Şimdi Ara

Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı
    Merhaba, mesajın sonunda fotoğraflar bulunmaktadır. Ayrıca fiyatı 5 nisan itibari ile 1800 liraya çekiyorum.

GTA 5 oynamak için topladığım bilgisayarımı iş sebebiyle laptop almak durumunda olduğum için satıyorum. Oyunlardan çok iyi anladığım söylenemez, GTA 5'i neredeyse full grafiklerde 50-60 FPS civarında oynatan bir bilgisayar. Gerisini özellikleri gören oyuncu arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır. Ayrıca 10-15 dakika ortalama süreli hobi olarak Full HD videolar hazırlarken de beni hiçbir zaman üzmemiş, SSD ve iyi işlemcisi sayesinde hızlıca render almış bir bilgisayardır. Bunun dışında daha fazla oyunda veya bilgisayarı yük altında tutacak bir şeyde denemeye fırsatım iş yoğunluğu nedeniyle maalesef olmadı. Kesinlikle overclock vb. tarzı şeyler ile ilgilenmedim.

Özellikleri toplu olarak yazmak gerekirse;
    AMD FX 8320 İşlemci, Cooler Master HYPER 212EVO işlemci soğutucu, MSI 970 Gaming anakart, Kingston 8GB 1600MHZ ram, Gigabyte R9 280 OC Edition 3GB 384BİT ekran kartı, Kingston 120 GB SSD, WD 1 TB 7200RPM harddisk, Corsair Carbide 80 plus 650W kasa, TP-Link USB Wireless adaptör

AMD FX 8320 İŞLEMCİ
    Gayet memnunum ve verilen işlerin altından rahatlıkla kalkabiliyor.

COOLER MASTER HYPER 212EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    İşini iyi yapan ve donanımla arası iyi olanların şiddetle tavsiye ettiği işlemci soğutuclarından biri.

MSI 970 GAMING ANAKART
    Güzel ve güçlü bir anakart. Oyuncular için özel 2 ayrı USB girişi ve 2 de USB 3.0 bağlantı sunuyor, onun bunların dışında 6 tane daha USB girişi var. Çift ekran kartı da destekliyor. Youtube'da teknoloji editörleri tarafından yapılmış birçok Türkçe veya İngilizce incelemesi mevcut.

KINGSTON HYPERX 8GB 1600 MHZ RAM
    Standart bir 8GB ram'den ayırıcı bir farkı bildiğim kadarıyla yok. :)

GIGABYTE RADEON R9 280 3GB OC EDITION
    Fazla açıklama yapmaya gerek duymadığım, son derece güçlü bir anakart. Amerikadan alınmıştı, global garanti altında. Battlefield 4, GTA 5 gibi oyunlardaki performans testleri ile ilgili Youtube da onlarca videosu mevcut. Sizi uzun bir süre üzmeyecek bir ekran kartı.

KINGSTON SSDNOW 120 GB SSD
    Böyle bir bilgisayarı SSD ile şahlandırmamak olmazdı. Açılış, kapanış ve bilgisayarın genel performansına etkisi tartışılmaz.

WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 3.5" 1TB 7200RPM HARD DISK
    Arşivci değilseniz yeterli bir depolama alanı olduğunu düşünüyorum :)

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    Corsair kalitesi ile 650Watt kasa, üzerinde kendiliğinde 2xUSB 3.0 girişi de var. Bol hava alan, sol penceresi cam olan tarzda.

TP LINK TL-WN722N USB WIRELESS ADAPTÖR
    Standart ev interneti (16mbit) ile bana hiçbir şekilde sorun çıkartmayıp güzel performans verdi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bunlar dışında kasada toplamda 2 giriş 1 egzoz olmak üzere 3 fan var (işlemci soğutucusunu da sayarsak 4). Kasaya her daim temiz baktım, toza maruz kalmadı. Yukarıdaki ürünlerin kutuları da durmaktadır. Almaya gelirken araba veya +1 kişi ile gelmeniz eğer herkül değilseniz faydanıza olacaktır :)

Anlamsız pazarlık teklifleri ile zaman kaybetmeyelim, herhangi ürünle takas kesinlikle yoktur.

Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı  Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı Sorunsuz, İyi Bakılmış Oyun Bilgisayarı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1799 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Nisan 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatta 200 lira indirim yapılmıştır arkadaşlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.