Şimdi Ara

Sorento Alıcaz Galiba Fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Ancak 70 bin ytl ye dha iyi araç bulamadık.
    Honda crv 70bin ytl yine ancak içine girdiğinizde jeep demeye bin şahit ister.. iğrenç bir önkonsol falan acaip baydı beni
    aklımızda 407 2.0hdi vardı onunda fiyatı 69bin ytlyi buluyor...
    70 bin ytl verip bunu alalım diyoruz.. çok baba estetik duruyor... siz neler düşünüyosunuz??? kullanıcısı varsa aramızda fikir belirtirse çok iyi olur...

Bizim arkadaşta vardı çocuğu resmen ezdik yani.Nsıl alırsın bunu diye binbir işkenceye soktuk adam pişman oldu.

Araç 2 ton ve o dizel onu götürmüyor. 0-100 15 saniye gibi bişi. Bütün krolarda var. Yani Sorento alanlar KRODUR demiyorum yanlış anlamayın ama bütün kro olupta ,kroyum ama para bende tiplerde var ya bu Sorento. Bakın gene yanlış anlaşılmayım yani kro işadamları alıyor genelde...

Sırf karizma için. Yok paraya yazık kesinlikle tipi de çok iyi değil yani sınıfında souçta en kötü tip...

Ya bu SUV sa eğer bunun rakipleri Porsche ,BMW ,MErso olamaz yani...

Veya Nİssan Infiniti...

O kadar rezil bir araç bir X5 le aynı sınıfta nasıl olur??

Ya sana söyleyeyim işte araç çok kötüğ ya işçilik te kötü öff resmen ezik bir araba... Lada Niva nın veliahtı

Ya LPG li taksiciler bizi soladı ya bu kadar kötü olur mu? Diğer SUV ların hepsi 10 sn nin altında bu 15 sn...
    X5 falan motoru REZİİİİİLLLL

• quote:

Orjinalden alıntı: okan
    Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Ancak 70 bin ytl ye dha iyi araç bulamadık.(...)
    70 bin ytl verip bunu alalım diyoruz.. çok baba estetik duruyor... siz neler düşünüyosunuz???(...)

Çok iyi bir seçim olur, bazıları sonradan görme mütahit aracı diyor ama olsun, Mercedes'e de kasap arabası diyorlardı zaten.

Ford Focus TDCi güncel ortalama yakıt tüketimim :

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya antiochos saydığın arabalar ne kadar bu ne kadar bir de öyle bak. Varsa 70 bine X5 dediğin doğru.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

Ya antiochos saydığın arabalar ne kadar bu ne kadar bir de öyle bak. Varsa 70 bine X5 dediğin doğru.

o dediğin doğru da abi 70 milyar az değil ki...

o paraya HONDA ACCORD alsa 2.2 dizel çok daha iyi. Veya azıcık kassa bi Mercedes alsa... Araziye mi gitçek SUV u napçak??
    Hava için alcaksa ACCORDA daha çok hava var..

Bir de Hyundai JEEP lere baksın benim AMCAMDA var SANTA FE SÜPER ARABA...
    Kia zaten Hyundainin FASONU

Hava için alcaksa ACCORDA daha çok hava var..

Hakkaten doğru da jipin de ayrı havası var, az paran olunca da dert çok paran olunca da dert bu araba alma işi, ben uyuyamıyordum araba alma planları yaparken.

• jaguar x-type 2.0 dizel al.63.5 milyar
    Daha Fazla Göster
  • abi kamyon al daha iyi ya

bir motor arabayı bu kadar mı kaldırmaz. bende ford transit connect var ışıklarda beklerken arabanın biri yanaştı cam açık allahım baktım benim cırcır ford un sesinin kim bastırıyo heralde kamyonet minibüs falandır dedim bi baktım SOrento. Azıcık aragaz veriyim dedim bakalım kapışır mı die (tabi geçerim ederim demiyorum sadece maytabına) adam bıkmış hiç sallamadı bile beni yavaştan kalktı gitti.

Ayrıca sorentonun dizel olmasının hiç bi anlamı yok. Bence arkadaşım Rav4 ün dizeli gelmek üzere veya gelmiş olabilir. Eğer toyota sana uymuyosa arkadaşların dediği gibi hyundai nin yeni jipleri de güzel en azından gar gar ötmezsin ışıklarda. Sorento alıp da sesinle dikkat çekmek istersen sen biliin tabi
  • bizim burda var bi tane hiç çalışırken görmedim allah için adam kullanmıyor ama gözü gibi bakıyor. görünüşü bence çok hoş ama içi vs nasıldır bilemem. motoru hakkındada en ufak fikrim yok. ama görünüş 10 üzerinden 7
    ama ben olsam 70 milyara full bir volvo alırdım 1.6 d yada 2.0d gerçi 2.0d olunca full olmuyor ama olsun. bence o parayı ona verme 10 larca seçenek var 70 kağıda... accord var full , yeni vectra 1.9cdti elegance full , 407 2.0 hdi var.
    avensis var 2.0 dizel 60 milyara full

kısaca : ben olsam sorento almam ama seni cezbettiyse alabilirsin. çok fazla sattığı ve 2. elde bir sorun yaratmayacağını söyleyebilirim. nedendir bilinmez ( ben bilmiorum anlamında) o araca aşırı bir talep var.

bu arada 2.el volvolar acaip ucuz yahu şöle v70 cross country awd var 27 milyara dehşet benzin yakıyor ama jeep gibi araba ve çok ucuz . bunlarıda düşünebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düttürüleyla -- 13 Kasım 2005, 3:07:18 >

• bencede bosver sorentoyu jaguarın kullanıcısı özeldir
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

jaguar x-type 2.0 dizel al.63.5 milyar
    şuanki aracımız 98 e38 7.40i bu aracın yakıtından ve vergisinden kurtulabilmek için sırf değiştiriyoruz aracımızı yani mercedes alıcak olsak zaten bu arabayı değiştirmeyiz...(ayrıca herkes bilsin çok sıkı bir bmw taraftarıyım bedava mercedes verseler binmem satarım...)
    aracın ben test sürüşünüde arabada 4 kişi varken yaptım... 0-100 kmsi falan çokta önemli diil... 7.40 ın 0-100km si 7.1 sanite ancak ondan inip buna bindikten sora bile performansı tatmin edici geldi... sonuçta çok hızlı bir araba istiyor olsam bu paraya güzel bir impreza sti da bulablirim..
    aracı x5 le kıyaslıyanlar olmuşşş... wışşş dedim içimden... 70 bin ytl az paramı denmiş... vışş dedim içimden.... x5 in en ucuzu 90 bin euro iken ve 90 bin euro 150 milyar yapıyorken 150 milyar nereee 70 milyar nere
    inanınki gdip bakmadığım araba kalmadı.. aklımdaki araç vectra cdti idi.. ona otom vites vs.. koydurunca araç 75 milyarı buldu..
    diğer almayı düşündüğüm araba yeni mondeo tdci idi... onada aksesuar yaptırdığımız zaman 65bin ytl ypabildiler fiyatı...
    havalı hoş baba bir duruşu var aracın... tek sıkıntım arabada sıra olması ve geç teslim etmeleri... zaten ya bu yada crv olucak ancak inşallah bu olur..
    sizlere sorduğum kullanıcısı varise eğer bana işte " ileride şu sorun yaratablir , iu konuda çok sakat , şurası çok şöle vs... gbi açıklamalarki önceden hazırlıklı oluyum...

• quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

bizim burda var bi tane hiç çalışırken görmedim allah için adam kullanmıyor ama gözü gibi bakıyor. görünüşü bence çok hoş ama içi vs nasıldır bilemem. motoru hakkındada en ufak fikrim yok. ama görünüş 10 üzerinden 7
    ama ben olsam 70 milyara full bir volvo alırdım 1.6 d yada 2.0d gerçi 2.0d olunca full olmuyor ama olsun. bence o parayı ona verme 10 larca seçenek var 70 kağıda... accord var full , yeni vectra 1.9cdti elegance full , 407 2.0 hdi var.
    avensis var 2.0 dizel 60 milyara full

kısaca : ben olsam sorento almam ama seni cezbettiyse alabilirsin. çok fazla sattığı ve 2. elde bir sorun yaratmayacağını söyleyebilirim. nedendir bilinmez ( ben bilmiorum anlamında) o araca aşırı bir talep var.

bu arada 2.el volvolar acaip ucuz yahu şöle v70 cross country awd var 27 milyara dehşet benzin yakıyor ama jeep gibi araba ve çok ucuz . bunlarıda düşünebilirsin..

buarada hiçbi link varmı 27 milyara xc70?? düşünebliriz bu aracı...

• xc70 değil v70...
    arac volvonun klasik station wagon ustune cross country modelini eklemesi ile yapılmıs...
    hem jeep hemde bir araba keyfini veriyor...
    ancak 27 milyara sanırım eski modelleri alına bilir..
    sen bence t5 ine bakmalısın bu aracın...
    link bulursam koyarım bu gun...
    my body's broken, yours is spent
  • anladım dostum yok ben xc70 die düşünmüştüm
    eğer şu aracı 27 milyara alabliosak zaten bedava yani

Sorento Alıcaz Galiba Fikirleriniz?

(no smoke)

Birinin 0-100 ü 8.3 sn. birinin ki 9.4 sn. Birinin son sürati 230 diğerinin 210km.

Biri 85 diğeri 75 milyar...

Sanırım 2.2 litre bi üst vergi dilimine giriyor çok ta pahalı...

FOREVER BMW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 13 Kasım 2005, 12:19:22 >
  • bence sorento sevdasından vazgeç artık hiçbir esprisi kalmadı o aracın,sarı taksilerden daha fazla var trafikte.bir yakınımızda var şu an daha aldığı hafta satmayaı düşündü.sen motoruda dert etmem diyorsun ama biraz kullandıktan sonra onla gitmek işkence gelir söyleyeyim.tamam yakıttan bıkmışsın ama arkadaşların dediği gibi honda accord,toyota avensis gibi birçok alternatifin var.ayrıca ki bu araçlar sorentodan çok daha karizma duruyor

bmw nin fiyatı için :
    http://www.bmw.com.tr/index.asp?hurl=/top.asp?head=3SerisiSedan.gif&curl=/products/automobiles/3/sedan_yeni/index.html

accordun fiyatı için:
    http://www.honda.com.tr/otomobil/pages/?page=fiyat&t=page_main&model=accord#accord

quote:

Bmw 3 kasanın 2.0 litre dizeli 163BG , Honda nın 2.2 dizeli 140Bg
    İkisinin de ağırlıkları aynı :

Birinin 0-100 ü 8.3 sn. birinin ki 9.4 sn. Birinin son sürati 230 diğerinin 210km.

Biri 85 diğeri 75 milyar...

Sanırım 2.2 litre bi üst vergi dilimine giriyor çok ta pahalı...

FOREVER BMW

• Ben elimdeki dergiden baktım...

Honda da kampanya var heralde bilmiyorum ama BMW dede kampanya var...

Zaten BMW yi ucuz göstermek değildi amacım şu haliyle bile aralarında 10 milyar fark var

AMa bence 10 milyardan çok daha fazla fark var aralarında... Yani bir BMW ye binmek bana göre 10 milyarla ölçülcek bişi değil...
  • Bencede elimde para olsa bende BMW den vazgeçmem ancak 3 serisi civic ile karşılaştırılmalı bence; accord ise 5 serisi ile karşılaştırılır. kendi fikrim budur.. :) 15 milyar farkata anlaşalım biz az parada değil ki 15 milyar...

şimdi sayısal tutsa 1,5 milyon ytl çıksa bana ilk yağacağım şey M6 almak için harekete geçmek olur...

(no smoke)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.