|
Soruşturma sonrası Spotify Türkiye’den açıklama geldi

-
-
Soruşturma falan hikaye kasada para kalmadı. Meali bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spotify yuruyun gidin ne halt ederseniz edin dese muzik sektoru g.te geliyor adamlarin umurunda degil.
-
Devletin her kurumuna liyakattan uzak en baba torpillerle tüm yandaşları atadılar.
O yüzden bir çok kurum Allah'a emanet maalesef!
-
-
Herkes yola gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 5 Temmuz 2025; 14:52:32 >
-
oyy reis anlık sessizliğini bozarak bi uygulamaya da erişim engeli verecek streakı yine ısıtıyor reis??
-
Denetlemese ülke muz cumhuriyeti, denetlese böyle yorumlar.
Bu çoluk çocuğa acil psikiyatrik müdahale lazım
-
Sen şikayet ettin dimi haklı yorumumu allahın karabaşı :))) gideceksiniz, devran döndüğünde bütün ilçe teşkilatlarınızla, acınası gerici zihniyetinizle bu forumdan da gieceksiniz.
Paypal dedi mesela, ne oldu? Bunlarin tek derdi bu ulkenin insanlarinin mutsuz olup kendilerini kiskanmasi, baska bir sey degil.
-
Paypal dedi ve ne oldu biliyor musun? İnsanlar papara'ya kaldılar ve mağdur edildiler.
Yani? Bunlar hukumetin umrunda degil, istedigi sey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 7 Temmuz 2025; 22:14:27 > -
Onu bilemem. Sen ne olduğunu sordun ben de milyonlarca örnekten birini verdim. Bişey oluyor yani :) olan hep bu millete oluyor ama her şey sadece %52'ye müstehak.
O cevabi istenmeyen bir soru. Cevabi "birsey olmadi" anlaminda, tabi alintiladigim kisinin istedigi anlamda bir sey olmadi. "Yuruyun gidin ne haliniz varsa gorun" dese hukumet geri adim atacak falan degil, bunu soylemek istiyorum. Millete olanlar kimsenin umrunda degil, bu gibi soylemlerle hukumet sanki "zayif"mis, bos zarf atiyormus gibi gosterilmeye calisilmasin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 7 Temmuz 2025; 22:19:23 > -
...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Soruşturma falan hikaye kasada para kalmadı. Meali bu.
|
Spotify yuruyun gidin ne halt ederseniz edin dese muzik sektoru g.te geliyor adamlarin umurunda degil.
|
Devletin her kurumuna liyakattan uzak en baba torpillerle tüm yandaşları atadılar. O yüzden bir çok kurum Allah'a emanet maalesef! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X