünde. Subwoofer bas vurmasa televizyon sesinden çok farkı kalmıyor. Her türlü seçeneği, ayarı yaptım ama tatmin olamadım. Optik kablo, hdmi ve bluetooth bağlantılarında denedim. En iyi verimi optikte aldım ama iade etmezsem pişman olacağım.
    Ne kadara almıştınız.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    699 lira. Daha ucuza satan siteler vardı ama elektronikte bilindik siteler tercih ederim. Yaklaşık 6 saat evde test ettim ama televizyon hoparlöründen çok farkını göremedim. Belki bana gönderilen cihaz sıkıntılı, bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    SJ4 normalde en çok tutulan modellerden biri.Uzun zamandır lg modelleri arasında karşılaştırma yapıyorum fakat henüz karar vermiş değilim.



    SJ9 kafama yatan modellerden yalnız o parayı hak ediyor mu bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı uygun diye ben de büyük bir hevesle aldım ama çok pişman oldum. Bence bendeki cihazda bir sorun yoksa eğer LG modellerini bir mağazada vs. dinlemeden almayın. Sony'nin ve Philips'in de uygun fiyatlı ürünleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subwooferli bir cok soundbar ozellikle orta sinif ve alti ses cikis gucu bakiminda zaten zayiftir. Sub olmazsa sesleri guclu olmaz. Ancak ses netligi ile kaliteyi belirler. Ses cikis gucununun yuzde 80i subin cikis gucudur.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde hem LG ve hemde Samsung TV olduğundan önce LG SJ3 almaya karar verdim görünüşünü (hoparlörlerin görünmesini) beğenmediğim için LG SJ4 almak için araştırma yaparken Samsung HW-K450 nin sesinin sanki daha iyi olduğu izlenimiyle onda karar verdim ve 540 TL ye Hepsiburadan aldım. siparişi verdim ertesi gün geldi ve sesinin mağazalarda dinlediğimden daha iyi olduğunu gördüm. Mağazalarda mekan ev odalarına göre daha büyük olduğundan ses dağılması ve yansıması insanı yanıltabiliyor.Oturduğum ev müstakil olduğundan sesi istediğim kadar açabiliyorum. Almayı düşünen kişilere bir tavsiyem HW-K450 modelinin 2 yıl öncesi bir model olduğu ve satılanların da TR de kalan son cihazlar olduğu, Samsung satıcısının söylediğine göre HW-M450 modelinin üretiminin durduğu ve bir iki ay içinde yeni bir modelin satışına başlanacağı şeklindedir. Herhalde bu yeni model gelince M450 nin fiyatında düşme olur.
    Cihazı hem dizayn hemde ses kalitesi olarak çok beğendim ancak hiçbir zaman 5.1 veya 7.1 Ev Sineması sistemlerindeki ses kalitesini beklememek lazım, çünkü kulvarlar farklı.




  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Sizinle daha evvel bu konuda konuşmuştuk.

    Bütçem kısıtlı olduğundan ve uzun süredir de Lg Sj4'ü takip ettiğimden bu modeli aldım ama cihazda mı sorun var, ben mi beklentiyi çok yüksek tuttum anlayamadım. Kulağım iyidir ama bu ilk soundbar deneyimim oldu. Yani sizce 100 liralık bir hoparlörden taş çatlasın 2 tık daha fazla ses vermesi normal mi yoksa cihaz mı sıkıntılı? Hdmi, optik ve bluetooth bağlantılarında hep aynı sonucu aldım. Tüm ayarları ve seçenekleri kurcaladım ama yok, 699 liralık bir ürün değil bu.

    Siz konunun uzmanısınız. Cihazda sıkıntı yok, o fiyata o ses normal derseniz bu fiyatlara daha soundbar almam. Çünkü benim istediğim şey sesin gümbür gümbür olması. Evdeki 10 wattlık hoparlörlerden çıkan seslerin çok daha ayrıntılısını, netliğini, yüksekliğini istiyorum. Çevremde bunlardan anlayan kimse yok, anca buradan birilerinden bilgi alabiliyoruz. İnternetteki bazı yorumlarda da sesin az olmasından şikayet edilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haziran ayı başında aldığım Sony ZF9 soundbarımı satmaya karar verdim. İlgilenen olursa mesaj atabilir. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9

    Vizio için fiyat + nakliye amazon.com da sadece prime üyeler içinmiş prime üyelik ise aylık ~13$ ve istediğiniz zaman ayrılabiliyormuşsunuz (çokta detaylı incelemedim) ...Sizin aldığınız ürün Xiaomi kargo ile ne kadar tutuyor?


    amazon prime
    https://www.amazon.com/amazonprime?_encoding=UTF8&ref_=nav_logo_prime_join



    Vizio 2002 yılında Amerika'nın California eyaletinde kurulmuş ve günümüze gelene kadar iddiasına göre Amerika'nın HDTV ve soundbar sistemlerinde 1 numara olmayı başarmış.
    https://www.vizio.com/about


    Dahili çift subwoofer içeren 36” 2.1 SB362An-F6 modeli 139.99$ 'lık bir MSRP ile geliyor ve 2018 model ürünü olduğundan sanırım henüz yeni yaygınlaşıyor zaten kullanıcı dönüşlerine de bakmak lazım. Benim açımdan surround başarımı önemli yani DTS: virtual X dediği özellikle ilgilimi çekiyor dahili subwooferları da yeterli ise ev hatta oda ortamında çok iyi olacaktır zira 1000-1500$ civarında para vermekten kurtarabilen pratik bir çalışmaya benziyor. Diğer paylaşımında bulunduğum örnek modellerinden de edindiğim şahsi fikrime göre ses derinliği kalitesi fiyatına göre ikna edici.@okoroglu

    https://www.vizio.com/news/cat/news/post/vizio-announces-availability-of-all-new-36-21-sound-bar-with-built-in-dual-subwoofers/

    https://www.vizio.com/news/cat/news/post/vizios-all-new-2018-home-theater-sound-systems-with-dolby-atmos-bring-immersive-cinematic-audio-to-your-living-room/
    Merhaba ,

    Kargo dahil 101 dolar oldu.

    Detay olarak: 89 dolar cihaz +,kargo + 3 dolar kargo sigortası.

    Eğer 90 dolara farklı bir cihaz alabilirsem Xiaomi yi yakarım. Teslim almam para iadesi isterim.

    Ama o rakamlara alabilecegim bir vizio yok sanırım.

    Ayrıca.bu Xiaomi bu kadar mı kötü ya 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Uzman degilim. Deneyimim.biraz fazla diyelim. Tabi ki ses tv hoparloru ile ayni olmaz sub devredeyken. Burada onemli konu subsiz ses cikisinin bir veri olmadigi. Sub ile de kulaginizi tatmin etmediyse o zaman bu cihaz size gore degil.



    Ses konusunda internet yorumlarinda herkes ayni kriterlerden bahsetmedigi icin dogruyu bulamayabilirsiniz. Karsilatrimalar neye gore, ses neye gore az ya da kalitesiz bunlarin bir referansi olmadan o yorumlar sizi onyargili hale de getirmesin. Oncelikle muzik siteleri, kullandiginiz yayin platformuna gore cok kanalli ses veren yayinlari bulup denemeye calisin.



    Ben bu cihazin cok yuksek beklentileri karsilamayacagini ama yine de bt hoparlorler ya da tv sesine gore fark yaratmasi gerektiigini dusunuyorum.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mentalform M kullanıcısına yanıt
    Hocam Philips htl5140 dan maksimum verimi nasıl alabilirim? ayarlar falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 aydır kullanmakta olduğum LG55C7 Oled televizyonum için 15 gün öncesi Lg SJ9 Soundbar aldım. Oldukça memnunum cihazdan özellikle Dolby Atmos özelliği ile netflix üzerinden dizi izlemek gerçekten çok güzel bu cihazı kullanan arkadaşlar var ise ayarlar ile ilgili bilmem gereken varsa bilgi verirlerse sevinirim iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyozgurluk

    Hocam Philips htl5140 dan maksimum verimi nasıl alabilirim? ayarlar falan.
    Sinema modu iyi filmde bass 2 de kullanıyordum tiz 4 de ayrıca kaliteli hdmi kesinlikle öneririm zaten vasat kablolar ile bluetooth arasında bile çok fark var blu. da çok daha yüksek çıkar ses aptx ve ldac güzel çalışıyor.
  • Bende LG SK5 hakkında bilgi edinmek için aranızdayım herkese iyi günler
  • okoroglu kullanıcısına yanıt
    Xiaomi hoparlörü beğenmişsiniz sonuç olarak soundbarı da hoparlörden daha kötü ses vermeyecektir diye umuyorum yani beğenirsiniz çünkü sizin kulağınız beğenerek kullandığınız Xiaomi hoparlörden aşağısını beğenmeyecektir. Yurt dışından gelen ürüne bir de vergi eklenecektir cihaz + kargo + vergi hesaplaması daha doğru olur. Xiaomi benim istediğim dinamiklikte bir seçenek değil. Mesela Vizio' nun henüz yeni çıkardığı entegre çift subwooferlı SB362An-F6 modelinin bile yorumları şimdiden çok olumlu yönde okumanızı öneririm özellikle surround başarımı beğenilmiş bu cihazı almayı masaüstü bilgisayarım için düşünebilirim...

    bu alttaki linkin sonunda Vizio SB362An-F6 için 19 yorum yapılmış...ilginç olan orjinal sitesinde 139$ burada walmart.com da 98$

    https://www.walmart.com/ip/VIZIO-36-2-1-Channel-Sound-Bar-System-SB362An-F6-2018-Model/742048861

    https://www.vizio.com/home-theater-system/sb362anf6.html



    Burada da harici subwooferlı VIZIO SB3621N modelinden sesi hakkında bir test örneği






    Bu da testte kullanılmış olan müziğin videosu yaklaşık 340 milyon dinletiye ulaşmış





    Bu da aynı müziğin 1 milyar 766 milyona ulaşmış versiyonu






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 27 Haziran 2018; 16:31:4 >




  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.