Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.758
Cevap
20
Favori
107.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonu 2 hafta bekledim gittim sonra bayiden almaya kutuyu orda açtım teleonu aldım biraz kullandım hatta bayideki adam kullandı telefonu elime alamadan tekrar telefon kutusuna girdi yeni telefon siparişi verildi niye telefonun ekranında biraz kullandıktan sonra beyaz çizgiler iniyodu sonra ayarlara giriyodun ekran ayarlarından birşeyler yapıyodun düzeliyodu sonuç olarak alacak arkadaşlar di,kkat aldığın yerde kutuyu açın kutudan çıkartın öyle bi bakın sonra alı eve götürün yoksa garantiye gider işin gücün yok uğraş 30 gün bekle




  • SD karta veri yazmaktan bahsediyorsan,daha önce hafıza kartı kullanmadım bu cihazda,bugün Migros tan aldım 16 gb SanDisk marka. Müzik vs. Kendi hafızasından sd karta taşıyamadım maalesef.ben hafıza kartının arızalı olduğunu düşünmüştüm.

    Yani bahsettiğin bu ise durum bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb belleğe dosya atabilmiştim ama nedense kendi içindeki karta dosya yazdırmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    Kartta sorun yok, google güvenlik önlemleri, yazilimla gelen program disinda sd karta yazma izni yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan27000

    telefonu 2 hafta bekledim gittim sonra bayiden almaya kutuyu orda açtım teleonu aldım biraz kullandım hatta bayideki adam kullandı telefonu elime alamadan tekrar telefon kutusuna girdi yeni telefon siparişi verildi niye telefonun ekranında biraz kullandıktan sonra beyaz çizgiler iniyodu sonra ayarlara giriyodun ekran ayarlarından birşeyler yapıyodun düzeliyodu sonuç olarak alacak arkadaşlar di,kkat aldığın yerde kutuyu açın kutudan çıkartın öyle bi bakın sonra alı eve götürün yoksa garantiye gider işin gücün yok uğraş 30 gün bekle

    Geçmiş olsun öncelikle ilk kez duydum böyle bir sorunu mağazada denemeniz iyi olmuş fakat evdede açıp deneseniz bir sorun olacağını sanmam ertesi gün durumu mağazaya bildirip yeni cihazınızı talep edebilirdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende öyle düşünüyorum da mağazada çalışan burda açmasaydınız eve gidip açsaydınız cihaz garantiye gider dedi şimdi ise mağazada açtık cihaz değişime gidiyo dedi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan27000

    Bende öyle düşünüyorum da mağazada çalışan burda açmasaydınız eve gidip açsaydınız cihaz garantiye gider dedi şimdi ise mağazada açtık cihaz değişime gidiyo dedi...

    Hayır mağazadaki kişinin yanlışı var.Daha önce başına gelen birçok insan var forumda da bulabilirsiniz farklı cihaz konularında çoğu iade veya değiştirme garantisinden faydalandı.
  • Dün biraz htc m8 ile kıyasladım z ultra yı.

    Ses,kasa kalitesi,kamera,konusunda htc bariz daha iyi.z ultra su geçirmezliğiyle öne çıkıyor,tabi bunu gerçekleştirmek için sesten feragat edildiği ortada.

    Arayüz konusunda sony daha sade,sense daha görsel ve daha keyifli ama sony neredeyse eşit performans sergiliyor.arayüz konusunda her iki cihazda samsunga fark atmış durumda.

    Beni asıl şaşırtan ekran oldu,m8 renk tonlamalarını yanlış yapıyor,aynı rengin farklı tonlarını yansıtmada z ultra kadar başarılı değil,renkler fazla doygun kontras gereksiz yüksek,kırmızıları pembeleştiriyor,keskinlik konusundada z ultranın gerisinde kalıyor.Video izlerkende,xreality açıkken aralarında kesin bir sınıf farkı ortaya çıkıyor z ultra lehine.çok daha keskin yüksek renk doğruluğu ile sony fark atıyor m8e.

    Ben ekranın ne kadar kaliteli olduğunu m8 le kıyaslayınca daha iyi anladım.

    Genel performansta çok yakınları bazen sony bazen m8 öne çıkıyor.

    Ben genel olarak m8 i daha iyi bulsamda, zultranında ne kadar keyifli olduğunu tekrar keşfettim.m8 hevesim kalmadı artık:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    yazılım stabilitesi de çok iyi. Cihazı neredeyse 1 aydır yeniden bile başlatmamışım
  • Aynen bende sistemsel olarak hiç sorun çıkmadı ama bazı uygulamalarda crash olup donduğu oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4.4.4'ten sonra cihazınızda ne gibi değişiklikler oldu farkettiniz mi ?
    Ben şu ana kadar fotoğraflarda kesklinlik artışı olduğu hissettim siz böyle birşey hissettiniz mi yanılıyor muyum ?...
    Bir örnek fotoğraf yükleyeyim buyrun bakın



     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractalboy -- 30 Haziran 2014; 16:45:11 >
  • valla ben de görmedi güncellemeyi çok bekletiyor sonra son sürüm diyor geçiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    valla ben de görmedi güncellemeyi çok bekletiyor sonra son sürüm diyor geçiyor

    AA ben şanslıyım o zaman. Şöyle bir kontrol edeyim dedim baktım yeni versiyon 4.4.4 inanamadım. 160 küsur mb diye hatırlıyorum indirdim kurdum ama
    ne gibi değişiklikler olduğunu henüz farkedemedim. Ama zannediyorum fotoğrafta bir netlik artışı var arkadaşlar henüz emin olamıyorum deniyorum.
    İndiren olursa tecrübelerini buradan paylaşsın.
  • Merhaba arkadaşlar, yeni telefonlarınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Cihazın Miracast özelliği çalışıyor mu? Tv'ye kablosuz bağlantı benim için önemli. Htc Sense 6.0 ile birlikte su koyverdi! Bu özellik artık çalışmıyor.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Rootlu ise miracast malesef çalışmıyor fakat diğer türlü sorunsuz çalışıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    Rootlu ise miracast malesef çalışmıyor fakat diğer türlü sorunsuz çalışıyor

    Sağolun.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Almanya'dan telefon aldırtacağım fiyatlar aslında pekte uygun değil ama yinede gördüğüm kadarıyla xperia z serisinin fiyatları alınabilir birde tanıdığımda pasaport hakkı olduğundan değerlendirmek istiyorum.

    Xperia Z (docklu) 299 euro - Xperia Z ultra 309 euro

    http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-Xperia-Z-Ultra-wei%C3%9F,48353,506021,817341.html?langId=-3

    http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-Xperia-Z-schwarz,48353,506021,593855.html?langId=-3

    Şimdi ben bu telefonu 4 ay sonra satıcam abim Amerikadan dönecek ordan iphone 6 veya Z2 aldırıcam o yüzden değer kaybı olmadan satmak istiyorum. Aslında boyutu yüzünden xperia z almak istiyorum ama piyasası baya düşmüş. Xperia z ultrayı en kötü aldığım fiyata satarım.(1200 den aşşa satan görmedim.)

    Sizin tercihiniz ne olurdu bu durumda? Xperia z ultrada sanki konuşurken komik duracakmış gibi geliyor kararsız kaldım.

    @msaltik Konuyu okuyunca gördüm abi sizi tanıdın mı fluence forumundan özgür:) Renoyu bırakmışsın hayırlı olsun yeni aracın.
    Nasıl telefondan memnun musun? Araştırdıkça xperia z'yle karşılaştırmak yanlış herhalde neredeyse kötü yoruma hiç rastlamadım ama telefonla konuşma işi kafama çok takılıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz bluetooth kulaklık kullanıyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 1 Temmuz 2014; 20:51:45 >




  • zgronrn kullanıcısına yanıt
    bu tamamen ihtiyacınıza bağlı. Bildiğiniz üzere z akıllı telefon iken z ultra phablet yani telefon tablet hibriti olarak geçiyor ve hitap ettiği kesim belli. Ona göre karar vermeniz de fayda var
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Bundan önce akılsız bir telefon:) + ipad mini ikisini kullanıyordum. Çoğu zaman ipad miniyi çantam olmasa bile elimde taşıdığım çok oldu açıkçası. Ama bu telefon olunca herzaman yanımda olacağı için düşündürmüyor değil ama gülü seven dikenine katlanır diyecez bu durumda.

    Beni en çok düşündüren açıkçası telefon görüşmeleri sanki çok absürt duracak gibi geliyor boyut olarak:) Başka seçeneğim yok aslında baya içime sindi xperia z ilk çıktığında çok almak istemiştim onun yerine htc one almıştım xperia içimde kaldı hem bu fırsat varken ultrayı alıcam.

    Birde renk konusunda çok kararsız kaldım beyaz ile mor var sadece sitesinde. Morda çok hoş ama 20 euro daha pahalı. Beyazda nedense xperia serisine yakıştıramıyorum siyah çok hoşuma gidiyor ama o da yok.
    20 euro renk farkına vermek istemiyorum onun yerine kılıf,dock felan alırım.




  • zgronrn kullanıcısına yanıt
    patlıcan morunu alırsanız beyaz renge göre elinizden çıkarmanız daha kısa zaman alır
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.