Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.163
Cevap
63
Favori
255.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ikimühendisbirinsan İ kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği gibi kvk gibi bi servis. Daha önceden burada birisi yazmıştı kvk garanti dışı dedi teleservice'e yolladım tamir edildi demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    hocam sayfana bilen satan varmı sıfırını çok acill lazım hiçbir yerde bulamadım tek büyük sayfasıda bu galiba
  • cihan2330 C kullanıcısına yanıt
    Sıfır bulmanız çok zor hocam. 2017'de bile yoktu sıfırı. Anca bulabilirseniz temiz ikinci el alabilirsiniz. Eğer ikinci el düşünürseniz satabilirim size kendi telefonumu. Zerre çizik yok ön arka kırılmaz cam var telefonda. Üstüne bi de kılıf vardı silikon sadece parmak izi okuyucu olduğu yerin rengi gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★

    ★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★



    Çok sağlam ekran süresi alıyorum bu aralar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Hocam selam

    Kaç dakika 4k video çekebiliyorsunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyz10c

    Hocam selam

    Kaç dakika 4k video çekebiliyorsunuz ?
    Merhaba hocam. En son denediğimde 40 45 dk filan almıştım sanırım.
  • Ekranın sol üst köşesinde bende de sararma oluştu.

    Yaklaşık yarım saatlik bir hd video çekimi sonrasında telefonun çok ısındığını gördüm. O sırada dikkatli bakınca lekeyi farkettim.
    Ya o anda ısınmaya bağlı olarak oldu ya da daha önce oluştu ben farketmedim. Zamanla bir miktar daha belirginleşti.
    Garanti yok.

    Android 5.1.1 de hâlâ, hiç güncelleme yapmadım. Yorumlar çok olumsuz.
  • TELEFONUMDA DURDUK YERE KULAKLIK ALGILAMAMA HATASI OLUŞTU NEDEN ACABA? SOUNDABOUT UYGULAMASIYLA SORUNU ÇÖZDÜM ANCAK SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORUM FALAN NAPMAM GEREK
  • Arkadaşlar merhaba, Hediye bir telefon geldiği için; siyah z5 compact telefonumu satıyorum.
    İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • 2 seneden fazladır telefonu kullanıyorum, gayet memnunum.
    Bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkarmamıştı ama bugün telefon cebimde yürürken, çıkarıp telefonu elime aldım, ekran bozulmuştu, böyle dikey birkaç çizgi vardı başka bir şey görünmüyordu, üstteki saatin filan yazdığı bar biraz görünüyordu ama o da çok bulanıktı. Powera uzunca basarak kapatıp açtım (çünkü powera bastıktan sonra telefonu kapat butonu da görünmüyordu), düzelmedi, aynı şekilde hiçbir görüntü yoktu. Sonra tekrar kapatıp cebime attım, eve gelince tekrar açınca düzeldi. Şu an normale döndü.
  • Telefonda kasma filan olmuyor ben de çok şükür, zaten çok az uygulama kullanıyorum, whatsapp filan gibi basic şeyler genelde. Bataryası filan da gayet iyi gidiyor.
    İnşallah bi sıkıntı çıkarmaz, 2sene oldu ama daha uzun yıllar kullanma niyetim var, çünkü piyasada artık bu tarz bi telefon yok. Hali hazırda, bu performans ve sağlamlıkta olan hem de bu boyutlarda olan bi telefon yok piyasada. Artık insanlar büyük ekranlara yöneldiği için bu tarz bir şeyin pek de üretileceğini sanmıyorum artık.
    Telefonumu seviyorum
  • Bugün telefonu yere düşürdüm. Arka cami catladi. Bunun değişimi nasıl oluyor bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tertemiz telefonumu satıyorum ilgilenenler pm lütfen izmir deyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili faturalı kutulu aksesuarları tam durumda olan ve cihazda hiç bir şekilde problemi olmayan sıfır ayarında telefonunu satan varsa lütfen pm atsın. Yedek telefon olarak tutma amacı ile almayı planlıyorum.
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Hocam garantisi nisanda bitti. Kutusu aksesuarı tam telefonda ön arka kırılmaz cam var zerre sağında solunda çizik yok hep kılıfla kullanılmış telefonum var. Garanti süresi dolarken yani nisanda bataryası kötü değiştirin diyerek garantiye yolladım yani batarya şuan çok iyi. Sadece tuş açıp kapatma düğmesi açıkta kaldığı için boyasnın yarısından fazlası gitti. Normalde satma düşüncem yoktu ancak mesajınızı görüp ve kredi kartına biraz borcum var ayrıca almam gereken bi kaç şey var diye satabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgemre -- 8 Haziran 2018; 18:45:55 >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Hocam garantisi devam eden bir cihaz almak istiyorum en azından 6 ay garantisi devam etsin istiyorum. Tamir görmüş cihazı da almak istemem o yüzden teklifiniz için teşekkürler ama sıcak bakamadım.
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ancak bu telefonun garantili olanını bulmanız bence biraz zor. 2015 çıkışlı bi telefon ve nedense Sony Türkiye'ye az sayıda cihaz gönderiyor ve kısa zamanda bitiyor. Bu arada benim telefon tamir görmedi bilerek batarya kötü değişin dedim
  • Sony Xperia Z5 Compact HB'de 1.499TL. Z5 Dual 1.219TL. hala alınır mı, fiyat nasıl sizce? Son olarak, hoparlör sesi Z5 ile aynı mı ya da, daha gür ve yüksek mi? Nuga 7'de eski sürümlere göre pil verimi daha iyi mi, yoksa verimi düşürdü mü? Not: Gidişat gelecekte 4,6 inç telefonlar artık hayal olacak galiba adamlar tren gibi, 5'di 6'ydı derken neredeyse 7inç yapacaklar çüş diyen de, yok!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 18 Haziran 2018; 5:25:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtar72

    Sony Xperia Z5 Compact HB'de 1.499TL. Z5 Dual 1.219TL. hala alınır mı, fiyat nasıl sizce? Son olarak, hoparlör sesi Z5 ile aynı mı ya da, daha gür ve yüksek mi? Nuga 7'de eski sürümlere göre pil verimi daha iyi mi, yoksa verimi düşürdü mü? Not: Gidişat gelecekte 4,6 inç telefonlar artık hayal olacak galiba adamlar tren gibi, 5'di 6'ydı derken neredeyse 7inç yapacaklar çüş diyen de, yok!
    Hocam z5 compact benim fikrimce artık o kadar etmez. Z5 ile hoparlör sesi aynı diye biliyorum. 4.6 inç olarak bence efsane olan xz1 compact çıktı maalesef Türkiye'ye yollamadılar. Xz2 compact çıktı belki yollarlar. Bütçenizin ne olduğunu bilmiyorum ama xz2 compact alınabilir. Yada yurtdışından bi yolunu bulup xz1 compact getirebilirseniz daha mantıklı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    XZ2C Avrupa'da bile, 575 Avroya satılıyor bizde daha adı anılmıyor ve 3.5 jakta yok. Z5 Dual TR garantili 1.190TL. Yani 216 Avroya satılıyor. Ama, Compact 1,5-2cm. daha ufak. Nedense insanlar ilgi gösteriyor diye, Compact gereksiz pahalı satılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 18 Haziran 2018; 17:53:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.