Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mustafa-63 , barbaros023 , BILGILI Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir - 11 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
33.411
Cevap
471
Favori
1.645.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jbl de ana bar yavan değil. Baslar baya bi iyi ama ana saundbar dan ayrılan hoperlör ler çok zayıf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    ben vazgeçtim haziranda göndericeklermiş onun yeriine bir ses uzmanı tavsiyesiyle Nakamichi Shockwafe Pro 7.1Ch DTS:X 600W satın aldım bu hafta geliyo
  • Oyun seven varmı bilmem suan oyun dünyasının en popüler oyunu god of war oynadım ps4 de jbl 5.1 de dehşet ses veriyor. Soundbar arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Parasının her kuruşu helal olsun o bunu yazmış öteki baska sitede bunu yazmış takmayın işi ses uzmanı iki firma jbl-harman kardon güzel ürün çıkarmış eski hifi sistemim

    Paradigm monütör 11 set, sunfire hrs 16 subwoofer, pioneer lx77 avrli sistemimden sonra beni çok mutlu etti.

    Sony ht nt 5 soundbar vardı bunun yanından bile geçmez kaldıki o soundbar çok begenirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odanın içinde helikopter geziyomuş gibi hissetmek için millet ne paralar döküyo dtsx dolby atmos diye diye
  • JBL uydu olabilen yan hoparlör hakkında verdiğiniz bilgi çok önemli benim için. Sony HT-ZF9 3ch + uydu hapörleri ile daha mantıklı gibi derken Creative'in çok daha iyi Katananın pabuçunu dama atan başka bir soundbar ürünü de varmış onu farkettim Creative X-Fi Sonic Carrier: Dolby atmos, DTS-X, EAX, 1000W RMS, SuperWide X-Fi teknolojisi veriyormuş ve dahası da var çok iddialı görünüyor...)))

    "Bir ana ünite ve bir subwoofer'dan oluşan X-Fi Sonic Carrier, 11.2.4 hoparlör konfigürasyonunda 17 sürücülü bir sistemdir. Dolby Atmos® surround teknolojisini ve Creative'in SuperWide X-Fi ™ teknolojisini bir araya getirerek size en iyi 15.2 3D deneyimini sunar "

    Aşağıdaki linkte sayfa alta doğru devam ettikçe ediyor. Henüz yaygın değil gibi ama malesef fıyatı çok tuzlu
    https://us.creative.com/soniccarrier/





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 21 Nisan 2018; 0:1:2 >




  • eax uyumlu ses kartlarıyla mükemmel ses verir xfi teknolojisi mesela
  • Creative ses konusunda tartışma götürmez bir firma. Sadece bahsi geçen soundbar ları ne gördüm nede sesini duydum. Kesinlikle kötü değildir. Benim dikkat çekip vurgu yaptığım nokta farklı.



    Alırsanız ses konusunda sizi tatmin edecektir illaki. Surround etkisini ne derece yaşatır işte orda net birşey diyemiyorum.



    Şimdi benim aldığım ürünü paketliyorum geri. Arızalı çıktığından ne kullanabildim nede keyf aldım açıkçası. Dün ilk kurulum sonrası biraz denedim sadece.



    Ayrılan hoplar ana üniteye bağlı iken direk karşıdan kaliteli bir ses alıyorsunuz. Uyduları ayırdığınız an 1 saniyeden az bir süre kadar ses gidip geliyor surround modu devreye giriyor ve atmosfer anında değişiyor. Tek bardan gelen ses birden bire odanın içinde dağılıyor ve bayıldım bu duruma.



    SW için sadece efsane diyebilirim. Müthiş. Alınabilecek soundbar lar içinde belkide en iyi bas deneyimi yaşatan ürün olabilir. 13 kg ağırlığında. Aktif ve dinamik şekilde bas sinyallerini harika şekilde size veriyor.



    Ayrılan hop ların sesi de bana göre kesinlikle yeterli seviyede diyebilirim. Akıcı ve gezici surround etkisini çok iyi veriyor.. Ben beğendim. Yenisi gelene kadar 1 hafta beklemek zorundayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HB ile gün içinde yaptığım görüşmeler sonrası çok olumlu şekilde geri dönüş sağladılar sağolsunlar. Mağduriyet yaşamamam ve faydalandığım indirim yanmasın diye güzel bir imkan sundular.



    Şuan HB üzerinden satış yapan ve 3789₺ fiyatı olan mağaza JBL ürünlerini türkiye pazarına sunan tedarikçi. HB bana yardımcı olmak istesede şuan ürünü temin edemedikleri için bu tedarikçi firmanın satışta olan ürününü bana özel tanımlanan 820₺ tutarındaki indirim çeki ile almamı sağladılar.



    Firma önümüzdeki hafta için ürünlerin yurt dışından geleceğini ve perşembe Cuma günü gönderiminin yapılabileceğini söyledi. indirimli olarak ne kadar ödediysem hicbir zararım olmadan yine aynı fiyata yenisini almış oldum.



    Açıkçası bu kadar ilgi ve alakalı bir destek beklemediğim için HB beni çok şaşırtmış durumda. Ürünü bu kadar beğenip uygun fiyata almışken arızası ve iadesi ile uğraşmak çok canımı sıkmıştı. Sorunum halloldu ve sadece beklemek kaldı. Umarım gelen ürün sorunsuz olur ve sıkıntısız şekilde kullanabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burdan bir arkadaş bana faceden mesaj atmaya çalışmış ama ulaşamamış anladığım kadarıyla cevap veriyim nakamichi soundbara günceelleme geldi daha yeni araştırdım büyük oranda sorunlar halledilmiş codecleri test edip güncellemeyi yayınlamışlar
  • donjuan008 D kullanıcısına yanıt
    Nakamichi ürünlerinde böyle güzel bir özellik var. usb ile yazılım güncellemesi yapılarak cihaz güncel tutulmaya çalışılıyor.. uyumluluk ve ses codecleri gibi destek sunuluyor..

    Geldiğinde deneyiminizi takip ediyor olacağım. çok isteyip alamadığım bir üründür..
  • Creative X-Fi Sonic Carrier fiyatı 5800$ cıvarı ve yaygınlığı yok özel sipariş gibi temin ediliyor sanırım ama özellikler açısından yok-yok ama bu fiyata alınası değil. Film ve oyunlar açısından surround olayı önemli ama film ve oyunlarda müzikte var ayrıca bas ve tiz kadar orta ses ayarlarıda önemli bunlardan biri eksik olsa bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Surround ses ile film izlerken veya oyun oynarken müziğin sönük kalması veya müzik dinlerken mid seslerin ezikliği pek hoş gelmiyor bana yani illa bir şeyler eksik .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 21 Nisan 2018; 17:8:2 >
  • Fiyatı çok yüksekmiş gerçekten.

    Ses konusunda görüşler tamamen kişinin bilgisi ve kulak alışkanlığı ile alakalıdır.. Uzun süre müzikle uğraşıp, dJ lik yapmıştım 2000 ve öncesi. Askerlik sonrası elimi eteğimi çektim. sonra farklı meslekler ve yaşlanma derken çok uzun zamandır uzak kaldığım bir piyasa oldu.

    şuan radyo harici şarkı dinlemiyorum desem yeridir evin uygunluğuna ve bu tip ses sistemlerini kullanacak kişi ona göre bir ürün almalı.

    Benim kullanım şartlarına göre tam aradığım ve istediğim bir oldu JBL bar 5.1 ürünü. Elbette eksik yada yeterli olmayan kısımları var. 30-40 bin USD verip sistemde toplasanız birşeyler eksik gelebilir..

    Tüm isteklerinize eksiksiz şekilde karşılık veren uygun fiyatlı ürün olmaz diye düşünüyorum. Burada en fazla hangi şartlarda, hangi amaca daha fazla hizmet etmesini istiyorsanız ona uygun ürün alınmalı..

    Seçeneklere bakınca çok uygun fiyatlarada alıcısı olan ürün var, çok ama çok yüksek rakamlara da. Bu böyle uzar gider siz ne demek istediğimi anladınız. baya bir zamandır bende sizin gibi karışık düşünceler ile çıktım, baya bir bakınıp sonunda bana tam istediğim şekilde hizmet edecek bir ürün aldım mutluyum şuan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 21 Nisan 2018; 18:8:36 >




  • dJ_bloW

    JBL Bar 5.1 4K Ultra ama Dolby atmos ve DTS-X yok malesef, bas ve tizler oldukça iyiymiş ama orta sesler nasıl ?


    @donuan008
    Nakamichi Shockwafe Pro 7.1Ch ? geldiğinde hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Her ne kadar videodan bu işler anlaşılmasa da fikir yakalamaya çalışıyorum. Nakamichi hakkında bulduğum bu müzik örnekli videoyu dikkatli dinleyince kaliteli buldum.




    Bu da müziğin orjinali




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 21 Nisan 2018; 18:26:46 >




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Bir ara giriş seviyesi Hi-Fi sistem toplamaya karar verdiğimde neredeyse her müzik türü için ayrı sistem toplamak gerektiğini farketmiştim. Dolby atmos ve DTS-X destekleyen oyunlar var mı diye hiç araştırmadım ama nasıl olsa ilerde bu destekler gelecektir diye düşünüyorum bu yüzden şimdilik düşüncem Dolby atmos ve DTS-X destekli bir soundbar almak. Creative KATANA'dan nerelere geldim ama değer doğrusu. Siz JBL Bar 5.1 canlı performans olarak dinleyerek mi karar verdiniz ?
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Duvara montaj güzel oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test etmeden bende birşey diyemem bende şuanda samsung hw-k430 soundbar var 500 tllik bir cihaz ne dts desteği ne dolby hiçbir özelliği yok ama apartman dairesinde sesi çeyrek açsam diriliş ertuğrulda annem içerden sesi kıs diye bağrıyo biraz para koyup iyi birşey almak insan istiyor en azından oyunlarda efect olsun değilmi
  • jbl sade ve şık duruyor ses kalitesi iyiyse sıkıntı yok güncellemelerini yapmayı unutmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donjuan008

    jbl sade ve şık duruyor ses kalitesi iyiyse sıkıntı yok güncellemelerini yapmayı unutmayın
    Güncelleme derken nasıl yapabılırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hi-Fi sistemler bu işin ayrı boyutu ve hiç bitmeyen yenilenmeleri olur. Hep bir ekleme yapma, değişme, yükseltme istersiniz. Bu bir tutku ve hastalık diyebilirim. Ben hem yer meselesi, hemde maliyeti açısından hiç bulaşmadım.

    Atmos ses formatı değil. içerikteki sesin sunulma biçimi. dolayısı ile ana formatları desteklesin yeterlidir. En çok kullanılan Dolby Digital türleri ve DTS türlerini destekliyor JBL. Zaten indirip izlediğim filmlerin hepsi bu formatlarda.

    Bende JBL almadan önce çok araştırdım fakat canlı dinleme yapamadım. indirimler olunca da aldım.
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.