Konuşulması sıkıntı değilde biri lafın nereye gittiğini anlamadan yorum yaptı(herkeze yapıyordu) biride bel altı küfürle cevap verdi konunun ayarı kaydı malesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 22 Şubat 2021; 22:46:41 > |
|
|
Konu değişsin biraz :) Aquaman.2018.IMAX.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT Bu torrentte hem True Hd Atmos hem de DTS mevcut. Aynı filmde 2 sini de deneyip hangisi daha iyi denemek isteyen olur belki Dosya boyutu : 77,4gb |
|
|
|
|
|
Hocam tartışmanın son kısmını görmedim, muhtemelen mesajlar silinmiş vs. Küfür vs kısmını bilemem, tabii ki yanlış, ancak bence sen hatalısın. Bana da biri senin gibi yaklaşsa tepki verirdim. Kimse kimsenin bekçisi değil, birinin bassından memnun olmadığı ürünü satışa koymasına laf ettin, diğeri zararına satarım dedi ona karıştın. Adam birine kakalarım demedi ki, alet kullanılamaz durumda değil, 25 ten sonra cızırdıyor demiş, servis çağırırım sorun var derlerse ala işlem yaparım sorun yok derlerse de ben memnun değilim zararına satarım demiş. Takip edicem, görücez bakalım falan diyip ciddi tahrik ettin insanları. Arkadaş küfür edip uzaklaştırılınca sanki sen burda mağdur gibi olmuşsun. Bence senin de hatan var. Başlığı amacı dışına çıkardınız birlikte. Söylemeden duramadım. İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 23 Şubat 2021; 6:18:47 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam. dün bütün yazılanları canlı olarak okudum. kısa özet yorumumu yukarıda yaptım tekrar yazayım biri lafın nereye gittiğini anlamadan yorum yaptı(herkeze yapıyordu) biride bel altı küfürle cevap verdi konunun ayarı kaydı malesef. ikiside hatalıydı. konuyu artık burda kapatıp normale dönelim. |
|
Bu foruma yıılardır senin gibiler yüzünden yazmak istemiyom adamı tahrik et tahrik et sonrada madur edebiyatı yap helal olsun valla yağ gibi çıkıyon su üstüne aslında bu forumlara girenlere ehliyet kontrolü gibi bişeyler yapılmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contix -- 23 Şubat 2021; 11:26:9 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|