Şimdi Ara

Sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy brown -- 12 Temmuz 2010; 23:38:57 >

• biliyorsunki her ay gelen faturan içinde bulunduğun ayın parasını alır (eğer kota aşarsan bir sonraki ayınkini alırken bir önceki ayın kota aşım bedelinide tahsil eder)

yani bir kere kafadan mart ayının 29ytl si var zart zurt vergileri dahil olarak.
    sen hattını şubatta bağlattın yani 15 gün kadarda dediğine göre şubatta kullandın o artık kalan günleri ilk faturan olan mart faturana eklediler doğal olarak oradan da aşağı yukarı faturana 15ytl eklendi

sen ayrıca hattını bağlatırken bağlantı ücretini taksit yaptırdın yani 69 ytllik ücret 12 aya bölündü, ne eder ayda? 5.75ytl

toplamda 50ytl yapar kalan 5 ytllik fark banada hatalı geldi çaresiz olarak önce paranı yatırıp sonra itiraz etmek için en yakın telekom müdürlüğüne gideceksin onlar sana izah edecekler durumu

• ADSL ni subat ortasinda actırdıysan eger 15 gun kadar subat + 30 gunluk mart ucretini almislardir .yani 15+29 =44 ayrıca baglanti ucretinide taksitlendirdiysen Subat ve mart ayı icinde baglantı ucreti olarak 5.75x2=11.5 ytl demektirki hesap tutar. Ama bide soyle bir durum var eger yanlızca 1 taksitini almıslarsa baglanti ucretinin kalan bedel subat ayı icin kota asım bedeli olabilir . Malum 3 gb aylık diyorsa 15 gun icin 1.5 gb oldugunu varsayıp oyle hesap yapmıs olabilirler.Mutlaka bir telekom veznesi yada mudurlugune (hangisi yakınsa artık ) gidip durumu ogren.kolay gelsin.
    not: hala kablo modemin duruyorsa kablo internetide dusunebilirsin www.turksat.com.tr adresinde yeni tarifeler yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundox -- 27 Mart 2007; 4:58:18 >

• evet fatura doğru. 12 sinde bağlattım diyosun. mart ayı sonuna kadar kaç gün kullandıysan onun faturası + martın faturası. ve şubat ve mart aylarının bağlantı ücretleri.
  • anormallik yok
  • iyide bu kampanyalı değilmiydi 2 ay bedavası yokmu artı telekom anladığım kadarıyla parayı peşin alıyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: omergokyar

Bende cevapladığın için teşekkür ederim, 5 ytl lik fark sorun değil, ancak merak ediyorum. Sadece adsl de daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamış olarak şu soruları eklemek istiyorum.

- Öncelikle dediklerinden ilk olarak şunu anlıyorum, bu adamlar benden hem şubat, hemde martın parasını çektiler. Yani bi dahaki aya fatura ödemeyeceğim sanırım. ? Haklımıyım. Sanırım cevabını duyar gibi oluyorum

- Umarım öyle olur, şimdi ben 2 fatura ödemiş oluyorum değil mi ?

evet faturan normal çünkü ben hesaba mart ayının bağlantı ücretini katmamıştım.
    nisandada fatura ödeyeceksin (nisan ayının)
    mayıstada mayıs ayının faturasını ödeyeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.