Şimdi Ara

SOSYAL FOBİYE KESİN ÇÖZÜM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal Fobi Nasıl Yenilir?

    Şuna eminim ki;
    Seni rahatsız eden sosyal fobi hastalığından kurtulmak için uzun bir süre çabaladın. Ve çabalamaya da devam ediyorsun. Peki geldiğin nokta neresi?
    Bu problemden kurtulup özgüvenli biri olmayı başarabildin mi?
    Hiç sanmıyorum.
    Eğer başarılı olmuş olsaydın burada olmazdın. Bunun için asla kendini suçlamamalısın. Şu ana kadar sosyal fobiye çözüm bulamamış olmanın nedeni seninle alakalı değil. Sadece şimdiye kadar doğru tedavi yöntemiyle karşılaşmadın.
    Yani karşılaşmamıştın. Ama artık doğru yerde, doğru tedavi yöntemlerini öğrenmek üzeresin.
    Şimdi soruyorum sana:
    Sosyal fobinin en etkili çözümlerini, bu problemi geçmişinde bizzat yaşamış ve yıllarca verdiği mücadeleler sonucunda bundan kurtulmuş birinin kaleminden öğrenmeye HAZIR MISIN?
    Şu anda tüm dikkatini bu yazıyı okumaya vermeni istiyorum. Çünkü burada sosyal fobinin nasıl tedavi edileceğini öğreneceksin.
    Eğer sosyal fobiden sonsuza dek kurtulmak istiyorsan, içinde bir yerlerde saklanan özgüven duygusunu keşfederek onu en yakın dostun yapmalısın.
    Yoksa içinde özgüven duygusunun var olduğuna inanmadın mı?
    Bu konuda sana %100 garanti veriyorum. İçinde korkuların, mutsuzluğun, panik duygusunun arkasında gizlenmiş, keşfedilmeyi bekleyen bir özgüven kaynağı var.
    Senin üstüne düşen tek görev ise o kaynağı keşfetmek. İşte bunu yapmanın en etkili yolu özgüvenli bir şekilde gerçekleştirdiğin davranışları ve tecrübeleri aylarca hatta yıllarca biriktirerek özgüvenli bir insan olduğuna zihnini inandırmak.sosyal fobi tedavisi
    Şu anda seni rahatsız eden, korkutan ve mutsuz bir hayata saplanıp kalmana neden olan tek şey zihninde dolaşan negatif düşünceler. Onlar sürekli konuşur. Sürekli senin ne kadar değersiz biri olduğunu ya da ne kadar başarısız ve korkak biri olduğunu söyler.
    Eğer zihninin içinden gelen, negatif düşünceler üreterek moralini bozan bu sese kulak verirsen içinde bulunan o özgüven kaynağını asla keşfedemezsin.
    İnan bana onu keşfetmek o kadar zor değil. Yanında sana doğru çözüm yöntemlerini gösterecek birisi varken bu çok çok daha kolay.
    Merak etme, ben her zaman senin yanında olacağım. Bütün bu problemleri geçmişinde en acı şekilde yaşamış bir dostun olarak…
    http://www.xticaret.com/xticaret/?2372_91585



  • Sosyal fobi birçok psikolojik rahatsızlığı beraberinde getirir. Uzun süreli depresyona, anksiyeteye, kaygı bozukluklarına ve ilaç bağımlılığına neden olur. Daha kötüsü, sosyal fobi hastaları çareyi psikolojik terapide değil alkolde aramaya başlarlar. Alkol sosyal fobiyi ilerletir. Kişiler, alkolün geçici etkisinin kendilerini rahatlatacağına inanırlar. Fakat ne var ki, alkol alımı kişide geçici rahatlık sağlarken aslında uzun vadede depresyon ve anksiyete verir. Bu yüzden alkole başvuran insanların sosyal fobileri daha da artar, depresyonları işin içinden çıkılmaz bir boyuta ulaşır. Kişi, geçici rahatlama maksadıyla aldığı alkolü git gide artırır. Alınan alkol miktarı artırıldıkça kişinin sosyal fobisi de artar. Bu bir kısır döngüdür. Rahatlamak isteyen hastalar alkole başvurur, alkole başvuran hastalar daha da rahatsızlanır. Kişinin sosyal fobisine alkol yüzünden başka psikiyatrik rahatsızlıklar da eklenir. Alkol kişilere uzun vadelik depresyon etkisi verir. Kaygı ve huzursuzluk yaratır. Vücuttaki hormonları emer. Yaşamdan uzaklaştırır. Ve hayatın sonuna dek kurtulamayacak bir bağımlılık yaratır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumeyye_katar -- 14 Ocak 2017; 12:5:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.