Şimdi Ara

Sorunlu Harici Seagate Expansion 3,5'' 1 TB HDD 50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    23.06.2010 tarihinde Bimeksten aldigim ve o tarihten beri kullandigim Seagate Expansion 1 TB 3,5'' Harici Diskim satiliktir.
    Ürün modeli ST310005EXD101-RK'dir. 7200 rpm dönüs hizina sahiptir. Yalnizca USB 2.0 çikisi bulunmaktadir.
    Ürünün kutusu, adaptörü, adaptör dönüstürücüsü, usb kablosu ve faturasi mevcuttur. Garantisi bitmis durumdadir.
    Ürün kozmetik olarak temiz olup üzerinde kullanimdan dolayi çizikler mevcuttur.
    Istedigim fiyat 110 TL > 100 > 90 > 50 TL'dir.
    Yalnizca Istanbul Içi elden satis düsünüyorum.
    Resimler ve HD Tune programiyla yapilmis scan ektedir.
    Önemli Ek:
    HDD satılmıştı. Ama satıştan sonra benim haberdar olmadığım bir problemi çıktı. Ben de iadeyi kabul ettim. An itibariyle de HDD rahmetli olmuştur. Bu haliyle alırım, kutusunu vs. kullanırım diyen var ise ilan devam etmekte.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoren -- 26 Mart 2013; 23:41:51 >

• 80 liraya alayım ama gebzedeyim ben kargo olması lazım , kargo masrafıyla 90 olacak bana zaten, cevap bekliyorum
  • Rahmetli iyi bir harddiskti. Tam ölüm nedenini bilemiyorum, uzman birisinin otopsisi ile tespit edilebilir ancak . HD tune ile tarama yaptığımda bütün sektörler kırmızı görünüyor. Rahmetli dememin sebebi o.
    Bu haliyle belki kurtarılabiliyordur da bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: Anoren

Rahmetli iyi bir harddiskti. Tam ölüm nedenini bilemiyorum, uzman birisinin otopsisi ile tespit edilebilir ancak . HD tune ile tarama yaptığımda bütün sektörler kırmızı görünüyor. Rahmetli dememin sebebi o.
    Bu haliyle belki kurtarılabiliyordur da bilemiyorum.

kardeşim tarama yaptığında kırmızılar çok gözüküyorsa harddiskin ciğerleri iflas etmiş demektir.yurtdışındaki seagate global hastanesinden tedavi ettireyim dedim ama sorgulama yaptığımda garantisi bitmiş.yani sigortadan tedavi gün sayısı bitmiş.bu durumda harddiskin arkasından veda türküsü ağıt ve bozlak okuyalım.

adı : seagate
    teşhis : ciğerlerde üşütme sonucu ürolojik kırmızılar
    ölüm tarihi : 2013
    mevla rahmet eyleye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.