Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon ile birlikte gelen koruyucu filmde çizikler meydana gelmiş. Yenisini nereden alabilirim. Piyasada rahat bulunabiliyor mu koruyucu cam.
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Mat jelatin kullanıyorum ben. İnternet üzerinden sipariş vermiştim. Normal satıcılarda diğer çeşitleri bulmak mümkün ama mat yok. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocalar pil durumu %100 iken 15 saat gösteriyor ekran süresi 3saat civari hesaplanan güç tüketimi 927 mAh,telefonu xperia companion dan sıfırlayınca %79 22 sa 35 dk oluyor(ekran parlaklığı,görüntü geliştirme,vs dikkat edildi) yarım saatte boşta %1 düşüy sizce bu yüksek güç tüketimi neye bağlı olabilir 2'dir böyle yapıyor artık çıldırmaya başladım bugün bir daha sıfırladım eski değerlere geri döndü ,bakalım aynı sorun olursa servis yolu gözükecek gibi. dediğim gibi ne sebep olabilir bu kadar yüksek güç tüketimine???
  • hawk97 H kullanıcısına yanıt
    Kardeş oradaki saat göstergesini baz alma. Süre konusunda yanıltıcı olabilir.

• Arkadaşlar şuradaki hava durumu widget'inin adı nedir? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Kardeş oradaki saat göstergesini baz alma. Süre konusunda yanıltıcı olabilir.

yoo hiçte yanıltıcı değil ordaki gösterge ne diyorsa doğru çıkıyor :D çok şarj çok hızlı bitiyor şu ekranın hala neden fazla güç tükettiğini çözmüş değilim .

• hawk97 H kullanıcısına yanıt
    Onun bi bağlayıcılığı yok. Şarjın tamamen bitmesine yakın bile 3-5 saat pil ömrünün kaldığına yönelik gösterge çıkıyor. Bu arada stamina modsuz ortalama 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum ben.

• Dostlar Xperia Z3+ alacağım ama internette okuduğum çok ısınıyor yorumlarından sonra tereddütte kaldım. Son gelen güncellemelerden sonra durum hala aynı mı aşırı ısınma devam ediyor mu? Kamerayı açıp rahat bir şekilde video çekimi yapılıyor mu yoksa kısa bi süre içinde ısındı uyarısı verip kamerayı kapatıyor mu? Çektiğiniz en uzun video kaç dakika? Yardımcı olursanız sevinirim.

• malesef 1 yıldır kullanıyorum ısınma devam ediyor 4k videoda çabuk kapanıyor telde mozilla kullanıyorum kasıyor ve şarjı çabuk yiyor idare eder bi telefon şarjı diğer telefonlara göre iyi 1 günü rahat çıkarıo genelde
  • Falcon0697 F kullanıcısına yanıt
    Video özelliğine dair yorum yapıp, yanıltıcı olmak istemem. Pek işim olmuyor çünkü ama diğer tüm konularda ben gayet memnunum. Bu telefonu alan işlemcisinden dolayı kabul edilebilir bir ısınmayı benimseyerek almalı zaten. Yaklaşık 5 ay oldu alalı ve dediğim gibi ben memnunum. :)

• Bende z5 var ama z3+ daha ince ve ergonomik. İPHONE İNCELDİKÇE SONY KALINLAŞIYOR...
    Isınma aslında diğer telefonlarada da olur artık ben takmıyorum. Kamerayla en uzun çekimim 12 dk falan ama kapanmadı daha kaç dk çekerdi bilmiyorum. Ama bazen telefon halihazırda sıcaksa ve kamerayı açtıysam üç 5 dk da kapanabiliyo. Ekran kalitesi çok iyi kamera çekimi de gayet iyi.

• Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben bu cihazı alıcam 😊

Alırsanız şayet izlenimlerinizi bekliyoruz hocam. :) Umarım sizde memnun kalırsınız.

• İnşallah hocam çok sağolun :) @gscafecrown

• Arkadaşlar telefonda kullandığınız tarayıcı ne? Ben chrome kullanıyorum. Fakat şuan yaptıgım gibi yazı yazınca hafif kasmalar oluyor.

• An itibariyle 13 misafir var konu başlığında. 5 aylık kullanıcıyım. İlk defa bu kadar kişinin bu konuda olduğunu görüyorum. :)

• Merhabalar arkadaşlar şuanda z3+ dan yazıyorum sizlere.
    Okuduğum kadarıyla bu telefon için tavsiye isteyen çok fakat bana sorarsanız başka markaya yönelin derim.12 aylık z3+ kullanıcısıyım orijinal kılıfından bluetooth kulaklığına kadar aldım.Şimdi tavsiye etmememin sebeplerini açıklıyorum.
    1. Bana göre en büyük eksiği yetkili servis(Telefonun alınmaması için geçerli tek sebep)6 ay önce şantiyede telefon beton zemine çakıldı ve ekran tuzla buz oldu KVK teknik servisine yolladım (ekran ve metal kasalar tamamen değişti.)telefon elime ulaştığında kutudan çıkarıp ilk bakışta farkettiğim telefonun toz içinde özensiz bir şekilde kutuya konulup gönderilmiş olmasıydı. Ayrıca teslim aldıktan 2 ay sonra pressure test yaptım onda bir sıkıntı var mı diye ekranda görülen değer bastırdığımda artmadı. Bununla ilgili Sony e mail attım fakat ne yazık ki hüsran arkadaşlar sonuca ulaşamadım bana denilen pressure testin su geçirmezlik ile ilgili olmadığı(fakat internetten yaptığım araştırmalarımda bunun doğruluğunu kanıtlayan bir bilgi bulamadım.)! Bir diğer problem ise gene servisten geldikten sonra yakınlık sensörünün aramalarda ekranı sürekli kapalı tutması, kılıf olmasa sesli mesaj bırakmaktan fatura baya kabarık gelecek. Neden teknik servise tekrar yollamadın diyen arkadaşları görür gibiyim çünkü işte telefondan çok fazla yararlanıyorum ve tekrar teknik servise gönderip 15-20 gün işte sıkıntı yaşamak istemiyorum yoğunluktan dolayı.
    2. Ekran süresi 3G sürekli açık kullanımda maksimum 3 buçuk saat görüyor bu da bir diğer sıkıntım ve gördüğüm kadarıyla bu dertten muzdarip bir ben değilim.
    3.Telefonun aşırı ısınması

Nasipse başka bir telefon almaya çalışacağım kısa zaman içinde ve aldığım telefonla z3+ ın tüm sıkıntılarını su testi de yaparak bir video olarak youtube da yayınlayacağım bir pazar zaman bulabilirsem.

Saygılar iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sorunla karşılaştım dün öğle saatlerinde. Bildirim çubuğunu indiremiyorum.Touch screen testini yaptım ve ekranin üst taraftan asagiya doğru 0.5 cm kadar tepki vermediğini saptadım.Ekrani yatay hale getirip indiriyorum çubuğu. Aynı problemi yaşayan oldu mu?

• Arkadaşlar an itibari ile bende z3+ aldım. Bir ton güncelleme yaptım, yazılım güncellemeleri çok uzun sürdü ve hala devam ediyorum. Android 6'ya attım şu an onda da 1.5 gb lık bir indirme yaptı. Şu an 600 mb lık daha indirme yaptım ve şarjın %50 olmasını bekliyorum.

Isınma çok fazla değil ama azda değil. Bana sorarsanız çok abartılacak boyutlarda değil ki güncellemelerden sonra azalmasını umuyorum. İlk Sony deneyimim, uygulama anlamında, tüyo anlamında yeşillendirmenizde fayda var. Eiwölle
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.