Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.108
Cevap
71
Favori
229.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cagriyldrm35 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ek olarak öğrendiklerim; bekleme modunda şarjın gereğinden fazla tükenmesi. Fotoğraf çektikten sonra biraz geç kaydetmesi. Telefon ısınınca ekran parlaklığını otomatik olarak düşürmesi. Bunlar beni düşündürdü açıkçası. Kulaklık isterse çalışmasın. Kulaklık kullanmaktan hoşnut olmadığım için pek önemli değil. Apaçi de değilim bu arada! Eğer alırsam, siyah renk ilk tercihim olacaktır. Fotoğraf-video konusunu, telefonların artık aştığını düşündüğüm ve pro çekimler yapmayacağım için onu fazla kafaya takmıyorum. Gerekirse pro mod iyi işler çıkarıyormuş.




  • Çok mu düşürüyor parlaklığı?
  • Son gelen güncelleme ile kulaklık girişi çalışmamaya başladı, yazılım onarma yapayım dedim. Tekrar düzelmedi. Üstelik normalde 110 dk olan telefonun şarj süresi 160 dk oldu. Şarj süresi hakkındaki test eden arkadaşlar yazabilirler mi şarj sürelerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu alan herkeste kulaklık girişi sorunu baş gösteriyorsa en iyisi başka bir telefona yönelmek lazım. Uzun süredir almak için araştıyorum ama kimin yorumuna baksam başlıca yorumu benimkinin de kulaklık girişi bozuldu.. Bizde alsak bizimki de bozulacak herhalde, anlaşılan, sanırsam..
  • Z5p nin bir gerizekalılığı hiçbir uygulamada 1080p üstünü açmıyor (albüm video kamera hariç) ekran bildiğiniz full hd ye dönüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nupel2323 N kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazmıştım buraya kulaklık girişi çalışmayan arkadaşlar ayarlar > uygulamalar > Smart connect e girin. Önce depolama kısmından verileri temizleyin sonra da uygulamayı devre dışı bırakın. Bazen işe yarıyor bunu bir deneyin. Malesef tamamen yazılımsal bir sorun. Z5lerde de hoparlörlerin dengesiz ses verme sorunu var o da yazılım kurduktan 1 gün sonra kendiliğinden geçiyor. Sony ilginç yazılımsal hatalar yapıyor son serilerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 26 Temmuz 2016; 3:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Çok rahatsız edici düzeyde kisiyor parlaklığı. Gündüz disardayken göremiyorum neredeyse ekranı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki bir diğerlerine nazaran uygun fiyatlı bir amiral alalım dedik! Hevesim gursağımda kaldı! Umarım sorun giderilir rahatça kullanırsınız. Geçmişin LG modellerinde aynı problem vardı!
  • Z5 premium black kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım . Acaba cihazı 6.0 güncellemeliyim 6.0 dan sonra gelen sorunlar varmı ?
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    selam,
    tüm işlemleri yaptım fakat düzelmedi. sanırsam donanımsal. servise versem 2 ay gelmeyecek. 6 ayda nasıl bozuluyor anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • longrifle kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bi sorun olduğu yazıyor çogu yabancı forumlarda . Ama olmuyosa gönderin tabi garantiye. Son olarak güç ve ses arttırma butonuna basılı tutup 3 kere titremesini bekleyin bunu da deneyin
  • Kulaklık sorununu ilk yaşayanlardanım bende. Uzun süredir aşağıda anlatılmış olan yöntem sayesinde kullanıyorum. Ancak kesin çözüm için servise vermek şart. 10 kere daha aynı sorun çıksa yine de alacağım telefon Z5 Premium olur.

    Çözüm;
    1. Ayarlar > Uygulamalar > Smart Connect verilerini temizleyin.
    2. Playstore'dan SoundAbout programini indirin. (ücretsiz)
    3. SoundAbout'u açin, Media Audio kismina gidin ve buradan kulaklik çesidinizi seçin. (islemi yapan kablolu ve mikrofunlu kulaklik kullaniyormus [Wired Headset (with Mic)] olarak seçmis)
    4. Kulakliginizi taktiginizda telefon kulakligi taniyacaktir.
    5. Hoparlörden dinlemek istediğinde 3. seçenekti yere gelip Speaker'i seçmeniz yeterli olacaktır.
  • Arkadaşlar bayramın 2. günü telefonu havuza soktum bir kaç foto çektim çıkardım yarım saat sonra nalları dikti, en az 600-700 masraf bekledim. bayram tatili vb. olunca telefon bende ölü şekilde dört gün felan kaldı, o haftanın ilk iş günü pazartesi gönderdim garantiye, gönderirkende "bir anda kapandı" yazdım :D pazartesi gitti cuma kayıt aldılar diğer pazartesi telefon değişime uğradı ve bugün sıfır telefon geldi, arıza raporu olarak açılmıyor yazmışlar. Aklınızda olsun su alırsa bir kaç gün bekletin telefonu, tahminen anakart yandı sudan ötürü ve telefon değişmek zorunda kaldı..
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Ben de siyah düşünüyordum. Hayırlı olsun. Cihaz hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.
  • umitolmez U kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar anlamıştır da inisiyatif kullanmışlardır. Su geçiren telefon kabak gibi belli oluyor. Bir sürü test aletleri var servislerin. Hayırlı olsun.
  • Z5 Premium Krom ile araniza katildim.

    sırf kılıf olmadigindan 10 gun telefonu kutusundan cikarmadim ama artik dayanamadim.

    bugun gidip saglam bir kilif alacagim, o arka krom tarafina imkani yok kiyamam, kilif sart.
  • Ahmeyalhan A kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla ne kadar alakalı olur bilmem ama geçen ay HTC 10 almıştım; Ekranına yakından dikkatli bakınca pikselleri 2K ekran olmasına rağmen azda olsa belli oluyor. S7 Edge'te aynı şekilde. Pikseller belli olmuyor diyenlere ciddi söylüyorum; yanlış anlamasınlar bir göz doktoruna görünmelerinde yarar var. Daha önce HTC One Max FHD ekranlı 5.9" ekrana sahip modelle neredeyse piksel sıkılıkları deneyim olarak aynı. Düşünün biri 365 ppi diğeri 500 küsür ppi. Bu işte bir bit yeniği var. Piksel dizilim şekillerinden şüpheleniyorum.
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Nereden ve kaça aldınız sakıncası yoksa? Deneyimlemelerinizi de bekliyoruz.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Reşekkür ederim hocam . Ben aslında krom istiyordum ama stoklarda kalmadı kalan yerlerde fahiş fiyat çektiği için siyah aldım cihazı 6.0 geçirmedim arkadaşlardan yorum bekliyorum eğer 6.0 sorun yoksa geçeceğim bildiğim kadarıyla stamina daha yeni eklendi 6.0'a ama verimli değilmiş . Cihazı genel anlamda baya iyi benim önceki telefonun Xperia Sp idi . Şarj konusunda onu aratacak gibi gözüküyor . Gerçi daha 1 gün kullandım ama bende böyle bir intiba oluşturdu .1 günü gözü kapalı çıkarır ama 2. günün ortalarında isyan bayrağını çeker . Cihazın asıl can alıcı noktası olan ısınmaya gelince abartılıyor . O ısınıyor diyen arkadaşlar Snapdragon S4 8960t işlemcili telefon kullansınlar o zaman görürüm onları . Performans ve ekran açısından baya iyi bir telefon dün zorlamak açısından injustice yükledim telefona 45 dk falan oynadım ısınmada 45 dereceyi geçmedi telefon arada arama falan geldi sorunsuz geçişler yapabildim bu stabiliteyi eğer korumaya devam ederse baya bi götürür telefon . Bir eksiği de geliştiricisi pek yok o yüzden telefon ne zaman kırılıp da root atabilir hale gelirsek o zaman daha verimli kullanacağız gibi . Benim cihaz Revizyon 3 ama bir hata fark ettim kulaklık giriini pek sağlam yapamamışlar oynama yapıyor milimlik bir hareket ama ilerde bu sıkıntı yaratabilir . Teknosa da test cihazını incelediğimde de o hatayı gördüm . Biraz uzun yazdım ama başka sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim . Siyah renk ile şunu söyleyebilirim bence pişman olmazsın . Hem parmak izi oluşmuyor hemde daha iyi bir bütünlük sağlıyor . Krom renk te arka taraf ayna ama yanlar falan mat bir bütünlük yok siyah renginde genel kusuru olan tozları göstermesi var ona da katlanacağız artık .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: silversmith

    Hayırlı olsun hocam. Nereden ve kaça aldınız sakıncası yoksa? Deneyimlemelerinizi de bekliyoruz.

    tesekkur ederim hocam

    ingiltereden aldim 10 gun once. acikcasi kromu orda bile bulmak zor oldu, 4-5 magaza gezdim.

    yaklasik 2100tlye geldi

    krom gercekten ozel bir telefon olmus, dedigim gibi kutudan cikartmaya kiyamadim. birazdanda saglam bir kılıf almaya gidiyorum ama seffa olmak zorundaki o krom kaybolmasin.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.