Şimdi Ara

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) ekran kartı hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
57.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim, Hakan kardeşim...

Önce devre dışı bırakıp sonra etkinleştirme yöntemi benim 43 kodlu sorunumu da çözdü..

Tabletin bluetooth fonksiyonu çalışmayı durdurmuştu....
  • BEYLER BUGÜN kod43 hatası ALDIM VE ÇÖZÜMÜ BULDUM.BİOS AYARLARINI DEFAULT YAPARSANIZ ÜNLEM KAYBOLUYOR.DENEYİN LÜTFEN..:D
  • Aynı sorunu bende yaşadım, ne kadar araştırma yaptıysam bir çözüm bulamadım. Bende BIOS'u güncelledeim ve sorunum çözüldü...
  • sorun yaşamaya devam eden arkadaşlar bios update ile problemlerini çözebilirler
    bkz:
    donanımhaber forum
    Asus N550JV BİOS Güncellemesi Önemli » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_83618958/f_//tm.htm
  • Konuyu hortlatmış olucam biraz ama bu sorunla karsılasan arkadaşlar bir an önce bilgisayarı servise götürürlerse iyi olur. Ben çok donanımdan anlamıyorum ama doğru driverı kurmanıza rağmen hala o hatayı alıyorsanuz servise götürün sorun donanımsaldır. 2 yıl önce aynı sorun benim başıma geldi bilgisayarın chipsetinin gittiğini söylediler
  • Ben dün gt740 aldım aynı sorun bendede var söylediklerinizi yaptım ama sorun giderilmedi
    ne yapmama lazım yardım edin
    teşekkürler.
     Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) ekran kartı hatası
  • aynı sıkıntı bendede var gt 630m kod 43 hatası veriyor ne yaptıysam düzelmedi. çözüm bulabilen varsa bi el atsın
  • Hakantcdd kardeşim çok sağol düzeldi sorunum devre dışı bırakıp etkinleştirdim ilk düzelmedi ardından değişiklikleri tara dedim ardından devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirince ekran gidip geldi bikaç kez sonra kapattım yeniden açınca sorunum düzeldi kardeşim sağol
  • Mrb arkadaslar elimde 2 adet gtx 780ti var ve slı sekilde kullanıyordum oyundayken birden pc res attı ve acıldıgında ekran kartı driveri silinmişti tekrar yukledim ama üstteki kart güncelleniyor alttaki malesef güncellenmiyor ve kod-43 hatası veriyor kartları söktüm arızalı kartı tek taktım ekran cizgi cizgi ve zor görünüyor bıosuda sıfırladım gene sorun cözülmedi yarın servise göndericem sonucu size yazarım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar anladığım kadarıyla herkezin problemi farklı şekilde çözülübeliyor benim ki ne bios la ne devredışı bırak devreye sok vs şeylerle düzelme di 3 yıldır kullandığım laptop bu sefer ki fotmattan sonra birşeyleri yanlış yapmış olmalıyım dedim anakartın driverı nı management engine ve ekran kartı driverlarımı baştan yükledim kapatıp açtığım da sorunum düzeldi berabet bir sorun umarım herkes bir şekilde halleder yardımlarınız için Teşekkürler
  • Arkdaşlar selam herkesin sorunu farklı çözülmüş ben de bir ilave yapayım.
    Windows 7'yi windows update'den güncelledikten sonra sorun kendiliğinden çözüldü. Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.
  • arkadaşlar bilgisayara format attırdım. Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) ekran kartı hatası attırdıktan sonra ekran kartından kod 43 hatası almaya başladım. ACİL YARDIM!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantcdd

quote:

Orijinalden alıntı: matayildirim

Arkadaşlar merhaba,
    Laptopum Asus N550JV-CN127H, ekran kartı olarak Nvidia ve Intel'in kendi kartı var. Kartlar Nvidia Geforce 750M ve Intel HD Graphics 4600. Bugün kullanırken Nvidia denetim masasının açılmadı ve "Nvidia ekran ayarları kullanılamaz. Şu anda Nvidia Gpu'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz." hatası ile karşılaştım. Aygıt yöneticisini açtığım zaman simgenin yanında ünlem işaretini gördüm ve "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" hatası çıktı. İnternette konuyu araştırdım, ama net bir çözümle karşılaşmadım. Driver ı silip tekrar kurdum ve hata çözülmedi. Bu hatayı nasıl çözebilirim ?

üzerinde ünlem olan (çalışmayan) aygıta sağ tuş yapıp devre dışı bırak de.sonra devreye sok . tekrar sağ tuş tıklayıp donanım değişikliklerini tara de,sorun çözülecektir muhtemelen.genelde çift ekran kartlı pc lerde,iki ekranın driver'larının birbiri ile olan uyumsuzluğu ile ilgili birşey.
    benim bu şekilde çözüldü.

Alıntıları Göster
    SANA HELAL OLSUN YA

• buradakilerin hepsini yaptım hala aynı sorunum devam ediyor... gtx1050 ekran kartımda code 43 hatası alıyorum... herşeyi denedim çözülmedi... yardım edebilecek var mı acaba?
  • quadream kullanıcısına yanıt
    Sorun tam olarak nedir ve bilgisayarınızın marka model özellikleri nedir yazabilir misiniz.

Ayrıca DDU (Display Driver Uninstaller) programı ile temiz bir ekran kartı temizliği yapıp sonrasında tekrar kurulum yapmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Sorun tam olarak nedir ve bilgisayarınızın marka model özellikleri nedir yazabilir misiniz.

Ayrıca DDU (Display Driver Uninstaller) programı ile temiz bir ekran kartı temizliği yapıp sonrasında tekrar kurulum yapmayı denediniz mi?
    Nvidia gtx1050 code 43 hatası veriyor ne yaptıysam çözülmedi

asus gl 553vd-dm093t modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 28 Şubat 2019; 20:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quadream kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

Bu yazdığımı denediniz mi? Bununla ilgili hiçbir şey söylemediniz yaptığınıza dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Günaydın,

Bu yazdığımı denediniz mi? Bununla ilgili hiçbir şey söylemediniz yaptığınıza dair.
    şimdi gördüm mesajınızı, evet ddu ile denedim olmadı.
  • arkadaşlar bende rtx 2070 asus strix ekran kartı sahibi idim ve bu sorun ortaya çıktı öncelikle olarak iyiniyetli olarak kurulum önceki sürüm windows otomatik güncellesin bios cart curt adımları tavsiye eden arkadaşlar var deneyip başarılı olursanız zaten sorun yok ancak ben format atmama win 10 win 7 win 8 de sırayla aynı işlemleri yapmama rağmen düzelmedi bios defeult yada güncelleme ne varsa denedim en son garantiye gönderdim ve sorunun çip arızası olduğu belirtildi allahtan garantim vardı ücret alınmadı çip değişti gönderildi ve sorun giderildi yazılım olarak her şeyi yapmanıza rağmen sorun çözülmüyor ve işin içinden çıkamıyorsanız haberiniz olsun ekran kartı çip iptal

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.