Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osamanos , osamanos , MMCNR , bladeharun , maliye72 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü4 Mobil2 iOS
5 sn
33.143
Cevap
467
Favori
1.631.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tetra2


    quote:

    Orijinalden alıntı: inception28

    arkadaşlar şunu 404 tl ye havale yaptım henüz ödeme yapmadım vatanda 649 tl kullanan var mı nasıldır ?

    edit:dün vatanda 649 tl idi bugün 399 tl yapmışlar

    http://www.teknosa.com/urunler/110100967/samsung-hw-j450tk-300w-21-soundbar-ev-sinema-siste

    Ben aldım 15 gün kadar önce bu ürünü:
    1. Ürün fiyatına göre tatminkar, TV sesine kıyasla büyük fark yaratıyor.
    2. Bağladığım televizyon LG, buna rağmen bu ürünü tercih etmemin temel nedeni, optik bağlantının yanısıra HDMI bağlantı seçeneğinin de olması. Lg soundbarlarda HDMI bağlantı da olsun derseniz fiyat 900-1000 tl ye çıkıyor.
    3. HDMI bağlantı sayesinde Tv kumandasından ses kontrolü ve kapanma sağlanabiliyor.
    4. Ayrıca HDMI ile optiğe göre daha kaliteli ses aktarımı sağlandığına ikna oldum.
    5. Kuruluma gelen servis sadece optik bağlantıyı yapıyor, çünkü kutusunda HDMI kablo vermiyorlar. Bunu SAMSUNG merkeze şikayette bulundum. Kardeşim HDMI kablo çıkmıyor olabilir, ama servis bana bu seçeneği sunmalı "kutuda yok ama satın alırsanız HDMI bağlantıyı yapabiliriz" demeli. Ben bu ürünü HDMI bağlantı için aldım. Yoksa gider LG alırdım dedim.Servis görevlisine HDMI ı sorunca "abi, optik daha iyi" dedi geçti. Kendim bağladım HDMI ı sonradan.
    6. Samsung Türkiye sitesinde bu soundbarın update dosyası var. el kitabındaki yönergelere göre yüklemede başarısız oldu Başarısız oldu diyorum, benim yapamadığım bir şey değil. Müşteri hizmetlerini aradım, telefondaki görevliyi laflarımla odunladım "el kitabı yazmışsınız işe yaramıyor, talimatların tamamını yaptığım halde update etmiyor" diye. Bana PC cahili Ali Dayı muamelesi yapıyor. Aldığım tek cevap: "olması lazım, cık cık cık...." Bir de bana ne dese beğenirsin: "beyefendi güncellemeyi neden yüklemek istiyorsunuz?" Arkadaş koskoca Samsung ürününe güncellemeyi hobi olsun diye mi koymuş?
    7. Ben bu fiyata memnunum özetle ama Samsung Türkiye Merkez ve Samsung Servis tırt...
    8. Update yapabilen olursa lütfen bana da haber versin


    Samsung hw-j450 soundbar ın güncellemesini yapmayı başardım.
    Nasıl yaptığımı da yazayım da, alanlar Samsung Türkiye yüzünden benim gibi sürünmesin:
    1. Aşağıdaki Linkten update dosyasını zipli olarak PC ye indirin.
    http://www.samsung.com/tr/support/model/HW-J450/TK/

    2. Dosyayı zip ten çıkarıp masaüstüne alın. Şöyle bir dosya adı olacak: HMS-J550WWB-1010.0

    3. Dosyanın adını şu şekilde değiştirin: HMS-J550WWB-10100

    4. Adını değiştirdiğiniz bu dosyayı FAT 32 formatlı bir USB belleğe atıp soundbara takın.

    5. Soundbarı çalıştırıp USB moduna alın, yüklemenin bitmesini bekleyin
    Bu kadar.
  • Benim linkini verdiğim ürün ile sizin söyledikleriniz yalnız aynı sekmentde değil, yamahada sub yok sony'de 2+1 kanal, vizio hem 5+1 surrond etkisi yaratıyor hemde 250watt sub toplamda 800 watt çıkış gücü, birde ben sizin yerinizde olsam 2+1 sony ht-nt5 alıp 2500 lira para vermezdim 6 ay daha bekler 3000 liraya sony ht-nt9 alırdım, çünkü hem 7.1 kanal, hem 800 watt, hemde 4k hdr desteği olan yeni nesil soundbar, vizio yu alamazsam alıcağım sounbarda sony ht-nt9 dur zaten, bu arada lg las950m almayı düşünenler sony ht-nt9 göz atsın ve türkiyeye gelmesini beklesin bence:)
  • theuzeus kullanıcısına yanıt
    hocam memnun olduğun bir ürünü almana vesile olduğum için sevindim,söylediğin gibi bu fiyat bandında hem özellik hem de ses olarak kablo fazlalığını dert etmeyenler için gayet başarılı bir sistem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayker

    Benim linkini verdiğim ürün ile sizin söyledikleriniz yalnız aynı sekmentde değil, yamahada sub yok sony'de 2+1 kanal, vizio hem 5+1 surrond etkisi yaratıyor hemde 250watt sub toplamda 800 watt çıkış gücü, birde ben sizin yerinizde olsam 2+1 sony ht-nt5 alıp 2500 lira para vermezdim 6 ay daha bekler 3000 liraya sony ht-nt9 alırdım, çünkü hem 7.1 kanal, hem 800 watt, hemde 4k hdr desteği olan yeni nesil soundbar, vizio yu alamazsam alıcağım sounbarda sony ht-nt9 dur zaten, bu arada lg las950m almayı düşünenler sony ht-nt9 göz atsın ve türkiyeye gelmesini beklesin bence:)

    Sony htnt 5 2 bin tl aldim ozel fiyat suan dolarin artmasiyla 2.3 bin tl ve bu model guzel kardesim 4k ve hdr destekli bir giris üç çıkış hdmi 2.0 yani anlayacagin yeni nesil merak etme bu piyasayi en az senin kadar takip ediyorum. Bahsettigin htnt9 3 bin tlden satilacagini nerden cikardin anlamadim bu fiyata satilsa hemen alirim suan amazonda bile 1100 euro satisi var. Burda otv si kdvsi derken 3 bin hayal evet nt9 guzel tek eksiği tek hdmi cikisli 2.1 takilma paraya kiyip bunuda 5.1 yapabilirim ama gereksiz mükemmel ses veriyor suan. Ote yandan yamahanin sub var ayri satiliyor dedigin gibi ayri sekment cihazlar ne nt5-9 nede bahsettigin soundbarla mukayese edilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 4K tv var. Samsung hw-k551 alsam, tv ile randımanlı kullanabilirmiyim? Bu soundbar'ı kullanan arkadaşlar kullanım deneyiminden mutlularmı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • yeni bir 4k tv aldım. samsung 55ku7350 curved tv. ses çıkışı eh fena değil. youtube dan 4k video açıp görüntü ayarlarından spor yaptım mı cihazdan sanki odada 5+1 varmış gibi ses çıkıyor inanılmaz güzel ama bu sadece 4k filmlerde veya video larda mevcut.

    max 1000 tl civarlarında bütün yayınlarda özellikle maç izlerken 5+1 sistem varmış gibi ses veren soundbar almak istiyorum ama hangi ürün daha iyi bilmiyorum. ya da normal 5+1 mi almak lazım?

    hiç bir bilgim olmadıgı için, yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • SAMSUNG HW-J450/TK ile SAMSUNG HW-K450/TK arasında ne fark var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    SAMSUNG HW-J450/TK ile SAMSUNG HW-K450/TK arasında ne fark var?

    Bunu ben montaja gelen servis yetkilisine sordum. Fark KOZMETİK dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inception28


    quote:

    Orijinalden alıntı: tetra2


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    SAMSUNG HW-J450/TK ile SAMSUNG HW-K450/TK arasında ne fark var?

    Bunu ben montaja gelen servis yetkilisine sordum. Fark KOZMETİK dedi.

    Kullanıyorsunuz sanırım memnun musun üründen

    Ben Hw-j450 aldım, genel olarak memnunum.

    Ayrıntılı incelemesini de 3-5 mesaj yukarıda yazdım, oradan bakabilirsiniz.
  • bende alma arıfesındeyım ve çok kararsızım, fıkır edınmek adına nette ılk baktıgım yer yıne forum. yazılanlara bakarak bır fıkre dogru gıtmeye calıstım lakın bendekı salonun buyuklugu ve sekıl olarak tv nın merkezde olmayısı tedırgın edıyor benı. deneme ıcın arkadasımda yok alıp test edebılecegım. sanırım yıne teknosaya gıderek bırde satıcılardan fıkır edınmeye calısayım. her marka olarak hemde kullanıslılık acısından. ama aklımdakı ılk marka buraya bakarsak lg olacak yıne.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şarköylüMehmet

    bende alma arıfesındeyım ve çok kararsızım, fıkır edınmek adına nette ılk baktıgım yer yıne forum. yazılanlara bakarak bır fıkre dogru gıtmeye calıstım lakın bendekı salonun buyuklugu ve sekıl olarak tv nın merkezde olmayısı tedırgın edıyor benı. deneme ıcın arkadasımda yok alıp test edebılecegım. sanırım yıne teknosaya gıderek bırde satıcılardan fıkır edınmeye calısayım. her marka olarak hemde kullanıslılık acısından. ama aklımdakı ılk marka buraya bakarsak lg olacak yıne.

    Stranger things dizisini 1. bölümünü usb belleğe alıp gidin kaynakta mümkünse dolby seçeneğini ses ayarlarından açın dizi başlangıcında ilk 1-2 dk içinde bir bilim adamının kaçış sahnesi var o sahnede ki çevresel sesi ve yaratığın homurtusunun (kesik kesik ortamı zangırdatan bir homurtu) subwooferdan yan tarafınızdan geçecek şiddet ve kalitede olacak öyle ki yan tarafınıza bakma ihtiyacı doğacak bu ne sesi diye bu etkiyi direk kulak kesilmeden görürseniz, etraftaki sesin sizi içine aldığını seslerin net keskin bir şekilde (yaprak hışırtısı arka planda ki kuş, araç, konuşma sesleri) duyabiliyorsanız o soundbarı alın yoksa bir yabancı pop parça atıp sesi sonuna kadar açıp "bakın ne ses veriyor ama" kabilinden gösterilerle soundbar almayın kesinlikle. Bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 4 Ocak 2017; 10:25:48 >
  • theuzeus kullanıcısına yanıt
    Gece gece dayanamayıp bende aldım mediamarkt den 399 liraya
    Bonusun 550 lira harca 35 lira Bonus kazan kampanyasıyla hesaplı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum. Apartman dairesinde ucuz kaliteli film izleyelin dedik. İnşallah pişman olmayız. İkinci el bakıyordum bu fiyaata da dayanamadım :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicbass kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, bende özelden yazacaktım size fiyatı düşmüş mediamark ta diye,

    hoparlörler ilk başta küçük gibi gelebilir, ama subwoofer üst model soundbarlarınkiyle aynı boyda, film konusunda şüpheniz olmasın, bluray fast and furius izlerken koltukları titretiyor, müzik dinlerken kendimce en iyi tiz-bas uyumunu "bass" modunda aldım. Tabi bu tarz ürünler ekonomik bütçeler için tasarlanmış ama az yer kaplaması hoşuma gidiyor. Benim gibi alacağı şeyden önce cüzdanı düşünen kişiler için uygun ve yeterli bir ürün.
  • theuzeus kullanıcısına yanıt
    1000-2000 lik sistemler tabiki harika ama bütçem bu kadar çokta bilgi sahibi değilim ses sistemleri hakkında. Sanırım bu bana fazlasıyla yetecektir. Sesi sonuna kadar açamıyoruz apartman ortamı komşularla papaz olmayalım. Yarın mağazadan alacağım kuralım bakalım izlenimlerimi yazarım buraya tekrar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • theuzeus kullanıcısına yanıt
    Beko tv var filmlerde basli seslerde cok kotu boguyor.bu dedigin soundbar is gorurmu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim ürün LG LHB625 5+1 bluray sistem.Giriş seviye diyebileceğimiz ekonomik bir ürün. Soundbar değil. dolayısıyla soundbar'a göre kablo fazlalığı olan bir ürün.
    Aklınızda Soundbar almak varsa, baslardan da memnun değilseniz, subwoofer'ı olan lg ve samsung'un soundbarları var. Okuduğum kadarıyla da memnun olmayan pek yok.
  • Arkadaşlar selam, lg sh7 soundbar var, dün akşam arkadaşlarla otururken bir kaç kez bir pcye bağlandı Bluetooth ile sesler geldi vs pek onemsemedik ama en son da adam porno izlerken bağlandı bildiğiniz 30 saniye porno yayın oldu evde kapatana kadar kadınlar vs vardı baya şok olduk.



    Şimdi sorum şu, bu cihaza sifre koyabilir miyiz? Her isteyenin bağlanmasını nasıl engelleriz
  • expulse E kullanıcısına yanıt
    Bencede çok önemli bir detay.herkez istedigi sekilde baglanamasa çok iyi olur aslında..
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.