Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 inceleme videosu 'Tüm detaylarıyla mercek altında' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI Birde yerde Fhd ekran dendi birde sanırım boyutunun 5.2 ınch söylendi bunlara dikkat edelim olmadı. Cihaz 5.5 ınch boyutunda 4k ekran var belki bende yanlış anlamış olabilirim. Cihazın haladaha aynı tasarımla gelmesi çok saçma açıkcası ön tarafındaki çerceve oranını biraz daha iyi yapmasını beklerdim ben.
    Merhaba, Bahsettiğiniz Xperia Z5 Premium modeli, yani ayrı bir cihaz. Onun incelemesi de burada.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-Z5-Premium-detayli-inceleme-Dunyada-ilk-defa-Donanim-Haberde.htm Teşekkürler.


    merhaba,

    düşük ışıkda kameranın performansı nasıl erdi bey?bir galaxy s6,note 5 yada LgG4 kadar kaliteli mi?





  • @fx57 erdi bey z3 ve z+ kullanmış birisi olarak z5in hoparlör performansını merak ediyorum diğerleri bana biraz vasat gelmişti bunda acaba geliştirme varmı cevaplayabilirseniz sevinirim!!

  • adamlar z3 plus ı resmen z5 yapmışlar her şey aynı bir parmak okuyucu gelmiş okadar türkiyede 2000 tlden fazla satılırsa yine satılmaz rakiplerinden sonra çıkıyor yine özellikleri yine düşük

    sen çıkartsana telefonu snapdragon 820 ile 2k ekran la olmadı 810 la 2 k yap 810 la 4 k ekran yapıyorsun ya ah be sony

    yine alan günceleme açısından içi rahat olur çatır çatır geliyor günceleme o işi iyi yapıyorlar

  • Z5 vs G4
  • Cihazı prototip diyor eleman hala kamera karşılaştırmasını soruyor. Boş geçilmesin diye yayınlanmış işte. İfa daki videonun hemen hemen aynısı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: admix

    adamlar z3 plus ı resmen z5 yapmışlar her şey aynı bir parmak okuyucu gelmiş okadar türkiyede 2000 tlden fazla satılırsa yine satılmaz rakiplerinden sonra çıkıyor yine özellikleri yine düşük sen çıkartsana telefonu snapdragon 820 ile 2k ekran la olmadı 810 la 2 k yap 810 la 4 k ekran yapıyorsun ya ah be sony yine alan günceleme açısından içi rahat olur çatır çatır geliyor günceleme o işi iyi yapıyorlar


    Snapdragon 820 daha çıkmadı ki, nasıl koysun adamlar? 2016'nın ilk çeyreğinden itibaren çıkan telefonlarda yer alabileceğini söylüyorlar, daha en az 5 ay var.

  • Ön çerçevedeki kamera ve sensör z5cdeki gibi olmalı en qzından ve öndeki sony yazısı kalkmalı arkadaki nfc logosu kalkmalı yani hava atılcak birşey değil, kulaklık girişi. Alta alınmalı son olarak keşke z5c de metal çerçeveli olsaydı be plastik uzun vadede kalite anlayışını azaltıyor

  • Elinize sağlık, çok güzel video.

  • ARKADAŞLAR SAMSUNG GALAXY S6 EDGE Mİ YOKSA BU MU .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ARKADAŞLAR SAMSUNG GALAXY S6 EDGE Mİ YOKSA BU MU .


    kendi secimin ama ben s6 edge diyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    quote:

    Orijinalden alıntı: qrolicaxperia z4 ne ara çıktı ya :S
    z3+ z4 ün yerine çıkmadı mı ?sony erken çıkardı z5 820 çıkmasını beklemeliydi.


    Z3+ ve Z4 aynı telefon. Z4 olarak tanıtıldı ancak bazı pazarlarda Z3+ olarak isimlendirildi. Sony yıllardır erken çıkartıyor zaten.

  • Bir gereksiz model daha..Sony ,sonunu kendi hazırlıyor.Şunun z3'ten aman aman bir farkı yok.Her modelde aynı kalın çerçeveyi yapmaktan usanmadılar da.O çerçeveler incelmedikçe asla sony almam.Bu arada bu modelden önce z3+ vardı tabi.Değişen pek bir şey yok...

  • Sony ürünlerini seviyorum ama z3+ üzerine bunu yapma be güzel kardeşim bekle s820 yi tanıt şubat ayımdaki fuarda bir iki hafta içinde tüm dünyada yaygın satışa uygun fiyattan sok olsun bitsin. Parmak izi tarayıcının yan tarafa alınması ve içerideki soğutma düzeneği ise tam anlamıyla birer mühendislik harikaları benim gözümde. Bi de bu kadar model yapıyon bir de Galaxy Note serisine rakip olabilecek versiyonu çıkar :) alalım kullanalım :D Kurtar bizi Samsung dan
  • Kusura bakmayında dayanamadım yarıda bıraktım videoyu.
    Nasıl video çekiyorsunuz anlaşılır gibi değil.
    Soldan sağa telefona doğru görüntüyü alıyorsunuz telefona gelinceye kadar 5 sn geçiyor.
    Sonra telefona fokus yapıyor 2 sn de ordan gidiyor.
    Telefonu elinde tutuyorsun arkada koskoca 1 yüz.
    Konuşurken de arkadan biri kovalıyor sanırım.
    Neyse kolay gele.

  • en büyük kamera sensörü demek yanlış olur mesela lumia 920 de 1/3.2 inç lumia 640 da 1/3 inç lumia 930 ve 1520 de ise 1/2.5 inç sensör var, sensörün büyük olması gece çekimlerinde belki faydalı olabilir ancak mesela lumia 1020 de 1/1.5 inç var ancak bunlar arasında gece çekimlerinde en iyisi bence buna rahmen budur

  • Firmanın elinde hazır üretilmiş az sayıda yeni ürünler olmalı ki her fırsatta tanıtım yapıyor! ama geç piyasaya giriyor, aldığınızın 4. ayında ise yeni ürün/ürünler tanıtılmış oluyor! Z5 premium favorilerim arasında fakat kasım ayında satışa çıktığından 4 ay sonra ya da daha erken sürede yeni ürünlerini tanıtacak.

    Fiyatlar yükseldikçe de iPhone al sıkılınca veya başka bir sebeple sat bari az zarar eder ya da hiç etmezsin! Diye düşünmüyor değil insan. Uygulanan fiyat politikaları gittikçe tutarsızlaşıyor! Ör: 3-4 ay önce 2200TL.den çıkan bir ürün 500TL. gibi ciddi bir indirime girebiliyor. Çünkü Android tarafında sınır neredeyse kalmadı! Rekabet gittikçe kızışıyor!

    Bütçesini telefona fazla ayırmak istemeyenler için ise önceki modelin fiyat düşüşünü bekleyip yeni ürünü almamak gibi bir durum ortaya çıkıyor sanki.




  • Elinize sağlık, yine ilk sizsiniz.

  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    2. ısı borusu
    parmak izi okuyucu
    30ma daha düşük batarya:D
    daha sade arayüz
    farklı renkler
    yeni sensör kamera

    daha derin donaımsal değişiklik var mı bilmiyorum z5c z3+dan düşük olursa onu alırım
  • Bugun z5 almaya niyetlenseniz almak ancak z7 ye nasip olur

  • @fx57
    Videoda parmaz izini denemişsiniz ama sormakta fayda var. Sizce parmak izi iyi çalısıyor mu ? Yoksa Note 4 teki gibi iyileştirmeye gerek duyuyor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catharacta Skua -- 8 Eylül 2015; 1:05:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.