Şimdi Ara

Sorun modemde mi yoksa TTnet temi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son 1 haftadır oynadığım online oyuna bağlandığımda anlık atlamalar ve 80-90 lardan anlık olarak 110-120 lere yükselmeler yaşıyorum. akşam 20.00 ile 24.00 arasında oluyor bu sorun gece mesela 01-02.00 lerde ise hiç sorun kalmadan oynayabiliyorum. adsl hız testi yaptığımda speedtest ve diğerlerinde değerler hep normal çıkıyor. önceden aldığım gibidownload 7 mbt e yakın upload ise 0.6 civarı. bi arkadaşım benzer sorunun kendisindede olduğunu ve çözümü modemi değiştirmekte bulduğunu söyledi. sizce sorunun ttnetle mi alakalı yoksa modemlemi.


    bir sorum daha olacak hepsiburada modem alanların bazı yorumlarında aldıkları modemin online oyunlarda ping artışına çok faydalı olduğu yazıyor. bu olayın doğruluk payı varmıdır acaba.
    Not; şuan kullandığım modem tp link in 150 mbps lik modeli. 300 lüklerin yada daha farklı versiyonların ping atlamalarına bi faydası olurmu. teşekkürler.







  • wi-fi ile mi bağlı yoksa ethernet mi ? Eğer wi-fi ise kullandığın kanalın durumuna bakmanı öneririm.Gerekirse kanal değiştirebilirsin. Bir de farklı oyunlarda da dene , oynadığın oyunun serverleri ile alakalı olabilir durum.
  • Kablo ile bağlanıyorum. Ayrıca online canlı yayın(younow yada twitch) izlemeye kalktığımdada yayında donmalar oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.