|
|
|
Arkadaşlar merhaba, araştırdım ama bulamadım, lg soundbarların sn, sl, sl kodları ne anlama geliyor? Farkları neler ki? Sony 55 inç hx9096 tv var bende ve bir soundbar almayı planlıyorum. Amacım öncelikle netflix ve 4k remux filmlerimi izlemek. Ayrıca yine almayı planladığım ps5 te kullanmak. Şimdilik kullanacağım oda dikdörtgen ve 2.5x4 metre. Yani şu anda tv ye yaklaşık 3.5 metre mesafeden dik olarak bakıyorum. Ancak ileride 6x7 metre civarı olacak salona da geçebilirim. Yine de tv yi dik olarak ve en fazla 4.5 metre mesafeden kullanacağım. Bu bağlamda henüz bütçe belirlemedim ama denk getirirsem son hafta yazılanlardan anladığım kadarıyla sn11r almalıyım (6-7 bin tl fiyatını çok hak eden bir cihaz olduğu sonucuna vardım). Denk gelmezse herhalde en fazla 4 bin seviyelerinde kalacağım. Hepinize çok teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 22 Aralık 2020; 18:25:19 > |
Selam alper hocam Sk serisi 2018 sl seiri 2019 sn serisi 2020 kodlar yıllları ayırmamıza yarıyor. sk serisinin amşral gemisi olan sk10y ile birlikte meridian la işbirliğine başladı lg. daha sonraki seriler hep meridian teknolojisini içeriyor. Sk serisinde sadece sk10y. şuan ülke şartlarında sn11r fiyat performans ürünü. Arka kitleride bağlayabileceğin bir sistem bakman naçizane tavsiyem olucaktır. lg lerde arka kit bulmak biraz zor oluyor ama samsunglarda daha kolay gibi alan arkadaşlar oldu. Samsung konusunda kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. Ama konuyuda az okuduysan görmüşsündür. Ses renkleri farklı. samsung modelleri tavsiyelerini kullanan arkadaşlar yapacaklardır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 22 Aralık 2020; 19:37:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 22 Aralık 2020; 22:19:5 > |
|
Samsungta ülkemizde pek çeşit yok ne yazık ki Q800t var T650 var Q70T var başkada 3.1 kanal ve üzeri yok bildiğim kadarı ile. Alabiliyorsan sn11r al memnun kalırsın gibime geliyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
pandemiden dolayı gümrükte tutma olayı yalan bence hocam. aliexreten biz bişeyler getirtip gümrükten hiç bi işlem yapmadan geçirebiliyorsak.ki üstelik çinden. pandemiden dolayı gümrükte tutuma olayı küllüyen yalan bence. |
|
iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı lg sk 5 soundbar kullanıyorum bugüne kadar optik çıkıştan mibox s ten ses alıyordum. sony xh9096 tv aldım soundbarı ona bağlıyacağım. hdmi arc ile bağlamamım bir farkı olurmu tv ye örneğin tv açılınca açılıp kapatınca kapanma gibi veya ses kalitesi gibi. Eğer fark etmiyecekse yeni tv ye de optik kablo ile bağlayabilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostof_love -- 23 Aralık 2020; 20:57:31 > |