Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Xperia Z1 aldığım güne lanet olsun o kadar pişmanım zararına bile sırf elimden çıkarmak için satıcam telefonu Sony bu kadar berbat bi telefon yapacağın aklıma bile gelmezdi düşünmeden aldığım telefon o kadar para saydığım telefon 1 tlsinin bile hakkını vermiyor.Kamera desen kendine hayrı yok güncellemelerden sonra 20 saniye sonra açılmaya başlıyor ses kalitesi nerdeyse arama olduğunda duyulmayacak kadar düşük Donma sorunu telefonu kapatıp açsan bile hala devam ediyor Xperia z1 alacaklar bence tekrar düşünsün 3310 al daha iyi yemişim android'ini

  • Telefonu aldım ve kullanıyorum çok memnunum ama bu incelemeyi almadan önce görsem kesinlikle soğurdum telefondan almazdım, iyi ki izlememişim turkcell'in b*ktan ZTE üretim t50'sini öve öve bitiremezken şöyle makineye biraz sert olmuş eleştirileriniz sadece çercevenin kenarları biraz tasarımını kötü kılsa da telefon kamera,ses ve performans olarak tam bir canavar iyi ki almışım !

  • Lanet olsun Sony aldığım güne....! (Z1)Telefonumla ilgili hiç bir gelişme yok,teleservice ne parçanın ne zaman geleceğini söyleyebiliyor,ne de telefonumu ne zaman teslim edeceğini...Bir meçhul tarihi bekliyorum...Sony Türkiye'ye söve söve bi hal oldum,lanet olsun hepinize..!

  • Tuketici kanununa gore 15 gunden fazla tutamazlar.sikayet edip yenisini talep edin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 22 Eylül 2014; 17:44:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Telefonu kullanıcı hatası olarak ücretli tamir ettikleri için tüm garanti devre dışı kalmış.Bu yüzden yasal hak diye bir şey de kalmıyor maalesef... @aycibin
  • dirkali D kullanıcısına yanıt
    Oyle dusunmeyin.ben dusurup kirsam ya da 3uncu senesinde gotursem garanti disidir.ama 15 gunde onarip vermek zorundalar.bu yasal hakkim her zaman var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Eylül 2014; 20:54:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony zr aldım.kulağa gelen ses apörleri kesildi.servisine gönderdim.bana yenisini z1 olarak gönderdiler.teknosadan almıştım.her türlü arıza işlemleri ile ilgilendiler.telefon alsam her zaman sony alırım.param olsa şuanda sony z3 alrım.her şeyi mükemmel bir telefon.adresim.karadolap mah.sayayokuşu no.12 daire 3 Alibeyköy/İST.

  • Allah aşkına şu telefonun tozunu temizleyinde inceleme yapın.

  • Zamanının iyi telefonuydu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.