Şimdi Ara

Sony xperia z root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar 2.5 aylık sony xperia z telefonumu rootlamak istiyorum merak ettiğim konular var yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim arkadaşlar aradım forumda ama bulamadım tam bir cevap yok...

1-)Telefonu rootlayınca garantisi gidiyor mu?

2-)Telefonu rootladık ve mesela güncelleme geldi android 4.3 veya 4.4 kitkat rootsuz telefon gibi güncellemeyi otomatik yapabilir miyiz?

3-)Duyduğum kadarıyla B2 gibi özellikleri kapanıyor muş bu bilgi doğrumudur açıklar mısınız?

HER YERDE ARAŞTIRDIM KESİN BİR CÜMLE KURMAMIŞLAR BİLGİNİZE GÜVENİYORUM TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: bymaster0003

Sa arkadaşlar 2.5 aylık sony xperia z telefonumu rootlamak istiyorum merak ettiğim konular var yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim arkadaşlar aradım forumda ama bulamadım tam bir cevap yok...

1-)Telefonu rootlayınca garantisi gidiyor mu?

2-)Telefonu rootladık ve mesela güncelleme geldi android 4.3 veya 4.4 kitkat rootsuz telefon gibi güncellemeyi otomatik yapabilir miyiz?

3-)Duyduğum kadarıyla B2 gibi özellikleri kapanıyor muş bu bilgi doğrumudur açıklar mısınız?

HER YERDE ARAŞTIRDIM KESİN BİR CÜMLE KURMAMIŞLAR BİLGİNİZE GÜVENİYORUM TEŞEKKÜRLER...

1. Gitmez
    2. Guncellersen root gider
    3. Bootloader kilidini acmadan rootlarsan be2 gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım =) çok teşekkür ederim yani güncelleme yaparsam root gidiyor ve tekrardan rootlamak zorunda kalıyorum =) öylemi..=)
  • Arkadaşlar root işlemi tehlikeli mi?

• sen yenisin galiba

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460745

al bu programı dene daha 2 gün önce bununla root ettim telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrgoxel -- 7 Kasım 2013; 8:28:07 >
  • Yeniyim doğru ben rootadım telefonu saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymaster0003 -- 10 Kasım 2013; 2:00:21 >
  • Bu program nasıl bir program? Kesin ve sorunsuz root yapıyor mu? Güvenilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben onu kullanmadım ddostum benimki farklıydı unuttum adını...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.