Arkadaşlar kendi görüşümdür ama lanet olası son güncelleme yaptıktan sonra telefon kafayı yedi ısınmalar reset atmalar . Buaraya kadar herşey normal güncelleme sonrası benden zorla desen kilidi istedi ama ne hikmetse hiçbir şekilde kapatamadım bende desenli olarak kullanmaya devam ettim. Fakat dün gece telefon açılmadı reset attım ve dün geceden bu yana hiçbir şekilde deseni kabul etmiyor. Tam bir aptal iş günüydü. Büyük araştımalarım sonucu
1- Google hesabım olduğu ve sekronize olduğu halde bende sürekli yanlış girme (385 kere denedim) durumunda hiçbir şekilde hesap ile ilgili bilgi alamadım. 2- Screen Lock Bypass programını uzaktan bağlanarak yüklemeye çalıştım (google play) programın uyumsuz oldğunu söyledi. 3- Flash boot kullanarak komut satırından yapılabilir bir yol buldum fakat "adb devices sonrası hiçbir şekilde telefonu göremedim. Sony'in sitesinden driverları indirmdim vs vs
bildiğiniz içindeki verileri kaybetmeden açabilceğim bir yol varmı içeride fotoğraf vs vs ler bana lazım. Benim aklıma yatan 3 yol ama bu konuda bana yardımcı olabilcek bir arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
(Biraz araştıma sonucunda bu soruların genelde hırsızlık ürünü çalınan telefonlardan kaynaklı olduğunu gördüm ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum)