Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.626
Cevap
210
Favori
1.234.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19181919192019211922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki ürünü sorunsuz kullanıyorum.piyasada satılan orijinal ibareli ürünlere itibar etmeyiniz hepsi imitasyon. https://www.deji.com.tr/sony-xperia-z2-mucize-batarya-deji-max
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUNEY_97

    aşağıdaki ürünü sorunsuz kullanıyorum.piyasada satılan orijinal ibareli ürünlere itibar etmeyiniz hepsi imitasyon. https://www.deji.com.tr/sony-xperia-z2-mucize-batarya-deji-max
    Siz kendinizmi taktınız bataryayı telefoncuyamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    kendim sorunsuz taktım.pil montajı oldukça kolay.dikkat etmeniz gereken arka kapağı kırmadan açmak.
    - saç kurutma makinası ile arka tarafı ısıtın
    - pil ile birlikte gelen montaj parçalarından şeffaf vantuz ile hafifçe kapağı yukarı doğru kaldırın.
    -oluşan boşluktan banka kartını hafifçe içeri sokup kapağın etrafında dolaşıp arka kapağı söküp alın.
    iki vida ile tutturulmuş pil karşınızda.
  • knk şimdi ben twrpden wipe yaptım fakat senin rom direk flashlanıyor sanıyordum meğersem recovery üzerinden oluyormuş boot ve recovery img dosyalarını flashlıyamadım çünkü benim pcde flashtool driver eski hatası veriyor önceki mesajlarda bahsetmiştim şimdi telefon sony ekranında kaldı ne yapayım tekrar eski romu mu kurayım.
    Telefon gittiği için telegram üzerinden yazamıyorum buradan yazayım dedim.
  • Carbon rom 9, Z2 için çıkmış. Sadece kamera sorunu var sanırım. Final çıksa da yüklesem artık sıkıldım 8'den.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 için yedek parçalarımı satışa çıkarıyorum, ilgilenenlere duyrulur (fiyatlara kargo ücreti dahil değildir)

    + 2. Sınıf Replika Ekran + temiz kasa (150 tl)
    + 1. Sınıf Replika Ekran (100 tl)
    + OEM Ana Fleks (40 tl)
    + OEM Titreşim Motoru (15 tl)
    + OEM Alt Ana hoperlör (15 tl)
    + Ahize Hoperlörü (10 tl)
    + OEM Kulaklık jakı (10 tl)
    + OEM NFC Anteni (10 tl)
    + OEM R.F. Anteni (15 tl)
    + OEM Sinyal Bordu (20tl)
    + OEM Manyetik Şarj Fleksi (15 tl)

    Toplu fırsatlar için :

    + OEM Ana Hoperlör alt ünitesi (Hoperlör + Titreşim Motoru + Sinyal bordu + Anten) (30 tl)
    + OEM Ana Hoperlör alt ünitesi + Ana Fleks (65 tl)
    + Tüm paket (Anakart, kameralar ve arka kapak hariç) (300 tl)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 29 Mart 2019; 13:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    Sony Z2 telefonunda ekranda dikey çizgiler çıkan ve ekran ışığı titreyen kimseler var mı ve varsa ekran değişimi yapmadan düzeltebildi mi? Telefonumdan memnunum değiştirmek istemiyorum. Ekranda bir arıza var sadece. Şimdilik kanser etse de iş görüyor ama tahammülüm kalmadı artık. Lütfen yardımcı olabilecek birisi varsa çok iyi olur.

    Ayrıca Yine bu z2 kalitesinde kamerası olan bir telefon bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
  • Hocam o sorun genelde fleks hatasından kaynaklanıyor, ekranın bağlantı kablosu ile biraz uğraşırsanız belki düzelebilir.
  • .291 ftf sürümünü rootlu kullanıyordum twrp yüklüydü ancak ne tuş kombinasyonu ne de herhangi bir programla recovery e giriş yapamıyordum baştan yükledim yazılım ve twrp yi sonra Resurrection Remix nin 8.1 sürümünü yükledim ve magisk ile rootladım ama bu sefer de sd karta yazma yetkisi alamadım aslında tam böyle de değil kamera uygulaması sorunsuz kullanırken sd kartı denediğim tüm dosya yöneticilerinde sd karta kopyaladığım dosyalar 0 kb... biraz önce bir magisk modülü yükledim sd kart fix için telefon soft brick oldu twrp ye girebilmek için tekrar emma ile yazılım flashlayıp twrp kurdum şimdi de twrp yüklediği halde normal açılıyor telefon şaka gibi :)

    ama soracağımın hiçbiri bununla ilgili değil :) hangi rom önerirsiniz rr 9.0 da mikrofon sorunu varmış galiba sizin önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

    Hocam o sorun genelde fleks hatasından kaynaklanıyor, ekranın bağlantı kablosu ile biraz uğraşırsanız belki düzelebilir.
    Bir tv tamir servisi youtube kanalında tv ekran arızalarından bahsediyordu. Bir tanesi tıpatıp benim ekran arızası. Sordum tamiri var mı diye var ama yaptıracak kimseyi bulamazsın dedi. Ben tv elektronikçisiyim telefon ekipmanım yok yapmıyorum ama teorik olarak tamiri mümkün. Fakat yani para kopartmak için kimse tamir etmez direkt ekran değişimi der.

    Aynen de öyle oldu. Garantisi yok ya gittiğim tüm tamirciler leş bulmuş akbaba gibi saldırdı. Tamiri var mı mümkün mü bunun dedim. Direkt yok abi bu tamir olmuyor direkt ekran değişiyor. Peki ne kadar? 250-300 lira. Orjinal ekran mı? Tabiki diyor ama yalan. Peki telefonu satsam kaça alırsın ? 250-300 :) yahu telefondan memnunum hiç bir sıkıntısı yok sadece arada yerleri değişen dikey çizgiler var. Tek bir kılcal çizik bile yok. En kötü evde koltuktan halının üstüne düşmüştür birkaç kere. Suya dayanıklı ama hiç su altına da sokmadım. Ekran da orjinal sony.

    Adamın youtube kanalına baktım tamir videolarına orjinal diye (sony kutusundan) çıkarttığı ekranda yirmi tane parmak izi var! Düşün ben videoda izlerken görüyorum. Neyse dedim yeni bir telefon alıcaz anladık. Peki ne alayım diye bakarken yine sonylere bakıyorum Xperia xz 2 falan hoşuma gitti. Tam o sırada Sony resmi forumundan cevap geldi (sorunu orada da yazmıştım) cevapta çözüm yok standart kopyala yapıştır ama bir not var ki okuyunca sony aldığıma pişman oldum.

    Ekte resimde yükledim. Zaten sony Türkiyeden çekiliyor diye söylenti vardı doğruymuş. Ve çekilmekle kalmıyor TÜM TEKNİK VE YAZILIMSAL DESTEK de son buluyor! Bu saatten sonra Sony telefon ALINMAZ!

    Müşterileri göt gibi ortada bırakmak değil midir bu? Tamam piyasa seni tatmin etmez, sen de piyasayı tatmin edememişsindir mesela en basiti o kapı pervazı gibi bantları kaldır diyor millet kaç senedir tık yok. Neyse uzun lafın kısası Sony bakmaktan vaz geçtim. Ne alacağımı da bilmiyorum öyle kaldım ortada. Çok bütçe de yok ama özellik olarak en azından bunun kadar olsun diyorum ama bakıyorum 2014 de çıkmış Z2 ile 2019 telefonları zor yarışıyor. Ha bütçe 3.5-4 milyara çıkarsa tamam var ama hem o kadar para telefona vermem (olsa bile) hemde beni aşıyor.

    O kadar marka model çıkmış 2bin lira civarında(mümkünse geçmeyen) bu özelliklerde bir cihaz bulamadım. Bu konuda tavsiye olursa ona da açığım :(

    Not : bu yazıyı yazarken hiç çizgi çıkmadı 🤔

     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtalanekspresi -- 3 Nisan 2019; 17:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de tam ücretli pil değişimi için kvkya danışacaktım ama olanlar olmuş sanırım. Yasal olarak sattığı en son cihaza bile 5 sene boyunca destek vermesi gereken firmanın müşteriden böyle kaçarcasına bir tavır sergilemesi çok üzücüdür. Abi ekran arıyorsan tavsiyem WitRigs.com'a bakman, oem ekran sipariş ettim 2 tane ve gelen ekran bildiğin orjinali gibi (büyük ihtimalle de oem parça) kaliteli üretim. 2 tane sipariş ettim dolar 5,25 iken tanesi 27 dolardan (140 tl). İki hafta içinde elime ulaştı sapa sağlam, aldım direkt kendim taktım. Diğerini de yedekte tutuyorum, ne olur ne olmaz diye. Tek sıkıntım bataryada şuan. Günü kurtarıyor lakin eskiden 1,5 güne rahat zorluyordum.

    Yasal mevzuattaki kısım;

     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 3 Nisan 2019; 19:0:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam takdir ediyorum şu z2 sevgini. Modernizasyon
  • Arkadaşlar Stock roma geri dönmek için Flashtool ile 6.0.1'i flashlayacaktım ama cihaz listesinde Xperia Z3'in ismi çıkmıyor. Xperia Z3'ün selefi ve halefi Z2 ile Z3+'ün ismi varken benim cihazımınki neden yok, anlamadım.
    Sürücü imzası meselesini çözdüm ama değişen bir şey olmadı. Acaba Win10 kullandığım için mi?

    Z3 konusu ölü olduğu için buraya yazmak durumunda kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    @Dream Machine Hocam bana ulaşabilir misiniz özelden?

    EDIT: bataryadan muzdarip olanlar ve değiştirmeyi düşünenleriniz varsa, fakat piyasadaki bataryaların kalitesi sizi şüpheye düşürüyorsa bence yakınınızdaki yerel servis noktasına danışın, ben 147 tl'ye KVK Kartal'da değiştirttim Z2'min bataryası, şuan 2 sene önce ne veriyorsa aynı süreyi veriyor alet; düzgün bir şarj alışkanlığı ile rahat 1 sene işimi görür. Halan piyasada parçası varken değerlendirin derim ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 7 Nisan 2019; 18:15:50 >
  • Teşekkürler siteye bir bakarım ne var ne yok ve dolar da arttı dışarıdan alıp riske girmeye değer mi diye. Ama sağ ol yine de.

    Orjinal parça henüz piyasada varken arkadaşın dediği gibi servisten de yaptırılabilir. Tabi karaborsa fiyatları vermezlerse.

    Sony bir sürü insanı kendinden soğuttu bu hareketle. Param olsa ve alacak olsam artık asla bir sony telefon almam. Hatta televizyon vs de almam artık. Hiç bir güvenim kalmadı ki. Müşterileri gt gibi ortada bıraktı gitti herifler. Bir de japon ahlakı falan deriz dumur oldum valla.

    Neyse artık Huawei var bakıyorum ciddi sağlam modelleri de var. Bu telefon 4 sene falan oldu. Aslında şu ekran sorun çıkartmasa bir tek pil gücü düştü daha da giderdi ama işte makine sonuçta. 100 milyara araba alıyorsun onda bile 50 bin bakımı vs oluyor. Para biriktirip Huaweinin 20 Pro gibi bir modelini düşünüyorum. Yıllarca kullanırım diye tahmin ediyorum ama karar vermedim daha.

    Kullanan varsa sağlamlık kalite vs önerilere açığım.

    Teşekkürler herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XDA da z2 için pie 9.0 yükleyip memnun olan var mı acaba pil durumu vs nasıl kıyaslama yapabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Ben AOSP Extended 6.4 kullandım, güzel akıcı çalışıyor, pil performansı da iyi fakat uygulamaların çoğu hata veriyor açılışta, ayriyetten cihaz bir türlü şarj olmak bilmiyor. Günlük kullanım için çok uygun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Carbon rom 9, Z2 için çıkmış. Sadece kamera sorunu var sanırım. Final çıksa da yüklesem artık sıkıldım 8'den.
    Hocam carbon rom yüklediniz mi yükledinizse memnunmusunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sile

    Hocam carbon rom yüklediniz mi yükledinizse memnunmusunuz.

    Alıntıları Göster
    Henüz yüklemedim hocam. Tamamen sorunsuz çıkmasını bekliyorum.
  • Bende takip ediyorum çeşitli sorunlardan bahsediliyor ilgili forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19181919192019211922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.