Şimdi Ara

Sorare Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorare Ethereum tabanlı bir NFT fantezi futbol oyunudur.


    Sorare; şu anda 226 adet lisanslı futbol takımın oyuncu kartlarını dijital olarak satın almanıza, sahip olmanıza ve satmanıza olanak tanıyan bir NFT fantezi futbol oyunudur.


    Referans linki ile üye olursanız HEDİYE KART kazanacaksınız.


    sorare.com/r/akkusakadir



    Önemli Çıkarımlar:

     — Fantezi futbol, bir oyuncu listesinden kendi fantezi takımınızı oluşturabileceğiniz ve diğer insanlarla liglerde rekabet edebileceğiniz gerçek zamanlı bir yarışmadır.

     — Sorare’nin fantezi futbol için kripto oyun modeli, oyuncuların oyunu oynamasına ve Ethereum blok zincirinde NFT’ler olarak oyun içi varlıklara sahip olmasına izin veriyor.

     — Sorare ücretsizdir ve futbol tutkusu olan herkes bunun bir parçası olabilir. Oyuncu kartlarını NFT olarak satın alarak ve takas ederek, fantastik futbol müsabakalarına katılabilir ve benzersiz bir varlık olarak sahip olduğunuz ödülleri kazanabilirsiniz.



    GELENEKSEL FANTAZİ FUTBOL MODELİ

    Öncelikle fantezi futbol nedir? Kısacası, fantezi futbol, ​​en sevdiğiniz futbol yıldızlarıyla birlikte oynamanıza izin verir.

    Bir maç gününden önce, önceden ayarlanmış bir listeden oyuncular seçerek fantezi takımınızı oluşturabilirsiniz. Takımınızı oluşturduktan sonra liglere katılabilir ve arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz.

    Ardından, bu oyuncuların oyunlarındaki gerçek zamanlı performanslarına göre puan alırsınız. Yani forvetiniz gol atarsa ​​puan kazanırsınız. Kaleciniz penaltı kurtarırsa puan kazanırsınız. Oyun bittiğinde, maksimum puana sahip olan kişi kazanır.

    GELENEKSEL FANTAZİ FUTBOL: İKİ TEMEL MODEL

     — Oynaması ücretsiz model: Katılım veya giriş ücreti yoktur. Arkadaşların herhangi bir para kullanmadan birbirleriyle rekabet etmeleri için idealdir. Sonuçta, kavga kimin daha iyi yönetici olduğu övünme hakları içindir!

    — Oynamak için ödeme modeli: Liglere ve müsabakalara girmek için bir miktar ödemeniz gerekir. Bu yarışmalarda kazananlar ve en iyi performans gösterenler evlerine karla dönüyorlar.

    Ne yazık ki, bunun gerçek dünya veya gerçek yaşam faydası yoktur. Örneğin, EA premier lig fantazi yarışmasında, arkadaşlarınızla rekabet ettiğinizde aldığınız eğlence ve eğlence dışında hiçbir katma değer yoktur.

    Ne kadar eğlenceli olursa olsun, her zaman bir boşluk olmuştur — oyuncular hiçbir zaman oyun içi varlıklara sahip olamazlar ve bunları oyun kartları ve aksiyon figürleri gibi gerçek dünyadaki nesnelerle yaptıkları gibi takas edemezler.

    AMA SORARE İLE HER ŞEY DEĞİŞTİ — İŞTE NASIL!

    Bir blockchain girişiminin iki çalışanı olan Nicolas ve Adrian, insanları dijital olarak mal toplamaya yetkilendirme fikri karşısında büyülendiler. Aldıkları şey, insanların tarih boyunca doğal olarak nadir bulunan varlıkları toplamasıydı. Ama artık teknoloji sayesinde bunu daha hızlı ve daha kolay yapabiliyorlar.

    Daha sonra, Nicolas (kurucu) ve Adrian (kurucu ortak), futbolu bir araya getirerek blok zincirinde varlık toplama ve ticaret yapma deneyimini oyunlaştırdı!

    Özünde, Sorare, blockchain teknolojisine sahip, oyna-kazan modeli aracılığıyla fantezi futbolu daha gerçekçi hale getiriyor.

    Kurucu Nicolas Julia, Bloomberg ile yaptığı röportajlardan birinde bunu şöyle tanımlıyor: “Sorare, takas kartı oyunu ile fantezi futbol oyununun karışımıdır.”

    Sorare, geleneksel yaklaşımdaki bir oyuncu listesinden kadronuzu açıkça seçmek yerine, takımınıza eklemek istediğiniz bir oyuncunun kartını satın almanıza izin verir.

    Bu kartlar, Ethereum blok zincirinde NFT’ler biçimindedir. Bu nedenle, gerçek dünyadaki herhangi bir varlık gibi, bir kart ne kadar nadirse, o kadar değerli olur!

    SORARE SİZE NASIL FAYDALANIR?

    Sorare’yi diğer fantezi futbol oyunlarından ayıran şey, Fungible Olmayan Jetonların üç temel özelliğidir.

    — Dijital Kıtlık — Token sayısı sabittir ve Ethereum ağı merkezi olmadığı ve Proof of Work mekanizması üzerinde çalıştığı için manipüle edilemez.

    — Orijinallik ve İzlenebilirlik — NFT’ler blok zincirinde basıldığından ve alınıp satıldığından, herhangi bir kişi NFT’nin sahipliğini doğrulayabilir ve aynı zamanda sorunsuz bir şekilde kökenine kadar izleyebilir.

    — Taşınabilirlik — Diğer gerçek dünyadaki koleksiyon ürünlerinden farklı olarak, NFT’ler dijital olarak bulunur ve dünyanın her yerine zahmetsizce taşınabilir.


    İŞTE NASIL ÇALIŞIR

    Ekibinize Courtois, Piqué ve Benzema’yı eklemek istediğinizi varsayalım.

    Eski modelde oyun içi kredilerinizi kullanarak listeden bu oyuncuları seçiyorsunuz. Sorare’de, bu oyuncuları takımınıza eklemek için ilgili NFT’lerine sahip olmanız gerekir.

    Bir NFT’ye sahip olduğunuzda, kartın tek sahibi siz olursunuz, böylece onu oyun içi bir varlık haline getirirsiniz. Ardından kartı dizilişinize ekleyebilir, liglere ve yarışmalara katılabilir ve hatta takas edebilir veya satabilirsiniz!

    Tabii ki, NFT’lerin tek sahibi siz olduğunuz için bunların süresi asla dolmayacak!

    SORARE YOLCULUĞUNUZ NASIL BAŞLAR?

    Sorare, ekosisteme tamamen yatırım yapabileceğiniz ve ondan faydalanabileceğiniz kendi fantezi futbol topluluğunu yaratmayı başarıyor. Bu topluluğun bir parçası olmak ister misiniz? İşte nasıl başlayabileceğiniz!

    — Sorare’ye kaydolun ve başlamanıza yardımcı olacak on ücretsiz kart alın.

     — Beş oyuncudan oluşan fantezi futbol takımınızı oluşturun.

     — Ardından, tüm yeni oyuncular için oluşturulan Çaylak ligine katılın.

     — Dört hafta oynadığınızda veya dört lige girdikten sonra bir sonraki seviyeye terfi edeceksiniz.

    Sorare’deki tüm oyuncuların kartları, nadirlikleri değişen, değiştirilemez jetonlardır, yani çoğaltılamaz, çalınamaz veya manipüle edilemez.

    Birkaç nadir NFT oyuncu kartı alıp topladıktan sonra büyük yarışmalara katılabilirsiniz. Ayrıca, her oyuncunun reytingi farklı olduğu için tüm kartlar aynı değildir. Bu derecelendirme kartın nadirliğini belirler.

    Sorare’de oynadığınızda, her maç gününde haftalık ödüller kazanma şansınız olur. Bu ödüller fonları ve özel kartları içerir.

    Ticaret yoluyla kartlarınızı satmak, cüzdanınızda daha fazla para kazanmanın başka bir yoludur. Bu fonların yardımıyla, yarışmaları kazanmanıza yardımcı olacak daha fazla ve daha iyi oyuncu kartları satın alabilirsiniz.

    Fon ve oyuncu kartlarındaki kazançların yanı sıra, bazı turnuvalarda veya belirli oyuncu satın alımlarında somut ürünler de kazanabilirsiniz. Örneğin, futbol maçları için maç biletleri kazanabilirsiniz.



    Referans linki ile üye olursanız HEDİYE KART kazanacaksınız.


    sorare.com/r/akkusakadir








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.