Şimdi Ara

Sony Xperia Z1, Android 4.4 KitKat'a kavuştu: İşte yenilikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gürbüz G

    Erdi kardeşim kitkat geldi de keşke bu haliyle hiç gelmeseydi.
    Bir sürü bug var, stabilitenin S'si yok.
    Kamera yine berbat kumlu çekiyor.
    Ses kafasına göre bir yüksek bir düşük çalıyor.
    Arayüzde ve telefon menüsünde acayip kasılmalar var.
    Dokunmatik kafasına göre bir yerlere tıklıyor. Bazen uçak moduna alıyor. Bazen kamerayı açıyor

    Forumda ki ana konuya da yazdım.
    Bir daha mı Sony? Asla...

    Güncellemeden önce temiz bir format çekeydin telefona, öyle yapınca daha iyi oluyor gördüğüm kadarıyla. Zaten yılda bir büyük güncelleme alıyoruz.

    Hocam onarma bile yaptım. Ama nafile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncelleme ile gelen yeniliklerin anlatıldığı bi videonun altına millet neden başka telefon markaları yazar?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Güncellemede neden telefonun zil sesi de dahil olmak üzere tüm sistem seslerini değiştirmek zorunda hissetmişler kendilerini anlamadım. Yeni ses ayarlarına alışamadım ve de hiç sevmedim. Önceki sürüme ait ses ayarlarına geri dönmenin bir yolu var mıdır? Ya da bir yerlerden bulabilir miyiz? (zil sesini buldum...)

    Diğer sorun ise durum çubuğunun şeffaf olması.. Kesinlikle çok saçma olmuş. Beyaz yoğun bir duvar kağıdında yukarıdaki göstergelerin hiç biri gözükmüyor. Durum çubuğunu da eski haline getirmenin bir yolunu arıyorum.

    Ayrıca, eski durum çubuğu görselleri ve yapısı kesinlikle daha güzeldi. Bu göstergeleri de hiç sevmedim... Performans gelişmesini ise hissetmedim. Zaten telefondan memnundum. Güncelleme ile tanıdık telefonuma alışmaya çalışıyorum.

    Son sorum kesinlikle güncellemeyi iptal edip eskisine geri dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

    Teşekkürler...

    eski sürümü yüklemek istiyorsanız flashtool ile önceki sürümü yükleyebilirsiniz.üst bar vb şeyleri değiştirmek istiyorsanız.cihazı root yapmalısınız.root yapmadan önce unroot dosyasını mutlaka bulmalısınız.cihaz rootlu şekilde garanti dışı kalabilir.ama unroot yaparsanız garanti devam eder.kaynak olarak:xda göz atın isterseniz.




  • Lg g2 icinde boyle bir video bekliyoruz :)

  • Erdi güzel video olmuş fakat hatırlatmak istediğim üç konu var.

    1- Ekranın sağ üst köşedeki pil durumunda % oran gösterme özelliği android 4.3versiyonunda da vardı.

    2- File Commander uygulamasıda aynı özelikleriyle yine 4.3 versiyonda vardı.

    Diğer bilgiler yeni ve faydalı.

    3- En önemlisi bu; 4.4.2 güncellemesi sonrasında bazı sorunlar ortaya çıktı.
    (aşırı pil tüketimi, kamera uygulamasında sıkıntılar ve
    dış hoparlörden gelmesi gereken sesin bazen kulak ahizesinden gelmesi)

    Donanım Haber SONY XPERIA Z1 KULÜBÜ başlığı altında sayfa 200 ve sonrasını okursanız kullanıcı yorumlarında detayları bulabilirsiniz.

    Emeğiniz için teşekkürler.

  • Hadi hayırlı olsun sony güncelleme konusunda sınıfta kaldı çok geç verdi bana göre ben sony markasını çok seven biri olarak tasarım konusunda tek başarısız olduğu nokta telefon oldu sony den beklentileri yüksek tutuyoruz ondan olmalı hayal kırıklıkları.

  • Erdi abi s4 ede inceleseniz 4.4.2 yi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    Android özellikle bu xperialarda ( xperia s haric ki bence tam bir fiyasko modeldi ) daha akıcı çalışıyor gibime geliyor. Arkadaşım s4 ünü de güncelledi hiçbir hız farkı yok ( oyunları kastetmiyorum arayüz akıcılığı olarak ) hatta cihaz biraz yavaşlamış gibime geldi nedense. Ama xperialar gerçekten de akıcı çalışıyorlar iphone un o övülen akıcılığına çok yaklaştı xperialar. Sony doğru yolu buldu sonunda. Fiyatları da biraz daha düşürse sansung vs gibi firmalar kalmaz ortada ( htc nin yeri ayrı çünkü telefonu müzik ağırlıklı kullanmak isteyenler gene htc den vazgeçmezler ama samsung un albeni diyen tarafı kalmadı note serisi haricinde. Çünkü diğer cep telefonlarında diper mıdeller dha güçlü ve ucuzlar )

    Hocam Samsung o TouchWiz arayuzunu bırakmadığı surece arayuzu akıcı olmaz.Eksileyin leğenboylar




  • LÖSEV hakkındaki ufak hatırlatma için teşekkürler, izlerken gülümsedim bir anda. Böyle bir şey beklemiyordum açıkçası. Keşke her videoda bu tarz şeyler görebilsek, 5 saniye bile sürmüyor zaten.

  • Ya güncellenin faydasını görmeden zararını gördük Z1 kullanıcısıyım telefonun sesi gitti. Video izlerken ses ahizeden geliyor ekrana tekrr dokununca hoparlore veriypr. Hiç memnun degilim eger en kısa zamanda düzeltilmesse satacağım

  • İlk Gün : Ses kısılıyor kendi kendine ve Melodi çalarken ilk başta cızırtı yapar gibi olup toplarlıyor :( hoparlör seviyesini otomatik ayarla seçiliydi onu kapattım bakalım devam edecek mi?
    Onun dışında şarj süresi uzadı gerçekten...
  • S4, Note 3 ve G2'de 4.4.2 güncellemesi aldı. Bu modellerle ilgili de bir inceleme bekliyoruz.

  • Üzülerek ve utanarak söylüyorum ki , hala benim pc companion ım güncelleme olmadığını savunuyor, official şekilde güncelleme yapabilme imkanım varmı ? ,Hala 4.3 deyim. Flashtool kalacak son fırsat olarak, fikirlerinizi bekliyorum, telefonumda bir sorun olabilir mi ? (sony xperia z1)
  • djarume black D kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile güncelleme yapmak ile pc companion ile güncelleme yapma arasında hiç fark yok. Boş yere güncelleme gelecek diye beklemeden flashtool ile yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreamRiver

    Flashtool ile güncelleme yapmak ile pc companion ile güncelleme yapma arasında hiç fark yok. Boş yere güncelleme gelecek diye beklemeden flashtool ile yapın

    Daha önceki telefonumda, denemelerimde google play storedan indirme yapamamıştım, ama şimdi tekrar deneyeceğim.
  • eşee altın semer vursan yine eşek eşektir

  • Vay efendim şu telefon bilmem kaç sürümünü aldı şu telefon çıkıyor şurada mobil dünya kongresi var. Mobil konuda hızınıza yetişilmiyor gerçekten gelişmeler anı anına ana sayfaya yansıtılıyor. Büyük özen gösterilerek haberler hazırlanıyor. Konu donanıma gelince artık tam anlamıyla sıfırsınız bazen editörleriniz bile o kadar komik konuşuyor ki donanımdan uzak kaldığınızı her halinizle belli ediyorsunuz. Forumun donanım bölümü de artık hak getire zaten. eskiden her gün her saat haber girilen donanım bölümünde artık rüzgarlar esiyor. Sitenin adından utanın. Yurt dışındaki örneklerinize bir bakın arada. Her gün bir sürü ürün tanıtılıyor ama yabancı sitelerden takip edebiliyoruz sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 26 Mart 2014; 0:29:09 >
  • Güneş ışığı altında çok başarısız bir ekrana sahip.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

    Vay efendim şu telefon bilmem kaç sürümünü aldı şu telefon çıkıyor şurada mobil dünya kongresi var. Mobil konuda hızınıza yetişilmiyor gerçekten gelişmeler anı anına ana sayfaya yansıtılıyor. Büyük özen gösterilerek haberler hazırlanıyor. Konu donanıma gelince artık tam anlamıyla sıfırsınız bazen editörleriniz bile o kadar komik konuşuyor ki donanımdan uzak kaldığınızı her halinizle belli ediyorsunuz. Forumun donanım bölümü de artık hak getire zaten. eskiden her gün her saat haber girilen donanım bölümünde artık rüzgarlar esiyor. Sitenin adından utanın. Yurt dışındaki örneklerinize bir bakın arada. Her gün bir sürü ürün tanıtılıyor ama yabancı sitelerden takip edebiliyoruz sadece.


    noldu titan z haberini görünce yazını değişmişsin ? titan z haberi yok diyordun, boş boş konuşmuştun biraz önce.




  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Ne oldu pek bir sevinmiş gördüm seni. İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf var hatırlatayım illaki söylediğini argümanlarla destekle dersen bu hafta okuduğum ama burada olmayan bir çok haberi de sıralayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.