Şimdi Ara

Sorare ile para kazan. Sorare nedir? Sorare nasıl oynanır? (Play to Earn)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 7 8 aydir bulastigim ve gayet keyifli eth tabanli nft futbol oyunudur. Oyuncuları alıp yada kesfedip degerlenmesini bekleyerek satabileceğiniz ayrica al sat para kazanabileceginiz ayrica kendi aramizda ligler kurup ödül kart ve para alabileceğimiz tatli bir oyundur. Daha detayli dilerseniz wp den yazana anlatirim. Telegram gruplarimizda var egitim icin cok zor bir olay degil zaten.

    Ref kodumla uye olursaniz iki tarafta hediye kart kazaniyor.

    Sorare uye ol.


    Yakinda forumu da aktif ediyorum forumsorare.com olarak daha detayli analizler ve transferler haberleri sakatlik haberleri gibi bircok sey olacak forumda. Ytd.

    Not: 5 adet açık arttirmadan kart aldığınızda oyun ikimize de 1 adet kart ödül veriyor. Açık artirma da oyuncu kartları 1 euro lara kadar dusmekte. Kredi kartiyla direk satın alinabiliyor hesaba kartla para da yükleyip hesaptakiyle oynayabiliyorsunuz. Onlarca çekim yaptık bu arada güven konusunda piyasada ki en iyi sitelerden biridir.


    Örneğin suan güzel al sat fırsat zamani liglerin çoğu kapalı avrupa vr tr. Suan oyuncu fiyatları o yuzden dusuk. Alip liglerin acilmasini bekleyip satabilirsiniz hatri sayilir yukselmeler oluyor 2x 3x hatta 5 6x bile yaptim ben bu sekilde bir cok oyuncudan. Anlamadığınız yerleri özelden sorabilirsiniz.


    Detaylı oyun anlatımıda yapayım dedim.

    Oyun işleyişi şöyle reel dünyada ki futbolcuların kartlarının nft olarak alıp satılabildiği ve bu kartlar ile sistemin kurduğu liglere girerek oyuncuların reel hayattaki o hafta oyun performasına göre aldığı puanlarla ligde sıralama alıyorsunuz. Bu sıralamalara göre eth nakit ve ücretsiz kart ödülleri var.

    Oyuna ilk kayıt olduğunuzda da size ücretsiz kartlar vermekte fakat bu kartların maddi değeri yok. Sadece lige girebiliyorsunuz ve ücretsiz kartlar liginde birseyler kazanmak haliyle zor ama imkansız da değil.

    Tabi diğer premium kartlar daha kolay kazanç sağlıyor. Ve al-sat yaparak güzel paralar kazandırıyor. ortalama 50 euro ile bile birçok kart alınabilir ve liglerin açılış kapanışı oyuncunun reel performansı transfer haberleri gibi birçok etken fiyatı etkiliyor bu sekilde oyuncu alıp güzel bir maç oynamasının ardından daha yüksek fiyatlara satıyorsunuz. yada örnek verelim kötü takımda bir oyuncu transfer oldugunda fiyatı direk artıyor vs gibi.

    oyun içi bir görüntüde bırakayım. bu arada refimle üye olarak ücretsiz kart almak isteyen arkadaşlar attığım görüntüde ki alandan yani piyasa>yeni kart açık artırmaları>kartlar kısmından açık artırmadan yani 5 kart almak zorunda bu şekilde ikimize de ödül kart geliyor. normal oyunculardan alınan kartlar sayılmıyor bu ödül olayında. sadece açık artırmadan alabilirsiniz. 1 euro civarında bile onlarca kart var.




    YTD. bunuda yazalimda beğendiğim bir oyunu tanittim tamamen yönlendirmiş gibi olmayalım. 😊

    Direk kredi kartıyla alım yapabiliyorsunuz sistem üzerinden. Sorare nedir? Sorare nasıl kayıt olunur? Sorare nasıl oynanır? Gibi sorularınızı konudan sorun herkese bilgi vermiş olalım.

    Aşağıdan üye olabilirsiniz.

    Sorare.com/r/ottoman-122061fe-0978-42cf-b347-67fd455d874d




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essabilisim -- 12 Haziran 2022; 0:52:21 >







  • Yatırım yapmadan kazanmak imkansız yatırım yapsanız bile sürekli kontrol etmeniz lazım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.