Şimdi Ara

Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumu uzaktan takip ediyordum ama bir üyelik açmamıştım yeni açtım ve ikinci el ürünlerin satıldığını farkettim
    Yaklaşık 20 ay garantili ekran kartı satan bir kullanıcı farkettim , 1200 adet ikinci el mesajı var, foruma 2011 de katılmış ama ne dükkanı var ne de referansı , sizce bu adama güvenebilir miyim ? Get satış yapmasını istedim sizce yeterli olur mu ?
    Asıl sorum şu ben bu arkadaşdan ürünü aldım , ürünün garanti kapsamından çıktığını nasıl öğrenebilirim yani nasıl desem diyelim ki kendi eliyle ürüne zarar vermiş sonra tamir ettirmiş tabi benim bundan haberim yok sonra farkediyorum ve iş işten geçiyor bunun içinde bir öneride bulunur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamak biraz zor ürünün vidalarını kontrol edebilirsin herhangi bir deformasyon var mı yok mu devrelerin lehimlerine bakabilirsin oynanmış mı diye ama ekran kartı soğutucusunun altındaki devreleri görmen çok zor soğutucuyu sökmen gerekir bu da garanti dışı bırakır mı bilmiyorum
    Tavsiyem 2.el üründen çok çok emin olamıyorsanız uzak durmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolun teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde vidaların üzerinde güvenlik etiketi oluyor. Soğutucu sökülmüşse etiket zarar görüyor. Fiziksel müdahaleyi anlamanıza yardımcı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.