Şimdi Ara

SONY XPERİA Z SIVI TEMASI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 ay önce aldığım xperia z power tuşu ve ses açma tuşu çalışmıyor şikayetiyle teleservise gönderdim. Bana gelen cevap telefonun sıvı teması olduğunu bu sebeple anakart değişimi gerekli olduğu ve bunun için talep edilen ücret 657 liradır. Telefonun iade edilmesini istedim, dün aldım. Kapaklara baktım sıvı teması olduğunu beyan etmelerine rağmen kapaklarda hiç bir renk değişimi yok, aynı ilk gün ki gibi bembeyaz duruyo. Sizce ne yapmalıyım sorun ne olabilir.

• telfonun tamirdeki fotolarını iste power tuşunun olduğu kısım 50 60tl lik parça. Teknik servis uğraşmıyor teleflnları perte çıkartıyor. Oksitlenme varsa ki bu telefonun üretim hatasındandır her yeri kapalı ama telefonda sıvı teması var desinler şerefsizlkten başka bir şey değil bu. Telfonla ara sor veya sen git vakum testi yapmadan nasıl karar veriyorsunuz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araığımda oksitlenme olduğunu söylediler. kullanıcı hatasıymış bu. böyle belirttiler.
  • tüm tıkaçları kapalı ve pembelik yok dimi 4 ayrı yerde de?

• 4üne de özellikle baktım hiç bir pembelik yok tamamen beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agitorres

4üne de özellikle baktım hiç bir pembelik yok tamamen beyaz

büyük ihtimal teleservice kurbanı oldun. Bu durumu her platformda duyur. Koskoca sony global çatlayan telefonlarına bile ücretsiz tamir imkanı sunarken totosu poklu sony türkiye insanları mağdur ediyor. Bnce ara sor hangi testle sıvı teması olduğunu kanıtladınız diye yaptıkları büyük şerefsizlik. Bir düşün bu telefonun taahhütleri var onları tüm tıkaçlar kapalı ve bantlar beyazken nasıl senn veya üretim hatası olduğunu bulursun??? Cevap vakum testi. Bu insancıklar vakum testi yapmadan senin telfonunu perte çıkartıyorlar. Bence her yere bu aptallıklarını yay

• lanet olsun ya böyle servise. arıyorum adam gibi yetkili biri çıkmıyo ki. sony türkiyryi arıosun ora servis öyle diyosa öyledir biz bilmeyiz. servisi arıosun servis bi tek sıvı teması var kullnıcı hatası diyip duruo başka bi şey çıkmıyo ağızlarından
  • quote:

lanet olsun ya böyle servise. arıyorum adam gibi yetkili biri çıkmıyo ki. sony türkiyryi arıosun ora servis öyle diyosa öyledir biz bilmeyiz. servisi arıosun servis bi tek sıvı teması var kullnıcı hatası diyip duruo başka bi şey çıkmıyo ağızlarından

istanbulda şubesi ankara necatibey de merkezi var teleservice in. Sen istanbula yakınsan sony türkiye merkezine git xperia z yi totonuza monte edin de. Herkesin telfonunu perte çıkartıyorlar. Face twit sayfalarında bu durumu belirt. Mahkemeyle uğraşırım derse git ver. Tekrar söylüyorum bu kadar sorun meydana çıkıyorsa sony türkiyenin telefonlarında üretim hatası var. Ve hataları bildiklerinden vakum testi yapmıyorlar. Ben bu çıkarımı yapıyorum. Sizlerde düşünün bu kadar sorun varsa neden test yapılmaz???

• yani öyle mutlaka . ben mersindeyim yakın da değilim ki arkadaş ya. araştırdım iyice bu sorunu herkes yaşıyo herkese verilen cevap sıvı teması anakart değişimi diyolar. aldığım yere gittim ora da aynı sorunu çoğu kişinin yaşadığını belirrti. tüketici mahmekesine git dediler ordan çözebilrsin felan dediler
  • quote:

yani öyle mutlaka . ben mersindeyim yakın da değilim ki arkadaş ya. araştırdım iyice bu sorunu herkes yaşıyo herkese verilen cevap sıvı teması anakart değişimi diyolar. aldığım yere gittim ora da aynı sorunu çoğu kişinin yaşadığını belirrti. tüketici mahmekesine git dediler ordan çözebilrsin felan dediler

türk mahkemelerinin yavaşlığından faydalanıyorlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Artık nereye gitsem sony aldırmıyorum. Sende aldırtma. Telefon güzel olabilir ki gayette iyiler piyasaya göre. Fakat sony türkiye ve işbirlikçisi teleservice adam değil... Bu yüzden sony alma aldırma

• son bi kaç aydır resmen rezillik ya telefonla uğraş dur sürekli o kadar para veriyosun suya dayanıklı deniyo servise bi kez gidiyo sıvı teması de 657 lira ücret talep et nası bi servis ya anlamakta güçlük çekiyorum artık.
  • iyi de teleservice sadece sony ile çalışmıyor ki bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

iyi de teleservice sadece sony ile çalışmıyor ki bildiğim kadarıyla.

çoğu firmayla çalışıo fakat sony türkiye anlaşması ve teleservice in cahilce tutumu çok berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 10 Kasım 2013; 14:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

iyi de teleservice sadece sony ile çalışmıyor ki bildiğim kadarıyla.

Çalışıyor, ancak Sony'ler Istanbul ve Izmır'de tamir edilmiyor, sadece Ankara'da tamir edilebiliyor.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agitorres A kullanıcısına yanıt
    İsteseler oksitlenmeyi çok rahat temizlerler.İşlerine gelmiyor.Önüne gelene kitliyorlar 657-1408 lira böyle bir rezil servis anlayışı görmedim ben bakalım daha ne kadar görceğiz bu sorunu yaşayan insanları
  • pembeleşme yoksa git olay çıkar nasıl kanıtlıyorsunuz diye
  • kemaloztin kullanıcısına yanıt
    Pembeleşme olsa bile bu cihazın belli şartları var muslukta yıkayınca su geçiren üzerine su dökülünce su geçiren var pembeleşme oluyor oraya su damlası bile temas etse(beyaz yere)hemen pembeleşir sony orada çok uyanıklık yaptığını zannetmiş.Çok itibar kaybetti sony çok.Bu z1 satışlarına yansıyacaktır adım gibi eminim bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Pembeleşme olsa bile bu cihazın belli şartları var muslukta yıkayınca su geçiren üzerine su dökülünce su geçiren var pembeleşme oluyor oraya su damlası bile temas etse(beyaz yere)hemen pembeleşir sony orada çok uyanıklık yaptığını zannetmiş.Çok itibar kaybetti sony çok.Bu z1 satışlarına yansıyacaktır adım gibi eminim bundan.

eğer sony böyle devam ederse müşteri kaybedecektir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

eğer sony böyle devam ederse müşteri kaybedecektir diye düşünüyorum

türkiyeden sony alma aldırtma.
    arkadaşlarınıza yaşananları anlatın.
    başka firma yandaşı değilim.
    xperia z mi perte cıkarttıklarından gitim s4 aldım ısınamadım sattım şimdi nokia c7 ile idare ediyoruz

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.