Şimdi Ara

SONYERİCSSON XPERİA PLAY ANA KONU & FAN CLUP & KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xperia playda oyun oynarken , arka tarafta çalışıp ,aynı oyunu oynıyan yada aynı serverda bulunan kişilerle konuşmak için Ventrilo for android(Team speak benzeri bir yazılım)

    http://www.mangler.org/download/#android
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _yekta_

    ayarları kısmak derken neyi kast ediyorsun ?

    Wifi gps veri aktarımı ekran ışını %50 de. pil kullanımında en çok telefon beklemesi ibaresi var yani kendi kendine gidiyor. task killer programı kullanıyorum arka planda çalışan uygulamalar için. fakat yinede şarj dayanmıyor sabah 8 de telefonu %100 iken prizden çıkardım, şuan saat 18:00 şarj %40. 15 dk görüşme, 20 dk oyun, 10 dk surf , 30 dk menülerini karıştırdım bu hale geldi. sizde kullanım oranları nasıl? söylerseniz hiç olmazsa bataryada sorun varmı yokmu onu anlamış oluruz. son soru olarak kaç saatte full şarj yapıyorsunuz?
  • yazabilirsiniz 2 gün içinde gelicek telefon sparişi verdim. bedavaya oyun indirebilmemiz mümkün mü ? Bide rootdur romdur bunlar şart mıdır ? çok gerekli midir yani ? ben hiç bulaşmak istemiyorum. ama bedava uygulama indirmem şart.
  • arkadaşlar bugun itibariyle telefon elime geçmiş bulunmakta yalnız sim kilidini açmadan vermişler bana cihaz açılıyo aama pin kodunuda girmeme ragmen telefon açılmıyo bunu kendım çözebilirmiyim yoksa tekrar aldığım yere mi gitmem gerekli?

    arklar çözülmüştür eski sim kart olmuyormuş yeni sim kart takınca çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabc -- 13 Ekim 2011; 0:23:42 >
  • hayırlısı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seloo_79

    quote:

    Orijinalden alıntı: _yekta_

    ayarları kısmak derken neyi kast ediyorsun ?

    Wifi gps veri aktarımı ekran ışını %50 de. pil kullanımında en çok telefon beklemesi ibaresi var yani kendi kendine gidiyor. task killer programı kullanıyorum arka planda çalışan uygulamalar için. fakat yinede şarj dayanmıyor sabah 8 de telefonu %100 iken prizden çıkardım, şuan saat 18:00 şarj %40. 15 dk görüşme, 20 dk oyun, 10 dk surf , 30 dk menülerini karıştırdım bu hale geldi. sizde kullanım oranları nasıl? söylerseniz hiç olmazsa bataryada sorun varmı yokmu onu anlamış oluruz. son soru olarak kaç saatte full şarj yapıyorsunuz?

    Cevap verebilecek kimse yokmu ?




  • Merhabalar. Sayfa Güzel olmuş beni de ekleyin. Benim şarj sorunu yok gün boyu kullanıyorum fırsat buldukça internete bağlanıyorum. Kardeş 3g'yi açıp Menü-> Ayarlar->Kablosuz özelliği...->Mobil Ağlar simgesinde Veri etkin sekmesini sadece kullandığın zamanlarda açarsan ve ağ modunu da aynı şekilde sadece kullandığın zamanlar WCDMA'yı açsan, kullanmadığın zamanlarda kapatırsan şarj süreni oldukça uzatırsın. Task killer programları zaman zaman şarjın daha çok gitmesine neden olabiliyor. Benim kullanımımda sürekli WCDMA açık, sürekli veri etkin, Task killer programı ise agrassive'de ayarlıyken şarjı sabah 7den gece yarısına kadar rahat gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemik81

    Merhabalar. Sayfa Güzel olmuş beni de ekleyin. Benim şarj sorunu yok gün boyu kullanıyorum fırsat buldukça internete bağlanıyorum. Kardeş 3g'yi açıp Menü-> Ayarlar->Kablosuz özelliği...->Mobil Ağlar simgesinde Veri etkin sekmesini sadece kullandığın zamanlarda açarsan ve ağ modunu da aynı şekilde sadece kullandığın zamanlar WCDMA'yı açsan, kullanmadığın zamanlarda kapatırsan şarj süreni oldukça uzatırsın. Task killer programları zaman zaman şarjın daha çok gitmesine neden olabiliyor. Benim kullanımımda sürekli WCDMA açık, sürekli veri etkin, Task killer programı ise agrassive'de ayarlıyken şarjı sabah 7den gece yarısına kadar rahat gidiyor.

    Bilgi teşekkürler, batarya boşken kaç saatte full oluyor? benim batarya en az 5-6 saat sürüyor normal değil sanırım?




  • Normal değil kesinlikle:) 1.5 saat maksimum
  • Root falan önerir misiniz gerçi ne işe yarıyor bilmiyorum ama. iPhonedaki Jailbreak gibi çeşitli uygulamalar falan sağlıyor mudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemik81

    Normal değil kesinlikle:) 1.5 saat maksimum

    Teşekkürler bilgi için. Banada normal gelmedi servise gönderdim daha 10 gün olmuştu alalı şansıma :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

    Root falan önerir misiniz gerçi ne işe yarıyor bilmiyorum ama. iPhonedaki Jailbreak gibi çeşitli uygulamalar falan sağlıyor mudur ?

    Telefona farklı romlar kuracaksanız lazım olur geri kalan uygulamalar için bence gereksiz birşey. oyun ve uygulamaları internetten apk olarak indiriyorsun zaten.
  • Seloo öncelikle bi an önce kavuşursun umarım telefonuna. Ben de 2 hafta servise bıraktım. Root işleminde gereksiz gördüğüm bazı sistem dosyalarını silmiştim. sanırım biraz abartmışım alet iptal oldu:) Neyse ki çalışıyor şu anda. Root yapmanın çok avantajı var aslında. Birincisi telefonun hafızası çok yetersiz. Gereksiz bi dolu uygulama var dikkatli davranarak o oyunları vs sildiğiniz zaman telefon hem rahatlıyo hem de hızlanıyor. İkincisi marketteki paralı uygulamaları görebilmek ve indirebilmek için root yapmak gerekli. Siz nasıl bizim telefonun oyunlarını indiriyorsunuz bilmiyorum ama ben bi türlü indiremiyorum. Sadece Ea games'in bi kaç oyununu indirebildim. O yüzden şahsi görüşüm root önemli bişey ama sanırım şu son sürümle root yapılamıyor:(
  • arkadaşlar biraz oyunlardan bahsedebilirmisiniz? Mesela pes 2011 felan oynayan varmi? Güzel mi ?
  • merhaba.

    bu telefonun fm tuneri gerçekten yokmu? kulanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

    tşk.
  • pes 2011 rezalet. Fm radyo vericisi yok ama internet paketi varsa online dinleyebilirsiniz ki ben öyle yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the show must go on

    arkadaşlar biraz oyunlardan bahsedebilirmisiniz? Mesela pes 2011 felan oynayan varmi? Güzel mi ?

    Fifa ve pes serisini hiç oynamam fakat Samurai II: Vengeance , backstab , asphalt , nfs ,dead space en çok oynadığım oyunlar. Birde emulator oyunları var onlar nostalji severler için birebir mame ve psx emulatorleri bunlarda vazgeçilmez uygulamalarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemik81

    Seloo öncelikle bi an önce kavuşursun umarım telefonuna. Ben de 2 hafta servise bıraktım. Root işleminde gereksiz gördüğüm bazı sistem dosyalarını silmiştim. sanırım biraz abartmışım alet iptal oldu:) Neyse ki çalışıyor şu anda. Root yapmanın çok avantajı var aslında. Birincisi telefonun hafızası çok yetersiz. Gereksiz bi dolu uygulama var dikkatli davranarak o oyunları vs sildiğiniz zaman telefon hem rahatlıyo hem de hızlanıyor. İkincisi marketteki paralı uygulamaları görebilmek ve indirebilmek için root yapmak gerekli. Siz nasıl bizim telefonun oyunlarını indiriyorsunuz bilmiyorum ama ben bi türlü indiremiyorum. Sadece Ea games'in bi kaç oyununu indirebildim. O yüzden şahsi görüşüm root önemli bişey ama sanırım şu son sürümle root yapılamıyor:(

    saol bende 4 gözle bekliyorum akıllı telefon kullanmak gerçekten bağımlılık yapıyor şuan kullandığım düz ve özelliksiz bir telefon inan çaldığı zaman bile cebimden çıkarıp bakmak istemiyorum :) Bu arada bende root yaptım link2sd programı ile hafıza kartına taşıdım sonra kendi kendine bişeyler oldu karttaki verileri görmemeye başladı haliyle oyun ve uygulamaların hepsi göçtü bundan dolayı pek tavsiye etmiyorum. Sizin telefondada ikonlar kafasına göre yer değiştiriyormu? Ben nezaman pc ye bağlasam yerleri değişiyordu sizdede öylemi??




  • Zaman zaman oluyo bende de:) Hafıza kartına bağlandığı için sen telefondan hafıza kartına bakamıyorsun. Dolayısıyla geçici olarak dosyaları devre dışı bırakıyor sonra kabloyu çıkarınca kendine geliyor. Bu bahsettiğin oyunları hangi yollarla indirdin ben indiremiyorum da:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemik81

    Zaman zaman oluyo bende de:) Hafıza kartına bağlandığı için sen telefondan hafıza kartına bakamıyorsun. Dolayısıyla geçici olarak dosyaları devre dışı bırakıyor sonra kabloyu çıkarınca kendine geliyor. Bu bahsettiğin oyunları hangi yollarla indirdin ben indiremiyorum da:)

    Bende öyle olmuyordu kabloyu çıkardıktan sonra değişiyordu. Oyunları apk olarak indiriyorsun apk yani kurulum dosyası diyebiliriz. Bunları indirip telefona kurduktan sonra uygulamanın geri kalan kısmınıda indirmen gerekebiliyor bazı oyunlarda. Google amcaya sor sana oyunları gösterecektir :) mesela oyun ismini yaz sonrasına apk ekle ne bileyim download for xperia play yaz çıkar zaten. şuraya bakabilirsinhttp://www.mobilephonetalk.com/forumdisplay.php?50-Android-OS-Games veya bu siteye bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seloo_79 -- 24 Ekim 2011; 23:14:19 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.