Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.107
Cevap
71
Favori
221.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceden hangi sürümü kullanıyordun bilmiyorum ama belki de hatada olabilir ama olması gerekene dönmüş cihaz.
  • Hocam son sorum olucaktı.
    ısınması için ne yapabiliriz çok ısınıyor özellikle oyunlarda 1 dakika sonra soba gibi oluyor, biraz da uygulamalar kendini açınca ısınıyor.. greenify kullanıyorum o biraz ısınmasını engelliyor ama bir yere kadar ?
    telefonum root su halen yeni format attım hangi servisleri kapatıyım ve ne yükleyeyim telefonuma? böyle güzel bir telefon neden güncelleme gelmez halen anlamıyorum.?
  • tolga_1992 kullanıcısına yanıt
    İşlemcisi ısınmaya meyilli root da olsa birşey değişmiyor. Bu cihaza yapılacak tek şey tüm uygulamları devre dışı bırakmak o da 1 derece ya fark ettirir ya fark ettirmez başka hiçbirşey yapılamaz.
  • Arkadaşlar benim telefonda iki sorunum var
    Görüntü Geliştirme kendi kendine kapanıyor ve
    Ekran kilidi&Guvenlik başlığında da Parmak izi ile ilgili hiçbirseyi bulamıyorum
    Neden acaba bu sorunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    yazılım onarımı yapın
  • Telefon ile fotoğrafı çekiyorum ve çektiğim fotoğrafa baktığımda fotonun netleşmesi uzun sürüyor 5-10sn kadar. Neden böyle bunun bir çözümü var mı

• MistırVinçestır kullanıcısına yanıt
    Benim de canımı sıkan bir durum bu

• MistırVinçestır kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartına mı kaydedioyr telefon hafızasına mı ? Bende Samsung EVO Plus 64GB hafıza kartına kayıt ediyorum m-rom yüklü 2-3 saniye alt köşeye gitmesi sürüyor sadece açıldığından direk net.
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonu usb ile pcye bağladığımda içindeki pdf rar dosyaları gibi dosyalar dosya klasörü olarak gözüküyor ve bu en az 10 bilgisayarda böyle ve ayrıca otgden sağlam flaş belleklerimi bozuk gösteriyor halbuki pc ve öteki aygıtlarda sağlam göstermesine rağmen
    Sizce yazılım onarmayla düzelirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ScbuLive94

Arkadaşlar bir sorum olacaktı telefonu usb ile pcye bağladığımda içindeki pdf rar dosyaları gibi dosyalar dosya klasörü olarak gözüküyor ve bu en az 10 bilgisayarda böyle ve ayrıca otgden sağlam flaş belleklerimi bozuk gösteriyor halbuki pc ve öteki aygıtlarda sağlam göstermesine rağmen
    Sizce yazılım onarmayla düzelirmi
    farklı bilgisayarlarda denemişsin ama farklı kabloları da denedin mi hocam? Eğer o da çözüm olmaz ise yazılım onarımı şart o da olmaz ise ya usb girişi o da çözüm olmazsa anakart a kadar gider sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

farklı bilgisayarlarda denemişsin ama farklı kabloları da denedin mi hocam? Eğer o da çözüm olmaz ise yazılım onarımı şart o da olmaz ise ya usb girişi o da çözüm olmazsa anakart a kadar gider sorun.

Alıntıları Göster
    Yazılım sıfırlamaya bakacağım

• yedeklerini al dene hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScbuLive94

Yazılım sıfırlamaya bakacağım

Alıntıları Göster
    Format atınca düzeldi şimdi hazır sıfırlamışken bari yazılım onarmada atayım dedim
  • yani mantıklı hocam. Belliydi zaten yazılımlar şişirmiş telefonu.
  • 33 aydır Sony z5 premium kullanmaya çalışıyorum. Ilk güncellemelerde sorun yoktu ama sonraki süreçte ilk kulaklıktan ses gelmeme kulaklığı görmeme sorunu oldu. Yazılım ile bu sorunu çözsekte sürekli sıkıntılı süreç devam ediyor. Operatörüm türkcell olduğu halde, Son dönemde çok kullanmıyorum ama whatsapp da görüntülü aramada ve instagramda canlı yayın yaptığım zaman görüntü donuyor. Sizde de böyle bir durum söz konusu mu ayarlara baktım. 4.5 G bağlantı da whatsapp da iyileşme var. Facebook da canlı yayın ve görüntülü görüşme daha iyiydi. Bir türlü çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

• rks028 r kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi sorun operatör ve whatsapp kaynaklı hocam ben facebook üzerinden yapıyorum ve hiç bir sıkıntı yok. Ama ne zaman whatsapp üzerinden yapsam donuyor veya hiç açılmıyor.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Evet bende facebook üzerinden yaptığım ne canlı yayında nede uygulaması ile görüntülü aramada sorun yaşamadım.
    Aynı mekan da eşimin samsung note3 telefonunda şimdiye kadar hiçbir şekilde sorun yaşamadım.
    operatör aynı uygulamalar aynı...
  • rks028 r kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı whatsapp hocam bu fforumda başka telefonlarda da okudum. Whatsapp ın görüntülü konuşmasında mutlaka donmalar oluyo ama facebook un kendi uygulaması ve telefonun kendi arama biriminden takılan hiç görmedim.
  • Selamın aleyküm sony ciler z5 premiuma root atmak istiyorum nasıl atarım pc var zaten programla rootlanmaz bi yardım erderseniz çok sevinirim

• Baskanfenasi B kullanıcısına yanıt
    xda ya bakın.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.