Şimdi Ara

Sosyal medya uzmanı ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bugün facebooktaki üniversite grubumuza biri evinden bilgisayar üzerinden part time çalışabilecek sosyal medya uzmanı aranıyor yazmış.Bende iş aradığım için direk atladım.Adamla konuştum.Prim üzerinden çalışıyorlarmış.Günde 2 saat bilgisayar başında çalışıcam ve aylık en az 400 TL kazanıcakmışım.Şirket reklam üzerine.Büyük ihtimal face ve twitterdaki troll hesaplardan birini yöneticem.Ama günde 2 saat için 400 TL çok fazla değil mi?Acaba işin içinde bit yeniği var mıdır?Arkadaşın profiline baktım fake değil.Daha önceden de eleman arıyoruz diye resim filan atmış ama güvenemiyorum.Adam beni görüşmek için haftaya Kızılaya çağırdı ama tenhada bir yerse gitmemeyi düşünüyorum yada 2-3 arkadaşla güvenlikli olarak gideriz.Ankaralılar "Hedef Eğitim ve Danışmanlık" reklam şirketi hakkında bilgisi olan varsa bir yardım etsin.



  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Dediğin editörlük sanırım . Ama tecrüben yoksa 400 çok ben ilk 3 ayda 500 tl alıyordum. Biraz araştır . Ve tek gitmemende fayda var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RepubLique

    Dediğin editörlük sanırım . Ama tecrüben yoksa 400 çok ben ilk 3 ayda 500 tl alıyordum. Biraz araştır . Ve tek gitmemende fayda var .

    Adamın dediği gibi bir olaysa para çok mühim değil.300'de olur 400'de.Sonuçta oturduğum yerden para kazanıcam ne kadar kazansam kardır.Adamın profilinde aşağılara indim.Çalıştığı firmanın sitesini buldum.Bursa'da merkezler varmış.Şirket konusunda bir endişem kalmadı.Ama Ankara'da hiç bilmediğim bir yere gidip görüşme yapmak çok riskli.Halka açık bir yerde veya bir kafede filan otursak sorun yok ama apartmana,bodrum katlara inmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.