Şimdi Ara

sorun nerde?usta arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün kasanın alt tarafınahttp://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-a2491-a2491-140mm-turbo-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=35411 bundan taktırdım.işlemcime dehttp://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836 bunu taktırdım tamam işlemcime 8 10 derece faydası oldu 58den 48 49a düşürdü yükte sizce normal mi?Ama sorun şurda ekran kartımın sıcaklığı taktırmadan önce bu fanları yükte 58 en fazla 59du şimdi 62 65 oluyor yükte boşta 50 derece oyun kasmaya başladı napıcam

Önerim dışarı atacak şekilde bağlamanız.
    Yeni aldığınız işlemci soğutucusu havayı üzerine üflüyor olabilir. Fakat ekran kartı sıcaklıklarınız gayet normal.Ekran kartım boşta 40 derece yükte 70 derece oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 11 Eylül 2012; 16:56:11 >
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • sisteminiz imzanızdaki galiba ekran kartımız aynı kaç aylık kasa
  • sen bu sıcaklık konusunu çok dert ediyorsun dostum sıcaklıkların çok iyi... takma fazla.illa rahat ediyim dersen aynı kartı kullanıyorum, 2oyun üst üste açtım 77 derece oldu tek bir kasma bile olmadı yani no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 11 Eylül 2012; 17:32:31 >
  • dostum sıkıntım şu yönden cs:go oyununda şimdi sıcaklık 60 61 derece normal tamam ama fps normalde 250 200 150 arasıydı şimdi 110a bile düşüyor ve donmalar yaşıyorum takılmalar cpu sıcaklığım 48 derece oldu çok şükür :) yükte ekran kartı soğutucusu alsam pek farkeder mi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.