Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

8 gb neyinize yetmiyo

Zaten bir oyun 1,5 2 gb kaldı ki bu 8 gb tan size 5.3 gb yer kalıyor 8 gb hafızanın nasıl yetmesini bekliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

8 gb neyinize yetmiyo

Zaten bir oyun 1,5 2 gb kaldı ki bu 8 gb tan size 5.3 gb yer kalıyor 8 gb hafızanın nasıl yetmesini bekliyorsunuz?

Tercihler farklıdır. Sen oyun için alırsın ben müzik film için. Oyunları zaten pc ortamında yeterince oynuyoruz. Neyse tercihler farklıdır kolay gelsin.
  • RAM en az 2-3 sene, telefonda 4-5 sene götürür gibi beni heralde şahsen 6 sene Philips Xenium kullanmış bir insanım.Tek sorun şu 8 GB hafıza ve sadece 5 GB'tını kullanabiliyor olmamız bu yeterince kafamı karıştırıyor.
    Arkadaşlar telefon Türkiye'ye büyük ihtimal gelecek bence her ne kadar gelmiyecek deselerde;telefon nasıl bir fiyattan çıkış yapar tahmininiz var mı ?
  • Gelirse 1.650 TL'den satışa başlar ama bencede büyük ihtimalle getirilmeyecek. Ancak GOLD veya farklı firmalar paralel ithalatla getirebilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

RAM en az 2-3 sene, telefonda 4-5 sene götürür gibi beni heralde şahsen 6 sene Philips Xenium kullanmış bir insanım.Tek sorun şu 8 GB hafıza ve sadece 5 GB'tını kullanabiliyor olmamız bu yeterince kafamı karıştırıyor.
    Arkadaşlar telefon Türkiye'ye büyük ihtimal gelecek bence her ne kadar gelmiyecek deselerde;telefon nasıl bir fiyattan çıkış yapar tahmininiz var mı ?

Xperia Z 1850 tl Xperia SP 1250 tl Xperia ZR'de 1500 1600 tl civarında olur. Gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun sevdiğim en iyi yanları:Xperia Z ile aynı bataryayı paylaşmış olması,720p 4.6'' büyüklüğünde hd görüntü vermesi(bu Xperia Z'ye göre daha az güç tüketimi demektir),çıkarılabilir bataryaya sahip olması,suya ve toza dayanıklı olması,Xperia Z ile aynı işlemciye sahip olması.
    Telefonun sevmediğim yanları:8 gb'lık bir hafızaya sahip olması ki bu günümüz oyun severlerin ihtiyacını gerçekten karşılamaz çünkü günümüz oyunların 1-2 gb'a kadar boyutsal olarak eriştiğini biliyoruz,telefon iyi hoş ta Sony hala şu güzelim dokunmatik geri gelme,home tuşları telefonun altındaki boş bölmeye koyamamış,telefon zaten 4.6'' ama o tuşlar ekranda en az 0,5'' bir kısmı işgal ediyor ki telefonun görünümü açısından da pek hoş gözüktüğü söylenemez.
  • telefon çıkmıcak ki
  • Bu telefonu Hollanda'da bir Sony bayisinden alsam, Türkiye'de ki garantiden faydalanabilirmiyim ?

Evet derseniz eğer ; Sadece Sony Eurasia garantili olursamı yararlanabilirim ? (oradada paralel ithalat varmıdır bilemiyorum ama, paralel ithalat olursa zaten Türkiye'de faydalanamam dolayısıyla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.Caliskan

Telefonun sevdiğim en iyi yanları:Xperia Z ile aynı bataryayı paylaşmış olması,720p 4.6'' büyüklüğünde hd görüntü vermesi(bu Xperia Z'ye göre daha az güç tüketimi demektir),çıkarılabilir bataryaya sahip olması,suya ve toza dayanıklı olması,Xperia Z ile aynı işlemciye sahip olması.
    Telefonun sevmediğim yanları:8 gb'lık bir hafızaya sahip olması ki bu günümüz oyun severlerin ihtiyacını gerçekten karşılamaz çünkü günümüz oyunların 1-2 gb'a kadar boyutsal olarak eriştiğini biliyoruz,telefon iyi hoş ta Sony hala şu güzelim dokunmatik geri gelme,home tuşları telefonun altındaki boş bölmeye koyamamış,telefon zaten 4.6'' ama o tuşlar ekranda en az 0,5'' bir kısmı işgal ediyor ki telefonun görünümü açısından da pek hoş gözüktüğü söylenemez.

sanal tuslar kaldiriliyor//

• xperia z nin facebook sayfasındaki xperia zr albümü buyrun bakmaya değer
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.180947178731710.1073741839.126572220835873&type=3

bu arada arka kapağın çıkartılabilir olması ve bataryanında çıkartılabilir olması çok güzel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 6 Haziran 2013; 11:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

xperia z nin facebook sayfasındaki xperia zr albümü buyrun bakmaya değer
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.180947178731710.1073741839.126572220835873&type=3

bu arada arka kapağın çıkartılabilir olması ve bataryanında çıkartılabilir olması çok güzel bence

Resimler süper. Makineye bir kez daha hasta oldum. Çok ideal bir telefon, umarım kavuşuruz.

• xperia zri azerbaycanda siparis etmek oluyor 1400 tl
  • Çıksa tam süper olacak. Benim hala ümidim var. Mailime yine olumsuz cevap verdi Sony Türkiye ama olsun.
  • Hortlatayım zr için dock hala sitede en başta gözüküyor
  • Konuyu hortlatıp durmayın yaw. Zaten gözüm kaldı şu telefonda, içim gidiyor acaba bir gelişmemi var diye :)
    Dayım Hollanda'dan ramazan izinine gelmeden şu telefon orada çıksada getirtsem diye dua ediyorum :)
  • valla özelliklere bakınca benimde içim gitti sp alacağız ama bu da çok fena eğer 1400 civarı fiyat olursa çok pişman oluruz 2 ay sonra çıkıp gelirse
  • Z tek geçerim.
  • Şu telefonu nasıl getirmez Sony tr.
    Saçma sapan işler yapıyorlar.
  • Türkiye ye gelmiyeceğini burdan öğrendim kötü olmuş.
    Xperia Z den daha iyi bi telefon bence
    Telefonu çok beğendim ve bulursam alırım.
    Çıkınca yurt dışından alsak güncelleme vs sıkıntı oluyor mu?
  • Arkadaşlar bataryanın çıkarılabilir yani arka kapağın çıkarılabilir olması konusunda emin misiniz bununla ilgili bir foto veya video var mı elinizde? Bunu kanıtlayıcı paylaşımlarda bulunursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.