Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.677
Cevap
27
Favori
73.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba yaklaşık 2 hafta önce 7.0 güncellemesi ile telefonda sorunlar yaşamaya başladım.örnek olarak telefonun kilit ekranını açarken bazen sorun oluyor parmağını neredeyse en yukarıya kadar sürüklemem gerekiyor yoksa açmıyor bu sürükleme olayı diğer şeylerde de oluyor mesela bildirim çubuğundaki şeyleri kaldırmak için parmağımı neredeyse sonuna götürmek zorunda kalıyorum.ayrıca çok can sıkıcı sorunları var geçen arkadaşımla telefonda kafa topu yükleyip oynamaya başladık şarj %7 idi telefonu şarja taktım ki kapanmasın diye taktım oyun oynamaya devam ettim birkaç dakika sonra oyundan çıktığımda şarj %1 e düşmüştü.ara ara telefonda ağırlaşmalar oluyor ama çok değil bunun dışında ufak tefek şeylerde var mesela bildirim çubuğunda yapacağınız şeyleri biraz hızlı yaparsanız telefon sizin hızınıza yetişemiyor ve bildirim ekranındaki simgeler biraz geç açılıp kapanıyor özellikle mobil veride.şimdi telefonu bilgisayara bağladım yazılım onarımı yapayım belki düzelir diye bu seferde pc telefonu görmüyor.ne yapacağımı şaşırdım biraz 7 sürümüne geçmenin pişmanlığı var gibi ama flash tool kullanmadığım için kendimede güvenemeyip 6 ya geçmek istemedim sizde bu sorunlar var mı yoksa bende mi telefonu garantiye göndermeyi düşünüyorum garanti bitmeden.




  • arkadaşlar telefon görüşmesi esnasında başka birinin aramasını ögremiyorum en azından bip sesi çıkarıp no gözükmesini istiyorum .. telefonda bununla ilgili ayar varmıdır bilen varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 19 Mart 2017; 1:10:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ereli63

    arkadaşlar telefon görüşmesi esnasında başka birinin aramasını ögremiyorum en azından bip sesi çıkarıp no gözükmesini istiyorum .. telefonda bununla ilgili ayar varmıdır bilen varmı?

    ayarlar>çağrı>ek ayarlar> çağrı bekletmeyi aktif edin
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam çok büyük hayra geçtin üşendiğimden aylardır böyle kullanıyordum :)

    bu arada mi5 mi z3+ plus mu arkadaşlar ? yani sony z3+ yı satıp mi5 almak mantıklımı? her ikisini kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir?
  • rica ederim hocam güle güle kullanın.
  • Kronik sorunu var mi cihazin malum konu 130 sayfaya yaklaşmiş tek tek okumak sorun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    Tek sorunu, işlemcinin yük altında (oyunda vs. Normal kullanımda değil) fazla ısınması ve eli hafif yakması ama kullanıma etki etmiyor. Son yazılan sorunlar, IOS 7 ile ilgili.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Z3 deki bukulme sorunu yok dimi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver_Code kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunlar bende de var. Hatta internette açılan sayfadaki bir bölümü çok defa iki kez tıklamam gerekiyor. Dokunmatik hassasiyeti ile ilgili bir sorun var. Güncelleme ile düzeleceğini umuyorum!!! Servise boşuna vermiş olursunuz diye düşünüyorum. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    Z3'teki bükülme nasıl oldu bilmiyorum ama bunda herhangi bir yamulma fark etmedim bugüne kadar. Bilinçli şekşlde, güç kullanarak yamultmaya çalışmadım ama tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Mart 2017; 22:12:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    onarım yapmak düzeltirmi diyeceğim ama pc telefonu görmüyor ki :D bu 7.0 pek iyi olmamış biraz aceleyle yapılmış sanki 6 da böyle problemler yoktu.neyse artık bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğiz.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/AL3B4z.png



    Yedeklerken bu hataları alıyorum. Benzer hataları alan var mı? Sırf yedekleyemediğim için onarım yapamıyorum ben böyle işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7 öncesi sorunsuz çalışan wifi maalesef sürekli kopmaya ve ağı bulamamaya başladı. Evde bir nebze olsun idare ediyorum ama özellikle modeme uzak olduğum şirkette büyük sorun oluyor. Akşama kadar mobil ağ ile takılıyorum, bu tür bir sorun yaşayan varmı acaba.
  • güncellemeden sonra telefonun sesi çıkmıyor hiç yeniden başlayınca düzeliyor fakat 2 gün gidiyor sadece daha sonra yenidenbaşlatmam gerekiyor önerisi olan varmı
  • Xperia™ Z3+, Xperia™ Z5, Xperia™ Z5 Premium, Xperia™ Z5Dual ve Xperia™ Z5 Compact modelleri için 32.3.A.2.33 numaralı iyileştirme güncellemesi 🇹🇷 ülkemiz cihazlarına dağıtılmaya başlandı.
  • z3 bataryasını internet üzerinden orjinal olarak alabileceğim bir site bilen var mı acaba?
  • dendesox D kullanıcısına yanıt
    Orjinal olarak ancak çıkma bulabilirsiniz hocam. Onun dışında orjinal batarya satışı maalesef yoktur.
  • Peki orjinale denk olarak satan bir yerdemi yok?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dendesox -- 1 Nisan 2017; 16:49:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba yeni güncellemeyi pc den yüklemek istedim ama başlangıç hatası dedi olmadı var mı bir fikri olan yada yükleyn eğer olmazsa ota yoluyla yüklemeyi düşünyorum.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.