Şimdi Ara

Sony : Xperia Z2 yılın ilk yarısındaki amiral gemimiz olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • japon mühendisliği kendini nasılbelli ediyor sony tam bir tasarım mucidi ama fiyatlar çok uçuk olur bunların bakın samsung gibi 5 sene aynı tasarımı kullanmıyorlar yaratıcılık var ama telefon teknolojiside artık sıktı beni 6 ayda 1 model mi çıkar bune böyle
  • Yani Haziran-Temmuz gibi yenisini tanıtıcaklar :O...

Sonra Samsung çok telefon tanıtıyor...

• İyi de her çıkan telefonu almak zorunda değilsiniz.Şirketleri kötülemeniz çok saçma.Yılda 1 model çıksa daha iyi tabiki de.

Ama bu her yeni çıkan modeli almamız anlamına gelmiyor.Şimdi Allah için iphone 5 i olan birin iphone 5s e geçmesi gerekir mi?

• Yani Haziran-Temmuz gibi yenisini tanıtıcaklar :O...

Sonra Samsung çok telefon tanıtıyor...

• Z1 aldığıma nasıl pişmanım bir bilsen sony.
    Ulan 5 ayda bir yeni amiral gemi mi tanıtılır?
    Hele önünde htc gibi kötü bir örnek varken. Adamlar halen kendilerine gelemedi.
    Ters tarafından da Apple ve samsung gibi markaların senede bir amiral gemi telefonu çıkararak yaptığı başarıyı da görmüyorlar mı??
    Bundan sonra sony ile ilişkim play station dan öteye gitmeyecek.
    İnşallah Vaio markasını batırdıkları gibi Xperia yı da batırırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 6 ayın 2 ayı bitti. Telefon geldi derken 1 ay daha geçer. Kaldı 3 ay. 3 aylık amiral gemisi.

• yaaa boşverin diğer premimum telefonlar ucuzlar. bence amiral gemi bolluğu tüketiciye yarar. millet telefonu aldıktan sonra o telefonu 1 yıl egosu ile yaşamak istiyor... yeni aldığın telefonu ucuzlamsını istemiyor!!! çünkü alan kişilerde aşağılık kompleksine giriyor. Bence bütün firmalar 6 ay da bir amiral gemi çıkarın telefon teknoloji daha hızlı gelişir! her yıl amiral gemiler ciddi bir sıçrama yapmıyor bunu biliyorsunuz, bu yüzden millet ağlıyor... yok işlemci yok ram yok cpu yok ekran yok pil!!! apple sony semsung:D htc gm nokia hepiminiz keşke 6 ay da bir amiral gemisi hatta ayda 1 geliştirin :D umurumda değil:D

• Bu haberden sonra z2 den de vazgeçtim, iPhone 6 yı bekliyorum.

• sony tasarımlarıda süper olur aynı vaio ların tasarımları gibi döktürür ler ama bize yaramaz biz ancak karşıdan bakarız editörler işsiz kalmaz firmaların sayesinde
  • iphone 6 çıkana kadar yeni sony amiral gemiside tanıtılmış olur, beklemeye devam

• şu amiral gemisi olayı 1 sene saçmalığına takılıp kalmışssınız biraz farkl bakın şu olaya telefon teknoloji hızla gelişmeli arkadaşlar. biraz geniş düşünün! sony size yalvarıyor sanki bizim ürünlerimizi alın diyee. siz apple ve samsung kölesi olmaya devam edin!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: CmSandman

şu amiral gemisi olayı 1 sene saçmalığına takılıp kalmışssınız biraz farkl bakın şu olaya telefon teknoloji hızla gelişmeli arkadaşlar. biraz geniş düşünün! sony size yalvarıyor sanki bizim ürünlerimizi alın diyee. siz apple ve samsung kölesi olmaya devam edin!!!

Yazılım güncellemesi, ikinci elde aşırı değer kaybı, müşterilerini aptal yerine koyması vs..

Öyle işkembeden konuşmayalım.

• Düşünün herkes telefonu ön siparişle yada ilk hafta almıyor.
    Adam diyor bi 3 ay geçsin az ucuzlasın alırım.Bakıyo 3 ay sonra yenisi çıkacakmış.
    E onu bekle sonra onunda ucuzlamasını bekle dersen telefon alamadın.Zaten Sony malzeme kalitesini iyi tuttuğu için fiyatlar epeyi yüksek.Millette alamıyor hemen.

Bundan Sonra Lg daha da sıcak gelmeye başlıyor...

Fiyat/Performans olarak devam ederse bundan sonra iyi iş yapacaklarına inanıyorum.

G2 ile kendini kanıtladı devamının gelmesini isterim.

• Şimdi ben nesela Z2 almaktan vazgeçtim...nasıl bir zihniyet bu ?

• 3 ayda çıkarsalarmış!!!

6 ayda yenilenen bir telefonun ikinci el piyasası ölür.2000 lira vericeksin ve 6 ay sonra pat yenisi.Bu kadarda olmaz.Bu konuda bütün firmalar Apple`ı örnek almalı.Senede 1 defa çok güzel bir şekilde ilerliyorlar..

• Batsın bu amiral gemileri.

• Z2'yi çok beğenmiştim ama bunu duyup da alınır mı bu telefon bence alınmaz ama alana hayırlı olsun Ben m8'i bekleyeceğim en azından bir sene alıp rahat rahat neredeyse nexus hızında güncelleme ile kullanırız tek beklediğim şey kameranın düzeltilmiş olması olacak onun dışında zaten en üstünü olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 27 Şubat 2014; 21:31:38 >
  • 3 senedir aynı iphone u kullanıyorum androide geçicem son bi senedir bu amiral gemileri yüzünden geçemedim hangisine gözü diksem bi yerden erdi öbür tarafdan mesut çevik onu alma bunu al der gibi inceleme yapıyolar bu gidişle daha çok kalıcam ben aynı telefonda

• Nasıl bir egonuz var, niye illa en son çıkanı kullanmak istiyorsunuz ki ? yaşınız küçük belli ki harçlıklarla alıyorsunuz. İleride bir otomobil aldığınız da her yıl yeni modeli ile mi değiştireceksiniz?
  • Allah htc yi eksik etmesin başımızdan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.