Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ve SmartWatch 3 ilk izlenimler video ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Z1 den beri flood yapıyor.

  • pil niye küçülüyor ki çok mu büyüktü

  • sony tamam güvenilir marka ama bu yönetimle,bu düşünceyle devam ettiği sürece pek şansları yok akıllı telefon pazarında. çok aceleciler htc de bunu yapıyodu ama anladı hata yaptığını sonra yılda 1 amiral gemi çıkartmaya karar verdi. bence sonyninde aklı başına gelecektir. ha z3 ün bi farkı var mı zerre yok. hatta bana göre z2 hala daha şık duruyo. nolcak bizim işimize gelcek fiyatı düşerse balıklama atlıycaz =)

  • onu bunu bırak da sen neden arkada çalışan programlara CLEAR yapmadım onu öyle :D elimde olsa ben tıklayacaktım.Dedim bu sefer yapıcak yine ayarlara girdin :D

    Ayrıca yine söylüyorum alt ve üsteki boşluklarla yeni bir telefon çıkar ortaya

  • alttaki boşluk çok fazla olmamış.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece boş bir ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Video Tapes

    quote:

    Orijinalden alıntı: besir99

    Aynı maliyete biraz daha iyi özellikli cihaz üretmek varken neden eskisini fazladan üretip satmaya çalışsınlar ki? Ne güzel en azından yeniliyorlar bir şeyleri. Sonuçta eski modellerde ucuzladığı için düşük gelirliler alabiliyor.

    Hiç üretmeseler daha iyi diyenlere gelsin.

    2.elide düşünmek lazım z3 çıktımı adam 500 zararda direk

    Haklısın, ama 2. el her zaman kaybeder. Benim hala kullandığım ve taksitli telefon alma döneminde 1650tl ye aldığım note2 şu an 700tl ediyor 2. elde ve 2. yılını doldurmadı bile.

    Z2 ile devam edip z3 çıkarmasalar z2nin fiyatı tabi ki yine düşer ama z3 çıktığındaki kadar fazla düşmez, burası ayrı konu. Cep telefonu bir lüks olduğu için 2. elde değer kaybetti demek doğru olmaz bence. Değer kaybetmesin deniliyorsa iphone alınmalı ki o bile değer kaybediyor.

    Sonuçta her zaman yeni bir şeyler çıkacak ve eskiler değer kaybedecek. Aynı maliyete(hatta z3'ün maliyeti z2'den daha düşük olabilir) biraz daha iyi, güncel bir telefon üretip satmak daha mantıklı. Burada Sony haklı değil tabi, keşke biraz daha iyileştirme yapsaydı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan033

    quote:

    Orijinalden alıntı: ø

    Geliş fiyatı ve tarihi hakkında tahmini olan var mı. ?

    Bu cihaz şu an ki Z2'nin fiyatıyla gelirse (max 2250 tl) alırım ama fiyat olarak beklediğim fiyatlarda gelmesse Z2 ucuzlatır onu alırım yada Z3 compact.

    Geliş tarihi ve giriş fiyatı hakkında tahmini olupta paylaşan olursa sevinirim.

    almanya da 699 euro dan 29 eylül den itibaren dagitimla piyasaya girdi ;)

    Bize ne zaman gelir bu konuda tahmininiz varmı acaba. Beklenecek bir süre ise bekleyeceğim ama öyle değilse Z2 alırım direk.
  • Telefon köşelerinin ovalleştirilmesi kullanışlı olmuş ancak aynı zamanda çerçevelerinde ovalleşmesi telefonu ucuz göstermiş.

  • işin b.ku çıkardılar iice z2 den tek fark yuvarlatılmış kasa - olarak pil küçültmüşler birde. neyse çıksında z2 ucuzlar bizde z2 alırız.

  • şu yorumları yazarken bi kafanızı kullanın sony dediğiniz firma babanızın malı mı ? zarar etse size ne kar etse ne yani ? size mi kalmış siz kendi bütçenizi düşünün.Bence 6 ayda amiral gemisi çıkarsınlar bu benim işime gelir üst seviye bir telefonun fiyatı çabuk düşüyor ve bizde yüksek donanımlı telefonu düşük fiyata alıyoruz.sony belki hata yapıyor banane ? zaten ülkemizde fiyatlar malum yeni telefon 2200 den çıkıyor.
    z3 e gelecek olursak telefon tasarım anlamında değişmiş bence.z2 ile arasında ağım şağım bir fark yok.şimdi z3 çıkcak 2200 lira z2 1500 lira olcak.700 lira lık bir fark mı bu sizce ? değil tabiki.asıl bomba telefon z3c olmuş bence. 2600 720p ekran 4k video
    snpd.ac yani yok yok.bir an önce çıksın z3 de z2 alalım :D iyi forumlar bu da benim görüşüm :)

  • Z2'si olanlar rahat bir nefes almıştır. Kesinlikle heyecan yaratmayan bir ürün olmuş.

  • Z3 çıktı çok heyecanlandım Z2'nin fiyatı düşünce çok iyi olacak :D

  • Dünyanın en kolay para kazanan mühendisleri sony de olsa gerek
    Güvenilir iyi firma ama z2 al ovalleştir pilide küçült çerçeveyi 1 mm incelt 2200 den kakala



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 4 Eylül 2014; 1:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 5-10 gram daha hafifletelim diye çerçevenin 4 köşesini neden plastik malzemeden yaparsın Sony . Elimde tutup incelemedim ama gördüğüm kadarı ile çerçeve kalitesi düşmüş gibi, Z3 ara model olmuş ve Z4 ile güzel bir donanım + tasarıma imza atacağına eminim.
  • z2 de hoparlörlerin gizli olması ve telefonun keskin hatlara sahip olması beni çok etkilemişti z3 de hopalöerler ön yüzde görünüyor hatlar yuvarlatılmış kapaklar daha sağlam olmuş vs vs ben z3 compact alıcam ama büyük telefon isteseydim kesinlile tercihim z2 olurdu

  • Telefonun tasarımı (oval hatlar, hoporlor konumlandırması) Z2'den daha kötü.

    Bataryası Z2'den daha düşük.

    SONY neyin kafasını yaşıyor anlamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

    Telefonu 5-10 gram daha hafifletelim diye çerçevenin 4 köşesini neden plastik malzemeden yaparsın Sony . Elimde tutup incelemedim ama gördüğüm kadarı ile çerçeve kalitesi düşmüş gibi, Z3 ara model olmuş ve Z4 ile güzel bir donanım + tasarıma imza atacağına eminim.

    Dört köşesi derken kastınız sanırım en uç ve sivri kısımlar, bununla ilgili bir kaynağınız var mı hocam acaba?

    Eğer dediğiniz gibi ise, o bölgenin kıvrımlaşması adına muhakkak bir nedeni vardır.

    Burada böyle yazıyor;

    "Etkileyici incelikte gövde ve alüminyum çerçeve ile birleştiğinde, Xperia Z3 sağlamlık ve güzelliği bir arada sunan bir Android akıllı telefon haline gelir."

    + Eğer yanılmıyorsam Z3'de, Z serisinde bulunan contayı göremiyorum. Çerçeve kalitesinde gerileme değil daha da gelişme var bana kalırsa.






  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.