bu adam nasıl bu kadar mutlu olabiliyor ? mutlu olduguna gore yas 16 falan diye tahmin ediyorum @hamza5806 |
şoray okuyor mu calisiyor mu?

-
-
40 yaşında, sanırsam herhangi bir işte çalışmamış bugüne kadar. Ailesi destek oluyor olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
keske 16 yasinda olsam
kim 16 yasinda olmak istemezki
-
belli bi yaştan sonra ailemle yaşasam bundan huzursuzluk duyardım asla mutlu olamazdım
bu adamın sırrı ney?
geliri nerden geliyor ?
-
Benim gibi aileden zengin.
sen zengin degilsin ki brom
kpss çalışsan işsiz fakir bir arkadasimizsin sadece
atanamamis hamza
-
Bende merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne okuyo ne çalışıyo sadece geziyo
Önemli gizem içeren bi mesele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
antikacı diye biliyorum
-
Hocam bi rivayete göre şoray hocamızın dedesi ve ailesi çok zenginmiş dedenin vefatının ardından mal varlığı sayesinde şorayda ev almış ve kiraya vermiş şimdi hobilerine zaman ayırıyor ve kira geliriyle hiç çalışmadan kendine 24 saati ayırabiliyor bit pazarına herkesten önce daha kurulmadan gidebiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bit pazarından 300 liraya çakma antika satın alıp zengin antika hastası dedesine 3000 liradan kekliyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sen zengin degilsin ki brom kpss çalışsan işsiz fakir bir arkadasimizsin sadece atanamamis hamza |
40 yaşında, sanırsam herhangi bir işte çalışmamış bugüne kadar. Ailesi destek oluyor olmalı.
|
belli bi yaştan sonra ailemle yaşasam bundan huzursuzluk duyardım asla mutlu olamazdım bu adamın sırrı ney? geliri nerden geliyor ? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X