Şimdi Ara

Sosyal medya düzenlemesi Adalet Komisyonunda kabul edildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu diyorum. Hemen hemen tüm dünyada inrernet kontrol altında. Devletlerin gözetimi var. Türkiye'de de bu olunca bik bik ötüyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    "Reklam yasağı kararının verildiği tarihten itibaren 3 ay içinde yine yerine getirilmezse BTK Başkanı, sosyal ağ sağlayıcının internet trafiği bant genişliğini yüzde 50 oranında daraltılması için sulh ceza hakimliğine başvurabilecek. Bu oran yükümlülüğün yerine getirilmemesi halinde yüzde 90’a kadar çıkarılabilecek."



    ben şimdi senin sınıflandırdığın hiç bir şeye girmiyorum internette 100 bin 200 bin dolaşan insanlara hakaret edenler yüzünden ben %90 hız yavaşlatması yaşıyacağım bu benim hak gaspım değil mi sanki herkes küfür ediyor 100 bin ediyorsa 1milyon etmiyor.


    %90 yavaşlatma ne demek o platforma resmen girememek demek. girmek için belki saatler harcıyacaksın demek benim kabahatım ne peki ?

    Şimdi trafikte sarhoşun biri kaza yapınca doğal olarak yol trafiğe kapatılıyor. Sarhoş olmayan vatandaşın suçu ne demek gibi olmuş. Eğer yol, yol olmaktan çıkmış sarhoş otobanına dönmüşse yolu kapatmak şart olur. Sarhoşları toparlar karayolları gerekli temizliği yapar sonra ttafiğe devam edersin. Sonuna kadar destekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kusura bakmayın örnek saçma. Sosyal medyada yol ne olabilir ? Başlıklar topicler veya konular vs o hakaretleri uygulayanlarla zaten ben aynı başlıkları bile kullanmıyorum onların olduğu belli başlıklı konular var ben onlara bulaşmıyorum zaten.


    her şeyi topyekün kabul etmek gerekmez ben bu maddesine katılmıyorum bu maddesi sorgulanmalıdır masum insanlarında özgürlüğünü kısıtlamaktadır...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 25 Temmuz 2020; 14:34:21 >
  • Sonuna kadar katılıyorum devlete bu sosyal medya düzenlemesi konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    şimdi rıza sarraf olayı nasıl çözümleyeceksin, Dün farklı , yarın farklı açıklamalar yapıldı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusyunus

    şimdi rıza sarraf olayı nasıl çözümleyeceksin, Dün farklı , yarın farklı açıklamalar yapıldı...

    konudan konuya atlanıyor ama bu konuya değindiğiniz iyi oldu.


    • Dediğin gibi yetkililer farklı farklı açıklamalar yaptı. amerikalılar;

    -önce rüşvet davası dediler sonra amerikanın haklarına gasp edildi diye devam ettiler. En sonda ise amerikanın ambargosunu deldiler, halk bankası da buna alet edildi" dediler.

    -Önce gardiyanları suçladılar, sonra "bizim gardiyanlarımıza güvenin" dediler sonra gardiyanlarına "rüşvet alıyor, içeriye malzeme sokuyor" diye ceza verdiler.

    -"biz insanların kişisel haklarını koruyoruz, onların görüşmelerini, yazışmalarını kendimizde saklıyoruz." dediler. sonra konuşmaları, attığı mailleri boy boy gazetelerde çıktı.

    -"elimizde çok güçlü deliller var, bu dava hemen 6 ay içinde bitecek." dediler 3 yılda anca toparladılar. Bitip bitmediğini daha bilmiyorum.


    dikkat edersen tüm görüşmeleri, yazışmaları takip etmişler, kayıt altına almışlar. Bir de burada bana avrupa amerika devletleri insanları takip etmez diye laf ediyorlar.





  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Tek fark, mesela almanyada, geriye dönük olarak tarayıp 7 sene önce Merkel'e hakaret ettin diye adamın sabaha karşı kapısını kırmıyorlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı İnterneti komple kes o zaman, nerede durduğumuzu bilelim. Kendi tali yolumuzu bulalım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enizam

    Yurtdışı İnterneti komple kes o zaman, nerede durduğumuzu bilelim. Kendi tali yolumuzu bulalım...

    o zaman da bankalar çalışamaz  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Temmuz 2020; 11:6:27 >
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Çünkü sosyal medya kanunları var, cezasını anında veriyorlar, süreç mahkemeye girmiyor. Biz de böyle kanun olmayınca mahkeme dava uğraş dur.

    Bizde tutanaklar tutuluyor, mahkeme açılıyor, dava sürüyor, süreç uzuyor derken kullanıcı yeni suç işliyor mahkeme süreci daha uzuyor. Hem sonraki l, hem diğerleri hem de ilk tutanaktaki suç dosyalarından dolayı ceza alıyor. Yani 4 - 5 sene önceki ceza, yeni işleme alınmıyor, cezası yeni veriliyor. Suçlu bağırıyor "7 sene önceki yazdığıma şu kadar ceza verildi" diye. Çok kişi de buna inanıyor. Oysa hem ilk yazdığı yazı 4 sene onceki yazı (7 sene değil) hem sadece o yazı değil diğer suçlar da var.

    Olay bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almanya düzenlemesiymiş hmk , dünyada en çağdaş ceza muhakemesi kanunlarından birine sahibiz, ceza yargılamaları adil mi ? Emin olun bu yasayı işlerine geldiği gibi uygulayacaklardır. Covid nedeni ile işlerine gelmeyen toplantı ve yürüyüşleri yasaklıyorlar, işlerine gelen toplanma durumlarında millet dip dibe sorun yok, ha şunu eklemek isterim bu bir zihniyet meselesidir, zaman gelir iktidar partisi değişir, anlayış değişmez, iktidara gelen egemen bunu mutlaka karşı taraf aleyhine uygular. Türkiye’ de ceza ve yaptırım içeren düzenlemeler yapılırken yapanların şunu mutlaka akıllarından çıkarmaması gerekir, bizde faniyiz, bir gün bu koltuktan kalkarsak istemediğimiz kişiler koltuğa oturursa adil davranmak zorunda kalsınlar, baskı aracı olmasın vs keşkeler olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Ayasofya

    - Sosyal Medya

    - Hilafet Çağrısı



    Hepsinin aynı dönemde olması tesadüf mü?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • archive.org diye bir şey var. Bir web sayfasının herhangi bir andaki halini arşivleyip amme hizmeti olarak gelecek nesillere aktarabilyorsunuz.


    Onu da yapmazsanız sayfayı PC'de açtıktan sonra Ctrl+s yaparak yerel diskinize indirip arsivleyebiliyorsunuz.


    Kısaca unutulma hakkiniz olsa da unutulamazsiniz. Birileri sizin verilerinizi arşivler vakti geldiğinde pat diye ortaya koyuverir.



    Unutulma hakkına çok güvenmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Temmuz 2020; 21:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.