Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (1224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.935
Cevap
151
Favori
812.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kilit ekranında hızlı arama kısayolu vardı sol altta, şimdi google talk olmuş. Onu nasıl değiştiriyorduk?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya

    istediğin ile değiştiremezsin ama mikrofonun yerine telefon koymak mümkün.
    şöyle ki; ayarlara girip uygulamalar sekmesine giriyorsun. daha sonra yukaridaki çark işaretine tıklayıp varsayılan uygulamalar sekmesinden yardım ve ses girişi varsayılan uygulamasını yk olarak seçiyorsun.

    Daha önce yazmışım. Buyrun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 16 Ekim 2017; 20:10:40 >
  • Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :) Yazdığınızı hatırlıyordum ama arayıp bulamamıştım.
  • Son mesajlara bakıyorum, herkeste ekranın üstündeki alanda dokunmatik sorunu var. Uzaktan kontrol mü ediyorlar napıyorlar bu aleti yahu:)

    Aynı sorun bende de çıktı. Bir gün sola yakın alan çalışmıyor, ertesi gün düzeliyor. Bu sefer sağa yakın bölüm çalışmamaya başlıyor. Bazen komple gidiyor üst kısım. Bir döngü halinde devam ediyor bu. Benim teorim bataryanın şişmeye başlayıp ekranı kastırması fakat ekran da bozuk olabilir tabi.

    Eylül'de 2 yıl bitti. Zaten garantiye/yetkili servise göndersem belki 1 hafta kitleyecekler telefonu. 2 yıllık birikim var içinde, bana lazım cihaz. Bunun ekranını ve bataryasını aynı gün değiştirtip teslim alabileceğim bir yer var mı arkadaşlar? Hız çok önemli. Konum İstanbul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 22 Ekim 2017; 19:22:22 >
  • Ekranın üst kısmında dokunmatik sorunu yaşayan arkadaşlar bu olay genellikle ekranın kasadan ayrılmaya başlamasıyla oluşuyor. Eğer konuşma sırasında telefonu kulağınızdan kaldırdığınızda ekran siyah kalıyor, açılmıyorsa %100 ekranınız kasadan ayrılmış demektir. Ne yazık ki bu sorun Z3 Compact'ın kronik problemi ve Sony bunu bir türlü kabul etmedi. Eşimin telefonunun ekranı 4. kez kalktı, yapıştırmaktan usandım
  • Arkadaşlar "sistem arayüzü durdu" hatası aldım ve şimdi telefon ekranı açılıp kapanıyor durmadan. yeniden başlat ya da kapat yapabiliyorum ama açılınca yine durum aynı. çözüm önerisi olan var mı?
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    ayarlara girebilirseniz uygulamalardaki üç noktadan "sistem işlemlerini göster" e tıklayıp sist arayüzünü bulun. önbelleği sıfırlayın.
  • Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Giremedim maalesef, Xperia companiondan yazılımı onar diyip hallettim pcden. Tabi her şey silindi ama yedeklemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar p10 alarak bir efsaneyi kapattım. Her şey çok güzeldi... Gerizekalı sony compact çıkarmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam ben de bozulsa da yeni tel alsam diye bekliyorum. arkadaşta p9 vardı ekran ve kamerası çok hoşuma gitti.
  • Valla bu benim 5. Z3 compact telefonum. Şu an Wireless bluetooth gps çalışmıyor ekran ayrıldı yapıştırdım bir kısmı zaten çalışmıyor. Başka seçenek bulamadım şu an en iyi seçenek p10. Sony yine güzel bi compact çıkarırsa alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Wireless ve bluetooth bende de çalışmıyordu. Şarj soketini biraz kurcaladım düzeldi. Gerçi şuanda açılmıyor o da ayrı bir mevzu.
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Sony'ye tövbe artık benden :) Kvk, Teleservice sorunlarımı çözdü hep ama Sony TR hiç güven vermiyor, malının arkasında durma açısından. Artık servise telefon vermek istemiyorum, yedekle,tekrar yükle vs. Iphone SE'nin yenisi çıkarsa onu düşünüyorum. Iphone karşıtıydım ama beni bile yoldan çıkardı artık Sony. Z3c efsane kasa bi telefon bana göre de ama kronik sorunları ve kamera kalitesi yüzünden harcadı Sony bu potansiyeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir daha almam Sony. Kronik sıkıntılari ve servisin malina sahip çıkmaması tekrar bana geri yollamasi, baska yetkili servislere yollamam 2 3 ay ulasamamam vs tövbeeee.



    son olarakta faturayi kaybettim wifi cekimi aşırı düştü servise yolladim fatura yok ama Sony Care den gözüküyor garantisi sonuçta fakat yapmadılar.



    Iphone Se telefonum vardi sattim 6S aldım onun yerine. Yeni 3D Touch Destekli Se cikarsa o zaman tekrar SE alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    Formattan sonra sıkıntı yoktu ama banka app'ine girdim yine sistem arayüzü durdu diyip ekran gidiyor. Sistem arayüzünü sıfırladım şimdi bi daha uygulamalardan. Başka yapabileceğim bi şey var mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    maalesef bir bilgim yok.
  • Arkadaşlar merhaba, telefonun ekranı çatladı dokunmatiği çalışmıyor. ankara teleservice 473 lira fiyat biçti. sizce ne yaptırayım. 473 lira çok çok fazla. dışarı da yaptırmak istemiyorum, ekran tabi caizce çöp oluyor dışarı yaptırınca. Ama 2014 yılında çıkmış cihaza da ekran için o kadar para vermek isteniyorum. Daha önce ekranı çatlayıp başka yere yaptıran var mı??
  • Ankara'da dışarıya ekranı yaptırıp memnun olan var mı? ne kadara yapıyorlar?
    cihazdan çok memnundum en az 1-2 sene daha kullanmayı düşünüyordum. Ancak 470 lira çok çok çok fazla bir meblağ
    Ya dışarı yaptırıp idare edene kadar kullanırım, ya da direk yeni cihaz alırım. Xiaomi'nin falan uygun fiyatlı telefonları var. huawei'nin de telefonlarını seviyorum ama bilemedim şimdi. Telefona fazla para harcamayan biriyim. En iyisi dışarı ucuza yaptırıp bir süre daha kullanayım.
  • Arkadaslar hoparlorun ordakı bezlerıı sökmüstum garantısı hala var. Garantıde sorun oluyomu. Bırde asagıdakı arızaları yazacam



    Artık gunde 2 defa sarj edıyorum

    Hat cekımınde sorun oluyo ucak modunu acıp kapattıgımda duzelıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frozen88 F kullanıcısına yanıt
    Biraz şansına kalır hocam, ama sorun edeceklerini sanmam. Su aldı şikayetiyle göndersen kesin sıkıntı yaparlardı ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.