Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Müzik Uygulaması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Xperia Z3 kullanıyorum ve bir sorunum var. Müzik uygulamasını açıyorum ve bir müziği açtığım zaman telefon donuyor ve kendiliğinden reset atıyor.Bazen 15 20 saniye normal müzik çalıyor sonra hoparlorden tiz bir şekilde biip sesi gelip telefon reset atıyor.Kulaklık taktığım zaman böyle bir sorunum olmuyor fakat hoparlörden müzik açtığım zaman bu sorun ortaya çıkıyor. Müzik uygulamasını sıfırladım güncelleştirmeleri kaldırıp yeniden yükledim sorun hala devam ediyor. Sorunun nasıl çözüleceğini ne yapmam gerektiğini neden kaynaklandığını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable687 -- 31 Mart 2016; 14:49:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günceldir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı müzik uygulaması indirdim onda çalışıyor sıkıntısız ama neden kendi uygulamasında reset atıyor onu anlamadım. Telefonu fabrika verilerine sıfırladım herşeyi silerek yine devam etti. Blackplayer diye bi uygulama indirdim onda da ekolayzer ayarında blackplayer ekolayzeri ve standart ekolayzer diye bi seçenek var standart ekolayzer seçeneğine tıklar tıklamaz eğer müzik açıksa yine reset atıyor telefon.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.