Bahsettiğiniz stoğun tükenme süresi bir kaç ay önceyse muhakkak zamlı gelecektir. Şu anda Vatan Bilgisayar'ın stoksuz hali 4999 tl olarak gözüküyor. Sanırım iki surround uydu için o kadar fark vermeye değmez. Trendyol'dan SL10Y modelini 3699 tl'ye alma şansım var. Ne diyorsunuz? Ayrıca SL10Y'yi yetersiz bulursam arka hoparlörle harici olarak hangi marka modelle alıp destekleyebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 2 Ekim 2020; 20:56:15 > |
merhaba arkadaşlar evde film izleyecegım bir cihaz arıyorum .cok para verecek butcem yok 24 m2 salonum var . bana fiyat performans cıhazlarından yazabilir misiniz? Hep ust duzey cıhaz konusulmuş cok buyuk paralar sn11 vs . yardımcı olursanız sevınırım |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Anladım hocam. Son bir soruyla bitirmek istiyorum. LG SL10Y mi yoksa Samsung HW-Q80 mi daha doyurucu sese sahip? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kisacasi Dolby vision ekrana yansiyan renklerin daha kaliteli hali diyebiliriz.tvde dolby vision varsa izlediginiz videoda dolby vision varsa cihazda destekliyorsa vision gorursunuz diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selam arkadaşlar 65tu8000 tv için dolby atmos destekli sondbar bakıyorum sl9y veya sl10y hangisini tavsiye edersiniz ? tv özelliklerinde dolby destekli ses cihazı bağlarsanız bu seçeneği aktif edin gibi bi menü var.. bunun dışında tv atmos vermiyor zaten... nasıl bi yol izlemeliyim sl9y işimi görür mü bu konuda ? |
Haftaya Türkiye'de olacakmış ürün dediler. |
hocam tv dolby atmos sesi işlemeden (passthrough) soundbara aktarabilirse. iki modelde işinizi görür. |
Hocam, Samsung SWA-9000S için ne kadar fiyat aldınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaatasoy -- 3 Ekim 2020; 13:51:49 > |
Sıkıntı orada zaten. Üçü de dolby vision ama nedense göstermiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1265 TL ye sipariş etmiştim. |
Hocam peki sl9 sl10 dan eksiği nedir ? Apartmanda oturuyorum eğer bas siddeti falan ise önemli değil çok fazla ... neyi kaybetmiş olurum sl10y almaz isem ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sl9y de ayrı bir center hopörlörü yok 4.1.2 olarak geçiyor. sl10y 5.1.2 olarka geçer ayrı bir center hopörlörü olduğu için. birde sl9y de tek hdmi girişi mevcut. sl10y de 2 hdmi girişi var. sl10y kullanmadım ama 9 ay kadar sl9y kullandım şimdi de sn11r kullanıyorum. center olarak hiç bir eksikliğini görmedim sl9y nin. bütçenize göre tercih edebilirsiniz ikisinden birini ikiside bence üzmeyecek keyifle kullanılacak cihazlar. |
hocam sn8y 5.1.2 değil 3.1.2 arka kitler spk8-s ler sl ve sk serilerini de destekliyor. sn8y 3.1.2 sl9y 4.1.2 s10y 5.1.2 spk8s ile kombinasyonu sn8y + spk8s 5.1.2 sl9y + skp8s 6.1.2 s10y + spk8s 7.1.2 oluyor. |