Şimdi Ara

Sony Xperia Z1, Android 4.4 KitKat'a kavuştu: İşte yenilikler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'de şu sanal tuşların siyah şeridi var ya....... Beni benden alıyor.

  • quote:

    Sony Mobile, Xperia Z1 model telefonuyla kullanıcılarını üzüyor. Ürünün reklamlarda anlatılan özelliklere sahip olmadığını iddia eden tüketiciler, cihazlarında eğrilme-yamulma gibi sorunlar yaşadıklarını belirttiler.

    Cihazın tanıtımlarında “Su geçirmez” ibaresi yer almasına rağmen yüzlerce tüketici ürünün su geçirdiğini ve su geçirmesinden dolayı da garanti dışı kaldığını ifade ediyor. Tamir için ise fahiş ücretler istendiğini belirten kullanıcılara, henüz Sony Mobile yetkililerinden bir açıklama gelmedi.

    “Sony Xperia Z1 Cep Telefonu Yamuldu!”
    "Sony Xperia Z1 model cep telefonu şarjdayken çok ısınıyordu. Şarj yerinden arkaya doğru yamuldu, üst tarafı eğrildi. Sony 'i aradım anlattım her şeyi, değişim istediğimi onarımını dahi kabul etmediğimi belirttim. Servise gönderdim. Bana bir kaç gün içinde kullanıcı hatası var diye raporlayıp geri göndermişler. Ana karta fiziksel temas varmış. Bunu asla kabul etmiyorum. Şarjda çok ısındığı için olabilir darbe almadı o telefon. Birçok sayıda bu sorunla karşılaşan var araştırırsanız bulacaksınız zaten görüntüleriyle birlikte.”

    “Su Geçirmez Diye Gerçek Dışı Reklam Yapıyorlar”
    “Sony Xperia Z1 almış olduğum ürünü 15 gün kullanabildim. Çalışma ortamında sıvı ile çok temas olduğu için bu telefonu tercih ettim, fakat 20 cm su bidonu içine düşen telefonumu hemen aldım, fakat su geçirdi. Garantiye gönderdiğimde kullanıcı hatası sayıldı. Telefon şu an çöp ve tamir için 2000 TL istediler.”

    Şikayetleri görebilmek için:
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2367438
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2295280
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2318357
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2264873
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2340096




  • Z1 kardeşimde mevcut olan bir telefon.. Ama şarj konusunda biraz daha fazla şarj yediğini belirtti... Ayrıca kamera uygulamasının braz geç açıldığını gördüm... Yani onun dışında şu anda akıcı ve hızlı...

  • kitkat kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.oldukça iyi bir hale gelmiş z1.
    benim takıldığım nokta telefon manyak güzel,yazılım android zaten süper.donanım haber editörü ise 10 dakkadır kilit ekranına takmış durumda.habire parmaklayıp duruyor.yok renk değişiyor bakın,yok ne güzel olmuş bakın,yok farklı yere tıklayınca açılıyor deyip duruyor.bumudur arkadaş kitkatın özelliği?sadece kilit ekranınamı geldi güncelleme.? deli etti beni çıldırttı resmen..kilit ekranından sonrasını izlemedim.sizde izlemeyin aptalca gereksiz yere zamanımdan çalınmış bir 10 dakika oldu...acilen istifa etmesini talep ediyorum bu editörün....daha da bu siteye gelmem arkadaş...

  • experia z1 4.4.2 yi güncelledim bazi sorunlar çiktı konuşma esnasında ses bozuk çikiyor bildirim sesleri ahizeden çikiyor müzük dinlerken ses boğuk çikiyor video sesleri ahizeden çikiyor güncellemeden onardan yine güncelledim yine aynı kapatıp açinca düzeliyor kısa süre sonra yine aynı sorunlar çikiyor güncellemeyi yapanlar test etmemişmi bu sorunlar ne zaman düzelir ne yapmamız gerek yardimci olursanız sevinirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    Android özellikle bu xperialarda ( xperia s haric ki bence tam bir fiyasko modeldi ) daha akıcı çalışıyor gibime geliyor. Arkadaşım s4 ünü de güncelledi hiçbir hız farkı yok ( oyunları kastetmiyorum arayüz akıcılığı olarak ) hatta cihaz biraz yavaşlamış gibime geldi nedense. Ama xperialar gerçekten de akıcı çalışıyorlar iphone un o övülen akıcılığına çok yaklaştı xperialar. Sony doğru yolu buldu sonunda. Fiyatları da biraz daha düşürse sansung vs gibi firmalar kalmaz ortada ( htc nin yeri ayrı çünkü telefonu müzik ağırlıklı kullanmak isteyenler gene htc den vazgeçmezler ama samsung un albeni diyen tarafı kalmadı note serisi haricinde. Çünkü diğer cep telefonlarında diper mıdeller dha güçlü ve ucuzlar )

    Dostum nasıl yok hızlanma ya çakma s4 mu kullandn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • güncellemeyi almaz olaydık kardeşim ya şarj aşırı tüketiyor tel sesinde kısılmalar meydana geliyor arayanı duymuyorum bir çok zaman hantallaştıda malesef bu guncelleme sonunda. acilen sony bu durumları ortadan kandıracak bir güncelleme vermelerini bekliyoruz şimdi mecbur bakalım ne zamana gelir ama ..

  • destroy00 D kullanıcısına yanıt
    Benim değil arkadaşımınkini biraz inceleme fırsatım oldu. Kayda değer bir yenilik ve hızlanma hissetmedim. Daha önce 3 ay kadar kullandım s4 ü. Gerçekten güzel bir cihaz fakat samsung 4.3 güncellemesi ile mahvetti cihazı. Donmalardan takılmalardan kullanamıyordum telefonu. Zor bela satıp iPhone 5 e döndüm. S4 ten sonra stabilite konusunda ilaç gibi geldi ama genel olarak ios çok sıkıcı bir işletim sistemi ( sıkıcı derken oyunlardan bahsetmiyorum hiçbir ekstra özelliği yok ve müzik kalitesi yönünden s4 ün yanından geçemiyor maalesef. )
  • ya resmen felaket oldu güncelleme ya
    sarjı yutuyor en başta ondan sonra tel. gelen sesli arama sesi cogu zaman kısık geliyor ki duymuyorsunuz bile arayanı. makine hantallaştı ve dokunmatık tepki suresi alttı hatta bu akşam yagmurlu havada su damlaları yuzunden kafayı yedi diyebilirim adate.. ekran biraz daha iyi ama buda yeteri kadar değil.. en kısa sürede tüm bu sıkıntıların giderilmesi umut ediyorum yoksa sony işi zor yani.;))

  • Arkadaşlar benim z1 e neden guncelleme gelmedi cihaz faturali garantili

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadsalr pc companıon ıle yukledım xperia 4.4.2 ü ama ses ahizeden çıkıyor anlamıs deılım sorunu nedır acaba arastırdım yukleyen pek cok kısı de bu sorun olusmus hoparlor yerıne sesler ahizeden çıkıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    Benim değil arkadaşımınkini biraz inceleme fırsatım oldu. Kayda değer bir yenilik ve hızlanma hissetmedim. Daha önce 3 ay kadar kullandım s4 ü. Gerçekten güzel bir cihaz fakat samsung 4.3 güncellemesi ile mahvetti cihazı. Donmalardan takılmalardan kullanamıyordum telefonu. Zor bela satıp iPhone 5 e döndüm. S4 ten sonra stabilite konusunda ilaç gibi geldi ama genel olarak ios çok sıkıcı bir işletim sistemi ( sıkıcı derken oyunlardan bahsetmiyorum hiçbir ekstra özelliği yok ve müzik kalitesi yönünden s4 ün yanından geçemiyor maalesef. )

    Anladım dostum ama 4.4 bayağı bizi hızlandı s4 4.3 aynn biraz sorumluydu iPhone konusundada katılıyorum sana tek marketi için alınır bencede stabiliteside iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellememi dün yaptım fakat kameram çalışmamaya başladı.sizce güncelleme sırasında bir sorun çıkmış olabilir mi?

  • 4.4 kit kat ile Video'larda ses kulaklık hoparlöründen geliyor . Var mı çözüm yolu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsofguardian

    Arkadaşlar benim z1 e neden guncelleme gelmedi cihaz faturali garantili


    Aynı durum bende de söz konusu. Aradım. Sordum. Satın alma tarihine göre dağıtılıyor dedi.
  • franchise kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 2 tane sorum olaca. ekran koruyucu kısmında çok güzel bir dünya resmi vardı koruyucu açarken sanki havai fişek patlaması oluyordu şimdi duvar kağıdını değiştirdim ama eskisine dönemiyorum bu dünya resmini nasıl bulacam.

    ikinci sorum şu telefona mesaj geliyor bildirim geliyor telefondan ses çıkıyor ama ekran karanlık. bildirim geldiği zaman lambanın yanması nasıl sağlanabilir teşekkürler
  • bu yeni yazılım güncellemesi batarya iyileştirmesi yaptığını katılmıyorum çünkü normal kullanmama göre 2 gün giden şarzı güncelleme sonrası bu süre kısaldı 1 gün ü ancak çıkarıyor

  • beyler şimdi lit iyi değilmi donanım iyi ama kaliteyi bilmem biri cevap versin alınırmı sorunları ne ?

  • Bir ay geçti halen daha telefonun güncelleme yapmadı acaba sorunlardan dolayı güncellemeyi gerimi çektiler yoksa başka bir sorunmu var ?

  • Kavuşmaz olaydı hadi sony kavuştu ben yüklemez olaydım hayal kırıklığı yaşattı Sony ilk defa bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.