Şimdi Ara

Sorun Çözüldü. Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar.
    Daha önce 35mbps download ve 3mbps upload olarak kullandığım paketim, şu anda yaptığım kontrolde fotoğraflarda görüldüğü üzere 10 mb ve 0.19'a düştü. Telefonuma herhangi bir bilgi gelmedi. Hiçbir şeyden haberim yok. 2-3 gündür yavaş giriyordum ancak işten yorgun döndüğüm için zaten çok vakit geçiremiyordum. Şimdi uzanıp telefonda dolanırken yavaş olduğunu farkettim ve sinir olup kontrol ettiğimde ise bu tabloyla karşılaşınca belki başına gelen vardır diyerek konu açmaya karar verdim.
    Zaten verimli olarak kullanamıyordum. Daha önce destek kayıtlarım duruyordu ancak destek kayıtları silinmiş. Neden bilmiyorum. Bulunduğum yerde ookla ya da türknetin kendi sitesinden yaptığım hız testlerinde 32-33 mbps aralığında hız gösteriyordu fakat youtubeda 720p video izlerken bile takıldığı oluyordu. Sürekli destek kaydı oluşturuyordum zaten. Her ay en az 1 kayıt açıyordum. Bazen idare ediyordum.

    Ancak bu hafife alınabilecek birşey değil. Herhangi biri haber bile vermeden bu bağlantı hızının düşmesi sinirimi bozdu. Faturalarımı gününde ödüyorum. 1 kere bile geciktirmedim. Zaten fiyat artışı da olacak bilgilendirmesi düştü ekrana. Ama ben durduk yere online işlemlere girip bakmıyorum ki. Kimsenin de sorun yaşamadan o sayfaya girdiğini düşünmüyorum.
    Telefon ile iletişim de kuramıyoruz. Derdimizi mesajla anlatamıyoruz. Bize yazdıkları mesajda hep bildiğiniz gibi otomatik mesajdan bir farkı yok. 3 senedir kullanıyorum. Fiyat olarak gayet uygundu evet ancak sürekli kopmalar yaşamaktan sıkıldım. bu hafta içinde başına bu şekilde bir olay gelen varsa çözüme ulaştı mı ya da bilgi edinmem gereken bir şey var mı? Bilgisi dahilinde olan varsa yorum yaparsa sevinirim.

    Herkese iyi forumlar.


    Sorun Çözüldü. SilinebilirSorun Çözüldü. Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAction -- 9 Haziran 2020; 23:38:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.