Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Haparlör, piremiyum his, net olarak söyleyebiliriz." :-) Şaka bir yana ekran kalitesi, oldukça geniş çerçevesi, mp3 oynatıcılara ekleyip telefona dahil etmediği ses çipleri vs. öncesinde Z, sonrasında Z1 model telefonunu beklememe rağmen vazgeçip farklı markalara yönelmeme sebep oldu. Su geçirmezlik ısrarı maalesef birçok özelliği gölgeliyor. Sony artık bu durumun farkına varmalı ve çözüm üretmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 31 Ekim 2013; 17:41:18 >
  • incelemenizi başarılı buldum. ben g2 aldım. aklımda 2 telefon vardı. z1 mi g2 mi diye. Açıkçası 2200 lira biraz bana fazla geldi bu nedenle g2 aldım 1600 liraya arada 600 lira gibi bir fark var.

    editörler çok güzel bi soru sormuş. hep kar kış kıyamet altında değiliz. bu kadar kısılmasındansa olmamasını ben tercih edeerim. huwainin telefonu gibi yanlarının açık olmasıda sağlanabilirdi. hoparlörrü ve ekranı iyi olmasını çok isterim bu kadar para verecek isem. tasarımını ve mağzeme kaliteside.


    mot: not z1 alsaydım ve ekranı höperler böyle olsaydı üzülürdüm açıkçası

  • izledim güzel inceleme olmuş yazılım özellikleri güzel olsa da o kadar para verilecek cihaz değil
  • çok bekledim seni be z1 ama fos çıktın. kasa büyümüş fiyat kallavi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Znin fiyatı düştü tamam ama optimus g de düştü. Bu durumda G2 Z1i, G de Zyi fiyatıyla bitiriyor bence.


    xperia z den optimus g ye geçtim. tek kelimeyle şunu diyorum. optimus g,xperia z nin yanına yaklaşamaz malesef.

  • Firmaların ürettiği üst seviye android cihazların hepsi donanım anlamında birbirleriyle kapışıyorlar fakat donanım gücü kadar keşke telefonların içlerini de faydalı yazılımlarla doldurabilseler.hangi platform olursa olsun herkes navigasyon programını açıp kullanıyor.keşke android te de bir firma nokia gibi yararlı navigasyon programlarıni telefonun içerisine dahil edebilse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    @St Batuhan Merhaba, Sayfadaki son yorum dikkatimi çekti bir bakayım dedim de facebook sayfanızda bile kimliğiniz açık bir şekilde belli. https://www.facebook.com/st.batuhan Emin olun Sony çalışanları dahi böylesine Xperia hayranı değillerdir. Size Sony telefonunuz ile mutluluklar diliyorum. Sevgiler, Mesut Çevik Sony Xperia Z1 'Sony'nin en iyisi!' video inceleme

    bu cevap biraz garip olmuş , xperia hayranı-fanboyu olması yaptığı elştirileri haksız çıkarmaz.Zaten ülkenin en büyük sorunlarından biri birilerini yaftalayıp orda ki eleştirinin anlamını kaybetmesini sağlamak.
    Ben incelemeyi genel olarak beğendim uzunca ve detaylı olmuş belki bazı detaylar kaçmış olabilir ama çok önemli değil.
    Ama siz nasıl eleştiryorsnız bizde sizi eleştiricez : benim elştirilerim şunlar ; bir kere olabildiğince tarafsız yaklaşmıssınız ama daha önce ki sony incelemeleri için gelen eleştiriler sizi biraz olayı dengeleyim kısmına getirmiş , belki bana öyle geliyordur ama öyle bir hava aldım.birde bazı yanlış kelime seçimleriniz var(sadece bu video için değil bu kritik kelimelerden sonra Erdi bey olayı dengelemek için devreye giriyor lafınız bittikten sonra, ve olaya açıklama getiriyor) bu 1 saatlik incelemede olur ama şimdi programın sonunda çok daha iyi telefonlar var deyince ; insanın aklında soru işareti oluşuyor , görecelilik olabilir ama bu kadar olmaz , telefon ismi vermiyorsunuz ama ima ediyorsunuz ki note 3 bu telefondan çok daha iyi; ki yok öyle birşey , note 3 veya kastettiğiniz diğer telefonlari çok daha iyi yapan şey nedir?
    -daha geniş ekran açılarımı
    -belki çok az daha iyi fotoğraf ve video mu(ki bu çok ciddi tartışılır)
    -telefonun büyüklüğü ve ağırlığı mı ?
    -1 saat fazla pil süresi mi?
    -yoksa fiyatı mı? (bir ürünün fiyatı ürünü daha iyi yada daha kötü yapmaz)
    -bazı farkları s4 pro-s600 olayında olduğu gibi çok fazla abartıyorsunuz gibime geliyor günlük kullanımda insanların %99 nun belki farkına varmayacağı farkları öne çıkarıp bir ürüne diğer üründen çok daha iyi deyince insanların aklında soru işaretleri oluşturuyor.Dediğim gibi aslında bu yanlış bir kelime seçiminden ibaret ama tercihleri etkileyebilir.





  • @St Batuhan, Sony fanboy'dur!. Adamların Xperia Z incelemesinde ifade ettiği bir şey vardı; Xperia Z'nin donanımı rakiplerinden bir jenerasyon geri ve bu da sentetik testlere yansıyor. HTC One, Snapdragon 600 ile gelirken, Galaxy S4'te Exynos 5 varken Xperia Z'de S4 Pro vardı. Xperia Z1'de ise Snapdragon 800 var, yani en güncel donanım.

    Son izlediğim bütün telefon incelemelerinde Sony incelemeleri nerede diye mesajların var, ama demek ki sadece yorum atmak için girip, videoları izlemiyorsun kardeş, çünkü diğer firmaların incelemelerinde de sentetik testlere bakarak telefon seçmeyin diyor DH editörleri.

    Sevggili Donanım Haber yöneticileri, sizlerde de hata var.

    Eleştri ayrı, firma fanboyu olmak ayrı. Fanboylara izin vermeyin olsun bitsin.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    gzl tespitler...
  • 3 yıla yakındır n8 kullanıyorum ve çok memnun kaldım, kaç defa yere düştü, en güzel fotoğrafları onunla çektim, hd video çekiyor, hala piyasadaki çoğu telefondan daha iyi kameraya ve donanıma sahip ama artık donmalar takılmalar başladı, kendine kendine kapanmalar başladı, ekran çok küçük geliyor, internet hızı yavaş v.s.
    Ben iki telefon arasında kaldım, biri lumia 1020 diğeri z1

    Aslında z1 e çok yakın olmamam rağmen şu android menüsünün görünümü neredeyse benim n8 ile aynı, yani elime aldığım zaman yeni bir telefon almış gibi olur muyum ondan şüphe ediuyorum yani sıkılır mıyım?.....Lumia da ise bambaşka bir ekran görüntüsü var artık,
    İkincisi nokia n8 kamera gps navigasyon anlamında gerçekten çok işime yaradı, aynı şekilde z1 i de kullanabilir miyim , o derece kullanışlı mı?İnternetin olmadığı yerde navigasyon gps çalışıyor mu?

    Arkadaşarımın ellirinde dolaşan s3- s4 -g2 giib telefonlara arada bakıyorum, kullanıyorum yani alışığım bu alışkanlık z1 alırsam ben de bıkkınlık yaratır mı?Bir de fiyat anlamında beklemeye değer mi?Teşekkürler...




  • Ekran görüntüsü alma g2 de de vardı hiç değinilmedi bile. sony select yerine g2 de smart word vardı onunda değişken tema seçenekleri vardı ve kendine özgü birçok yazılım vardı bunların hiçbirine değinilmedi. Bazı markalara ekstra özen gösteriliyor inceleme yaparken . Sony fotoğraf makinası ve laptop kullanan biri olarak sony kalitesi tartışılmaz ancak telefonun fiyatı 2250 tl gözüküyor vatanda . Lg g2 1500 tl lik fiyatıyla bu telefonla yarışıyorki bence şu anda piyasanın kralı fiyat performans olarak g2 dir.
    Ayrıca bazı özellikleri g2 den iyi deniyor unutulmamalıki bu telefon güncelleme almış ve birçok sorunu düzeltilmiş lg g2 ye daha güncelleme gelmedi yakın zamanda geleceği söyleniyor bunuda göz önüne almak lazım kıyaslarken
  • Z1 suya , toza dayaniklilik ve cam kaplamasi ile on plana cikiyor.Geri kalan ozelliklerinin hepsi G2'den dusuk.Ben görmezden gelip alacaktim bir muzik acip ses seviyesine bakayım dedim o an telefonu almaktan vazgectim.Telefon suya toza dayanikli olsun diye tasarimdan , ekrandan , hoparlorden vazgecmisler resmen.Toza dayanikli ama arka camda cok parmak izi birakiyor ve ciziliyor.Ee ne onemi kaldi toza dayanıklılığın.Keske suya , toza dayanikli olmasaydida diger ozellikleri iyi olsaydi.Artik seneye akillanirlar daha iyisini yaparlar diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Z1 suya , toza dayaniklilik ve cam kaplamasi ile on plana cikiyor.Geri kalan ozelliklerinin hepsi G2'den dusuk.Ben görmezden gelip alacaktim bir muzik acip ses seviyesine bakayım dedim o an telefonu almaktan vazgectim.Telefon suya toza dayanikli olsun diye tasarimdan , ekrandan , hoparlorden vazgecmisler resmen.Toza dayanikli ama arka camda cok parmak izi birakiyor ve ciziliyor.Ee ne onemi kaldi toza dayanıklılığın.Keske suya , toza dayanikli olmasaydida diger ozellikleri iyi olsaydi.Artik seneye akillanirlar daha iyisini yaparlar diye dusunuyorum.

    Yahu telefonun hoparlöründen müzik açıp dinleyen mi kaldı ?
  • incelemede arkadaslar teknolojinin geride kalmasını istiyor yada diger firmalarla anlasmıs gibi basit yorumlar yapmıslar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturdyHead

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Z1 suya , toza dayaniklilik ve cam kaplamasi ile on plana cikiyor.Geri kalan ozelliklerinin hepsi G2'den dusuk.Ben görmezden gelip alacaktim bir muzik acip ses seviyesine bakayım dedim o an telefonu almaktan vazgectim.Telefon suya toza dayanikli olsun diye tasarimdan , ekrandan , hoparlorden vazgecmisler resmen.Toza dayanikli ama arka camda cok parmak izi birakiyor ve ciziliyor.Ee ne onemi kaldi toza dayanıklılığın.Keske suya , toza dayanikli olmasaydida diger ozellikleri iyi olsaydi.Artik seneye akillanirlar daha iyisini yaparlar diye dusunuyorum.

    Yahu telefonun hoparlöründen müzik açıp dinleyen mi kaldı ?


    Ben dinliyom sanane.O hoparlorden G2'den az ses cikiyor.Note 3'un tirnak ucu buyuklugunde hoparlordende ayni ses cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437


    quote:

    Orijinalden alıntı: SturdyHead

    quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Z1 suya , toza dayaniklilik ve cam kaplamasi ile on plana cikiyor.Geri kalan ozelliklerinin hepsi G2'den dusuk.Ben görmezden gelip alacaktim bir muzik acip ses seviyesine bakayım dedim o an telefonu almaktan vazgectim.Telefon suya toza dayanikli olsun diye tasarimdan , ekrandan , hoparlorden vazgecmisler resmen.Toza dayanikli ama arka camda cok parmak izi birakiyor ve ciziliyor.Ee ne onemi kaldi toza dayanıklılığın.Keske suya , toza dayanikli olmasaydida diger ozellikleri iyi olsaydi.Artik seneye akillanirlar daha iyisini yaparlar diye dusunuyorum.

    Yahu telefonun hoparlöründen müzik açıp dinleyen mi kaldı ?


    Ben dinliyom sanane.O hoparlorden G2'den az ses cikiyor.Note 3'un tirnak ucu buyuklugunde hoparlordende ayni ses cikiyor.

    Tamam arkadaşım yalandan kim ölmüş zaten. Şuna kısaca 2200'e bütçem yetmedi ve mundar diyerek kendimi rahatlatıyorum desen problem olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mipa90

    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Znin fiyatı düştü tamam ama optimus g de düştü. Bu durumda G2 Z1i, G de Zyi fiyatıyla bitiriyor bence.


    xperia z den optimus g ye geçtim. tek kelimeyle şunu diyorum. optimus g,xperia z nin yanına yaklaşamaz malesef.

    Hangi açılardan. Kiyaslayabir misin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony türkiye yönetimi türk tüketicisine yaptığı pisliklerini temizlemeden sony eurasia. sony türkiye ve teknik servisi olan teleservice i değiştirmeden bunlardan telefon almayın aldırmayın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran


    quote:

    Orijinalden alıntı: mipa90

    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Znin fiyatı düştü tamam ama optimus g de düştü. Bu durumda G2 Z1i, G de Zyi fiyatıyla bitiriyor bence.


    xperia z den optimus g ye geçtim. tek kelimeyle şunu diyorum. optimus g,xperia z nin yanına yaklaşamaz malesef.

    Hangi açılardan. Kiyaslayabir misin.

    tabi alacak olanlarada fıkır vermıs olurum.

    1. si kasa kalitesi z nin daha iyi
    2.si z nin kamerası bariz daha iyi
    3. sü z nin verdiği müzik keyfi çok daha iyi
    4. sü xperia z full hd ekrana sahip olmasına rağmen optimus g den daha akıcıydı
    5.si ve en onemlisi xperia z yi 6 ay kullandım tek bir hata yada donma yaşamadım ama optimus g yazılım sorunlarıyla dolu malesef 2 ayda 4 5 kez hata verdi donuyor vs.




  • Avupa fiyatını 1500 lira yapıp neden Türkiye'ye 2200 yapmış anlamadım. Petrol zengini araplarmıyız biz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.