Şimdi Ara

+SORUN ÇÖZÜLDÜ mağazamızın önüne park eden araç sahiplerine yazılı uyarı metnim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese iyi forumlar uzun zamandır bitmek bilmeyen mağazamızın yapımının sonuna kadar geldik mağazanın önü 4-5 araç rahat alıyor ve yan binadaki sgk binasındaki çalışanlar araçlarını park ediyorlardı fakat artık mağazayı faaliyete geçirdiğimiz için bu araçlar sıkıntı olmaya başladı bize bırakın yükleme yapmayı kendi doblomuzu bile çekemez olduk bende bina önüne park eden araçların camlarına yazı yazdım

ilgili resimler;

malzeme yüklerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 11 Kasım 2013; 22:19:43 >

• Birazdan gelip taşlarlar seni " babanın yeri mi ? Sokak orası isteyen park eder , karışamazsın kimseye , işgal vergisini ödüyor musun ? " diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurdumun öküzleri iyi niyetli yazınızı anlamamazlıktan gelmek için ellerinden geleni yapacaktır.
  • çok güzel yapmışsınız
    ben biraz daha tatlı sert yapıyorum
    kendi evlerinin önü dururken bizim evin önüne koyanlara
    bide 2 arabalık yere göz göre araba parkedenlere not bırakmıştım

*burası otopark değil , kendi evinizin önüne koyun
    *düzgün park ette , bi müslüman daha araba koyar belki

:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 9 Kasım 2013; 23:07:47 >
  • Reklamlar.

Şaka Şaka.

Bu durumu bence ilgili kurum yetkilisiyle görüşmeniz daha iyi sonuç verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Birazdan gelip taşlarlar seni " babanın yeri mi ? Sokak orası isteyen park eder , karışamazsın kimseye , işgal vergisini ödüyor musun ? " diye.

birebir aynısı olmasa da karşı binadaki vatandaş demişti bana bunları
    kendi binalarının önü yerine daha bi kıyak diye bizim binanın önüne koyarken çıktım balkondan yakaldım bi akşam
    bu yukarıdaki mantığı sürdü öne
    ''istediğin kadar koy o zaman arabanı buraya , yarın getirir doçu çakarım evinin önüne anlaşmış oluruz'' dedim bidaha da koymadı
  • Bu arada Sinop görüp gezilmesi yerlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Yurdumun öküzleri iyi niyetli yazınızı anlamamazlıktan gelmek için ellerinden geleni yapacaktır.

katılıyorum
  • oncelıkle yenı ıs yerınız hayırlı olsun bol kazanclar.onlem almak ıcın oncelıkle dubalar yerlerstırın ve seyyar veya sabıt ıstegınıze baglı,gosterıslı,kalıtelı ve okunaklı "x ısyerı-fırma ayıt otopark alanıdır" seklınde bıe gosterge koyarak durumu halledebılırsınız.netıce de keyfı bır park etırmeme gıbı durumunuz soz konusu degıl farzı mısal,muster geldıgın de mekanınıza park edecek yerı bulamadıkdan sonra alısverıs yapma durumu ortadan kalkabılır,urun sevkıyatınızın temını durumlarında yukleme veya bosaltma ıslerınızı ıs yerıne uzak mesafelerden yapılması zahmet ve masraf cıkarabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 9 Kasım 2013; 23:18:59 >
  • Gayet güzel bir şekilde durumu açıklamışsınız.

Karşı taraftakiler de normal insan ise gereken hassasiyeti gösterir ve aracını başka yere park eder.

Yok değil ise, "ayu çıkabülü, daş düşebülü"
  • Mağazanız hayırlı olsun.
  • merak ettim park yeri size mi (işgal vergisi felan veriliyor sanıyorum) ait yoksa tamamen kamusal bir alan mı?

eğer size aitse çok kibar bir davranış olmuş.

ama eğer kamusal alansa bu notun hukuki bir dayanağı olmaz ve sözleriniz ricadan öteye geçemez.
  • Kaldırıma park etmişler zaten yasal değil.
  • sağolun teşekkür ederim

bu yazım ilk yazıydı halen araçlarını park etmeye devam ederlerse yükleme esnasında aracınızın başına gelebilecek herhangi bir zarardan firmamız mesul değildir yazarım dahada ısrarla devam ederse de bizim kamyonetin kasasının boyanmaya ihtiyacı vardı zaten bahane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

merak ettim park yeri size mi (işgal vergisi felan veriliyor sanıyorum) ait yoksa tamamen kamusal bir alan mı?

eğer size aitse çok kibar bir davranış olmuş.

ama eğer kamusal alansa bu notun hukuki bir dayanağı olmaz ve sözleriniz ricadan öteye geçemez.

adamların çektikleri yer bana ait değil belediyenin kaldırımı (zaten kaldırıma park etmekte kural dışı bir davranış) bana ait olan yer ise mermer olan yer zaten asıl sıkıntı olan ise o araçlar yüzünden ben kendi aracıma bana ait olan mermerin üstüne çıkaramamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

sağolun teşekkür ederim

bu yazım ilk yazıydı halen araçlarını park etmeye devam ederlerse yükleme esnasında aracınızın başına gelebilecek herhangi bir zarardan firmamız mesul değildir yazarım dahada ısrarla devam ederse de bizim kamyonetin kasasının boyanmaya ihtiyacı vardı zaten bahane olur

Ne de olsa askerlik bitti!

Bu arada VW ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

sağolun teşekkür ederim

Bu arada VW ne oldu?

askere gitmeden önce satmıştım arabaya bakmazlar diye

• quote:

quote:

quote:

sağolun teşekkür ederim

Bu arada VW ne oldu?

Görsel çok güzel. Hayallerdeki manzara ve deniz.

• Bu esnafımız masum ama ya mal indireceğim diye koca kamyonu yola dik bir şekilde parkettirip tek şeritten geçiş verenlere ne demeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağolun teşekkür ederim

Bu arada VW ne oldu?

[simage]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/301349_10150333384199931_1687349866_n.jpg[/iage]

Görsel çok güzel. Hayallerdeki manzara ve deniz.

şuanki bahsettiğim binanın alt tarafı burası da

sinopa gelirsen beklerim hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.