Şimdi Ara

SORUN BENDE MI ??? (QQ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bıktım. Lanet olsun şu yaz tatiline ya. Tüm ilkokullular oyuna hücum etti. Abi şu oyuna yaş sınırı getirin. Ne biliyim üye olurken falan tc istesin. Tamam pro değilim ama iyi oynuyorum. Her zaman mı noob gelir ya. Bıktım reportlamaktan ellerim nasır tuttu. Fazla west hesabı olan satabilirmi? Cidden bıktım ağlıcam artık. Sinir hastası oldum bu yaşta.

SORUN BENDE MI ??? (QQ)

Darius al teq atıyo qnq'cılar selam.

• Alt tarafı bi oyun. (60 OYUNLUK BANI VAR)
  • Oyuna yeni başladığım zaman hiç tr ye bulaşma direk Westte geç başla diyenleri daha iyi anlıyorum ve iyi ki west başlamışım :)
  • Evet sorun sende, 10-17 ADC'sin, ne bekliyorsun win mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 16 Haziran 2013; 14:23:23 >
  • Uzun süredir susturma cezasını yemiyordum taki lanede üstün çıkıp yenildiğim oyuna dek.Üstüne birde küme düşüp peşinden gelen normal oyunlarıda kaybettim.İyice delirmiştim her önüme geleni hatasını yüzüne vurup onu afk kalana kadar utandırıyordum.Sonuç 47 maç susturma şimdi biraz toparladım cezayı yeyince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Evet sorun sende, 10-17 ADC'sin, ne bekliyorsun win mi?

Usta takımın junglerı afkdı. Ne yapmamızı bekliyosun. Karşı hecarım full bize geldi.
  • Ben westte oynuyorum ben de kanser oldum. Bir kere de düzgün adamlar gelsin. Bir de salak salak almanca falan konuşuyorlar deli oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facepalm

quote:

Usta takımın junglerı afkdı. Ne yapmamızı bekliyosun. Karşı hecarım full bize geldi.

17 kere ölmemen gerekiyor mesela, ölmemek > öldürmektir. ADC ölmemesi gerekiyor öldürmese de olur tanka bile yeri gelince focuslanabilirsin.
  • Eğer hak ettiğin ligte olmadığını düşünüyorsan , saat 1-2 gibi gir ranked oyunlarına.
  • quote:

quote:

quote:

17 kere ölmemen gerekiyor mesela, ölmemek > öldürmektir. ADC ölmemesi gerekiyor öldürmese de olur tanka bile yeri gelince focuslanabilirsin.

Bu kadar acımasızca yorum yapmak adil değil. 4v5 oyunda 20/0 yapamaz ki bu adam. Karşı jungler da hep bota gelmiş, adamlar hep baskı kurmuş diyor.

• Kardşeim seni cok iyi anlıyorum aynı sorunden bende de var . geçen geldiler 2 kişi mid oynadılar skypeden knosuyuolarmıs biride geldi ilk oyununda beni bldu ..

SORUN BENDE MI ??? (QQ)

• quote:

quote:

quote:

Tamamda supportda almıyorlarki. Wardda yok geri durup farm yaptığım halde kule altı alıyorlar.
  • her oyun en az 10 kere ölmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

quote:

quote:

Bu kadar acımasızca yorum yapmak adil değil. 4v5 oyunda 20/0 yapamaz ki bu adam. Karşı jungler da hep bota gelmiş, adamlar hep baskı kurmuş diyor.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

quote:

quote:

TR'den bahsediyoruz, 4vs5 oyunları bile kazanabilirsin düşük elo da. Gerçekten iyi olduğunu düşünüyorsan taşırsın, Sorun ben de değil takımda dersen nereye kadar gidebilirsin? Her zaman sorunu kendin de aramalısın. Kaliteli streamerlardan hiç görmedim takımı flameleyen hep bir hata yaptıklarında kendilerini suçluyorlar. Bana öyle adamlar geliyor ki tek başıma taşımam imkansız. Bu yüzden duo giriyorum sizde öyle yapın. Duo girince elbet kazanılıyor.

• TR de neden oynarsınız ki? 3 sene oldu oyuna başlayalı tr de sadece 2 hafta oynadım geçmem için yeterli sebep oldu. Şu oyuna aldığınız skinler yerine weste geçsenize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerçekten bıktım. Lanet olsun şu yaz tatiline ya. Tüm ilkokullular oyuna hücum etti. Abi şu oyuna yaş sınırı getirin. Ne biliyim üye olurken falan tc istesin. Tamam pro değilim ama iyi oynuyorum. Her zaman mı noob gelir ya. Bıktım reportlamaktan ellerim nasır tuttu. Fazla west hesabı olan satabilirmi? Cidden bıktım ağlıcam artık. Sinir hastası oldum bu yaşta.

SORUN BENDE MI ??? (QQ)

Darius al teq atıyo qnq'cılar selam.

Aynen kardeşim 2 gündür win alamıyorum adamların inhibitörü görsem sevincem bu nedir ya niye hep ben karşı takım hep yeniyo lanet olsun

• Hiç karşıya gelmiyor mu o adamlar?
  • valllaha bana yaradı 2 günde 20 win 3 lose filandır normal gamede dahil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.