Şimdi Ara

Sony yine üzecek: Kalın çerçeveli Xperia XZ4 Compact ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony yi kötülemeniz için diğer firmalar para mı veriyor?

    Yoksa "AĞIR" teknoloji cahili olmanıza rağmen editörlük mü yapıyorsunuz?



    Amiral OrtaSınıf Giriş seviyesi gibi terimler 2 farklı kriter alınarak söylenir. 1. si SoC yani İşlemci Gpu mimarisi 2. si Fiyatı



    ve genelde 1. Kriteri kullanırız.



    XZ4'ün daha düşük özellikli bir modeli olacağını belirten "Compact" ibaresi taşıyor. İlk render'lar da zaten orta sınıf bir cihaz olacağını ortaya koymuş durumda.



    Hangi Sony Xperia serisinde "Compact" model samsungun mini huawei n lite serilerindeki gibi baz aldığı modelden daha düşük işlemci kullandı Cevap vereyim 0 hiçbir cihazda kullanmadı. Yani compact modeli asla normal modelden düşük bir cihaz olmadı. Ayrıca mini lite gibi modeller zayıflığını belli ederken Compact sıkıştırılmış yoğunlaştırılmış anlamında xz4 ne kullanırsa bu cihazda onu kullanacak. Tasarım doğru veya yanlış bilemem ancak, Android camiasının en uzun ömürlü amiral gemilerini Sony üretiyor gerek donanım gerek özellik gerekse sağlamlık olarak ve Aynı şekilde en stabil android arayüzüne sahip ve yine aynı şekilde En uzun süre ve en hızlı güncelleme veren 3 android üreticisinden birtanesi(Google Pixel, Sony Xperia, OnePlus). Xz3 ise android 9 la gelen ilk telefondu. Bu dediklerim AMİRAL GEMİLERİ İÇİN GEÇERLİDİR. 1200TL ye telefon alıp 5000tl lik cihaz performansı bekleyenler konuşmasın.



    Kullanmadığım amiral gemisi yok gibi birşey heleki aynı dönem cihazları Xperia kullanmak işten anlayana ayrı bir zevk, Ayrıca en fazla geliştirici desteğine sahip olan markadır ve en fazla özelliği portlanan ve Android e adapte edilen markadır. Xperia Tema substratum, akıllı klavye, AR Camera,AI kamera,albüm video müzik uygulaması,My xperia ve arayüzdeki birçok özellik örneğin My Xperia çıktıktan 6-7 ay sonra google konum bulma androide geldi. akıllı klavye(kelime cümle tahmini) hiçbir markada yoktu sony yaptı. Hala da en iyisi Sony Xperia daha sonra swiftkey, TRACKID çıktıktan 1 sene sonra Shazam çıktı. Ve Trackid geçen sene fesh edilirken bile shazamdan çok daha başarılıydı.



    Sony Türkiye de ki editörlere ne yaptı da olan özelliklere yok diyip sallamasyon içerik üretiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Sony eski Sony değil artık. Telefonlarından kalitesizlik akıyor. Hoparlörlerinden ses çıkmıyor. Kamerasının renkleri çok kötü. Hele bir de ekranı var. Ya cami kırıldığında dokunmatik kesin bozulan tek telefon Sony. Camda bir çizgi çatlak oluyor tüm dokunmatik gidiyor. Arkadaşımın s8 inin cami kırıldı cam parçaları dökülüyor artik köşeden ama hala sorunsuz çalışıyor. Benim Sony min camında çatlak yoktu dokunmatiğin altı ve üstü çalışmaz oldu. Sony min telefonlarını iyi yapan şey Ericsson ile çalışmasıydı. Ericsson u satın alınca kalite düştü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraxus

    Bi kere bu isimle cihaz çıkarmazlar, hatırlarsınız z3 ten sonra z3+ sonra da z5 çıkmıştı. 4 Japoncada iyi yad edilmez.

    Playstation "4" ?
  • quote:

    Hangi Sony Xperia serisinde "Compact" model samsungun mini huawei n lite serilerindeki gibi baz aldığı modelden daha düşük işlemci kullandı Cevap vereyim 0 hiçbir cihazda kullanmadı. Yani compact modeli asla normal modelden düşük bir cihaz olmadı.

    Ne kadar emin konuşuyorsunuz yahu. Yoksa siz Sony savunmak için para mı alıyırsunuz?
    Sorunuza cevap vereyim
    Sony Xperia X Compact.
    İşlemcisi de kamerası da kısılmış bir model. Şu an ondan yazıyorum.
    Şu ana kadar da daha düzgün bir yeni model bekledim ama adamlardaki kafa hala aynı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    Son cikardigi xz3 ile kamera ses ve ekranda toparladilar ama hala bildigini okuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eAkman E kullanıcısına yanıt
    Malesef küçük ekranlı güçlü telefon kimse cikarmiyor. 4 - 4.5inc arasi. Bataryadan dolayi zaten ince bir cihaz bekleyemeyiz. 8 9mm oluyor telefon. Ama kucuk ekranli guncel olarak ip7 ve ip8 kaldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran genişledi,çerçeve inceldi.Bu sefer telefonu tutacak yer kalmadı .Telefonu tutarken bir yere dokunup farklı işlemler yapıyorum.Video izlesem sanal tuşlar devreye giriyor.Yandan tutsam internet sekmesinde reklama tıklayıp,yeni sekme açar.Çerçeve makul düzeyde olmalı.
  • Bundan 5 yıl önce böyle telefonlar çıkarsa tasarımı ile rakipleriyle zor yarışırdı. Şimdi bakıyorum batmak için baya baya aşama kaydetmişler.
  • Bizi değil kendini üzecek. Satamadigi cihazları artık neyse. Yıl olmuş 2019 millet çerçevesiz cihazlar üretirken bunlar hala 2010 larda kaldılar. O ekran kasa oranı o kalınlık nedir ya Arc gibi estetik Bir cihaz üretmiş firmanın şu cihazlarına hayret ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Compact telefon olarak gayet güzel bir telefon olsada bitmişssin sen Sony (Eski Sony sever.)

  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    istediği kadar özellik bassın sony türkiye servis anlamında sıfır benim gözümde, ürünü satayımda garantisi ne olursa olursun bir kulp takarım mantığı

  • SEİCO kullanıcısına yanıt
    Dayanıklılık kullanımla ilgili. Darbe almakla ilgili olan sağlamlık. Hangi ürün sağlam? Askeri ürünler dışında sağlamlık aramak hayal. O tür ürünlerin de tanesi 5 bin dolar. Ordular özel siparişle alıyor. Gerçi yine de sağlam Cat marka telefonlar var. Onlardan alabilir. Telefon asfalta düşerse pert olur. Bu her markada aynı sonuçlanır. Düşürelim bozulmasın ıslatalım bozulmasın mi diyorsun? Sony her zaman özel bir markadır. Çünkü sony son tüketici markasıdır. Samsung gibi dozer ya da çamaşır makinesi de üreten bir marka değil. Televizyonları dünyada bir numara. Konsol ve oyunlarının kalitesi de belli. Telefon öncelikleri değil. Sony kulaklıgım var. Bozulmuyor. 5 yıl oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bende var şuan... (Z3 Compact)

  • eAkman E kullanıcısına yanıt
    Esas siz çok emin konuşuyorsunuz, Bu cehalete kim düşecek diye X serisinden bahsetmedim. Xperia X SD650 kullanıyor, X Compact ta Sd650 kullanıyor Yani aynı işlemciyi kullanıyorlar Hani kırpılmış modeldi :)

    https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-x/specifications/

    https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-x-compact/

    Böyle yazdığınıza göre cevap bekliyorum insanların aklını bulandırıyorsunuz.




  • Hala şu çerçevesi büyük ekranları savunan var mı ya? , nokianın zamanında dokunmatik telefonlar eleştirilmişti çok, nokia hiç çizgisini bozmadı ve kaybetti. Teknoloji trendini takip etmek zorunda her firma bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otam -- 9 Aralık 2018; 13:27:1 >
  • Kış geldi ya, araba yokuşta kaymasın diye takoz niyetine kullanır alanlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eAkman

    quote:

    Hangi Sony Xperia serisinde "Compact" model samsungun mini huawei n lite serilerindeki gibi baz aldığı modelden daha düşük işlemci kullandı Cevap vereyim 0 hiçbir cihazda kullanmadı. Yani compact modeli asla normal modelden düşük bir cihaz olmadı.

    Ne kadar emin konuşuyorsunuz yahu. Yoksa siz Sony savunmak için para mı alıyırsunuz?
    Sorunuza cevap vereyim
    Sony Xperia X Compact.
    İşlemcisi de kamerası da kısılmış bir model. Şu an ondan yazıyorum.
    Şu ana kadar da daha düzgün bir yeni model bekledim ama adamlardaki kafa hala aynı.
    Aynısını demeye gelmiştim. Gelmiş bir de hangi "compact" modelinde düşük işlemci kullandı diyor. Sonra Xperia X'te de S650 kullandı ondan compact modeli de aynı diyor, Xperia X zaten Xperia X Premium'un kırpılmışı. Dolayısıyla compact modelde S820 kullanmamışlar. Çevir kazı yanmasın. Cahil, mahil ne kadar yakışıksız ithamlar...

    Sony bence hiç işlemci koymakla uğraşmasın bile 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Tr de yok zaten sony bitti.

  • Kimi, neye göre üzecek?



    Herkesin beğendiği tasarım sizinki ile aynı olmak zorunda mı? Ekranın tepesinde çentik, arkasında da 900 tane kamera yok diye mi üzecek? Sony yıllardır bu tasarım anlayışı ile devam ediyor, zaten bunu sevmeyenler Sony almıyor. Beğenenler de zaten heryeri ekran, çentikli diğer marka telefonları almayıp Sony alıyor. Yıllardır Sony kullanıyorum ve hiç bir zaman çentikli ekranlı, neredeyse tamamı ekran olan telefon çıkardılar diye üzülmedim.



    Tasarım bence kötü değil.

  • Taklit yerine kendi tasarımları ile devam etmeleri güzel.. ince çerçevelerin düşmelere nekadar dayanıklı oldukları malum. Kalın çerçeve ergonomi açısından daha iyi.. gerek oyun gerek günlük kulanımda.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.