< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
vallah üstat bana yanında bedava verilecek tvler nasıl olsa satılmaz diyip. lg nin yanında gönderdiği ücretsizleri satıyorlar gibi geliyor artık :) |
@sportway ve @MasTek aldıkları fiyata sattıklarını söylüyorlar. onlardan birinden al hocam satılmadıysa. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
günaydın herkese bu konuyu biraz açabilirmisiniz aracın motorunu açmak gibi birşeymi? ne yapılmalı ne yapılmamalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
burn in diyince gözüm korkuyor :D oled tv de burn in gibi kötü bişey geliyor aklıma hep ama bundaki iyi bir durum. hoparlçrlerin ses karakteri oturuyor. düşük frakanslar filan daha iyi oluyor. dediğin gibi araçta motor açılması gibi |
Bende 16 Eylül'de SWA-9000S arka kitleri sipariş etmiştim. 9 gün tedarik süreli yazanların gelmesi 1 ayı buluyor. Bu hafta uçak kargo ile sevkiyatların geleceğini ilettiler. İthalat işlemlerini tamamlayıp cuma günü kargo olur dediler bana. |
ok bende burn falan deyince tırsmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üstad sen ne yaptın bar işini bulabildinmi? 3,4 kişi arkadaş satıyor sn11 değerlendir istersen yada sıfırmı bekliceksin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
snakef1 kardeş geç olsun da güç olmasın ne diyelim çünkü bulamadım bu fiyata razı olurum 1 aya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Ekim 2020; 11:57:3 > |
yok yok iyi bir şeydir hoparlör ve amfide farkedersiniz zaten ya bir başka güzel çalmaya başladı filan dersiniz hah işte o zaman yanmış demektir benim hoparlörü düşürdü temizlikçiler tweeter değişti hızlı yansın diye 24 saat açık ofiste sistem 100 saati geçti hala üstler sert biraz bakalım ne zaman yanacak |
hala arıyorum bir kaç gün içinde sn11r bulursam alacağım bulamzsam mediamarktdan jbl 9.1 alacağım ikinci el satan arkadaşlardan almak için konuştuğum var ama anlaşamadık daha :) kargo masrafı çok sıfır alsam taksitle alacağım kargo bedava 2. el alacağım hem nakit verip hemde 200 300 tl kargo vereceğim. mediamarktdan dün yakalasam alırdım sn11 i düşünmeden |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hayırlısı olsun yeni oyuncağınız hocam |
@sportway ve @MasTek aldıkları fiyata sattıklarını söylüyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlı olsun üstad güle güle kullan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |